a właściwie.. która lepsza:
canon eos 450d
czy
nikon d3000?
bardziej jestem za tym pierwszym, ale chciałabym kupić ją poniżej 2 tys z kitem, może jakieś sprawdzone strony internetowe mają tańsze aparaty niż w sklepie?
pozdrawiam (;
lista tematów
lustrzanka strona 5 z 7
Tutaj masz mniej więcej ceny do porównania.
http://fotozakupy.pl/obiektywy-i-akcesoria/producent-nikon-nikkor,26k,47p/sortuj/ceny
Udowadniac to ja Ci nic moja droga nie musze, nie mam zamiaru, i nie bede...ale widocznie nie tylko ja pamietam nieco inaczej niz Ty...dowod ponizej:
...ale skoro wiesz lepiej to spoko, mnie to tam wali ;]
Konto usunięte: dobra, dajmy spokój. Wy wiecie swoje i ja wiem swoje, prosiłam o radę to już wiem co kupić, więc koniec tematu.
bierz canona z tych dwoch, bez zastanowienia...i mowi Ci to osoba uzywajaca tylko nikonow :)
dwie osoby :)
Konto usunięte: hmm, to już sama nie wiem bo w sumie miałabym większy wybór obiektywów jakbym wzięła nikona..
akurat ten nikon jest kiepski, więc nie warto, duży wybór będziesz miała jak kupisz np używanego d80, ale że chcesz nówkę, to bierz canona
Flo: akurat ten nikon jest kiepski, więc nie warto, duży wybór będziesz miała jak kupisz np używanego d80, ale że chcesz nówkę, to bierz canona
podpisuje sie pod tym, nie wiem czemu ludzie nie kupuja uzywanych lustrzanek, mozna je dostac za niezla kase, a taki d3000 jest bez porownania do d80-tki....ale skoro MUSI byc nowka, to lepiej nie d3000 ani d5000, dozbieraj do d90-tki, albo kup tego 450d czy 40d canona....
Konto usunięte: podpisuje sie pod tym, nie wiem czemu ludzie nie kupuja uzywanych lustrzanek, mozna je dostac za niezla kase, a taki d3000 jest bez porownania do d80-tki....ale skoro MUSI byc nowka, to lepiej nie d3000 ani d5000, dozbieraj do d90-tki, albo kup tego 450d czy 40d canona....
może rzeczywiście mogłabym kupić używaną lustrzankę, ale skoro taką, to gdzie? bo na allegro to strach trochę kupować i oferty nie są korzystne.. prędzej mi do canona niż do d90 :-P