Chętnie w wolnym czasie pomogę obrobić zdjęcia przeznaczone na takie portale jak Fotka - Zainteresowanych, zapraszam :)
Nie jest to usługa płatna, bądź jakaś forma reklamy, jestem grafikiem i chętnie wykorzystam swoją wiedzę do pomocy innym w zupełności za friko :)
lista tematów
Obróbka zdjęć - Zapraszam strona 4 z 4
jak widac...
dany88: Ok, proszę dla wszystkich chętnych wrzucam swoje zdjęcie które nie jest rewelacyjne wg mnie i wiem że zaraz dostanę odpowiedz że trzeba było wrzucić najlepsza prace a nie 15 minutowe wypociny. Dlatego chciałem jedynie uprzedzić że nie chce mi się teraz włączać i przebierać laptopa żeby was usatysfakcjonować.
Mały pokaz moich możliwości w profilu.
...no, bombowo. to ja za uslugi podziekuje :)
dany88: Chętnie w wolnym czasie pomogę obrobić zdjęcia przeznaczone na takie portale jak Fotka - Zainteresowanych, zapraszam :)
Nie jest to usługa płatna, bądź jakaś forma reklamy, jestem grafikiem i chętnie wykorzystam swoją wiedzę do pomocy innym w zupełności za friko :)
W czym je obrabiasz?? Robisz to jakoś ciekawie??
...Street Racing is not a Crime...
Siema Prośbę Do Was Mam :) Mozecie Wejsc na ta strone http://www.attic.pl/pl/147
I zagłosowac na moje zdjecie ?? Jest To Zdjecie B :) Ankieta Jest Z Lewej Strony :) Dziekuje :)