Chętnie w wolnym czasie pomogę obrobić zdjęcia przeznaczone na takie portale jak Fotka - Zainteresowanych, zapraszam :)
Nie jest to usługa płatna, bądź jakaś forma reklamy, jestem grafikiem i chętnie wykorzystam swoją wiedzę do pomocy innym w zupełności za friko :)
lista tematów
Obróbka zdjęć - Zapraszam strona 2 z 4
Czysta obłuda.
Pokaż mi w którym miejscu prosisz o próbkę możliwości forumowy pajacu :) Nie chce mi się także tłumaczyć jaka jest różnica między słowem oferta a prośba.
aha, czyli mnie znasz...gratuluje, wal do "mam talent"
dany88: Pokaż mi w którym miejscu prosisz o próbkę możliwości forumowy pajacu :) Nie chce mi się także tłumaczyć jaka jest różnica między słowem oferta a prośba.
Po co wyzwiska chlopczyku? Nerwy puszczaja? Daj spokoj...
Kiedy poprosilem o probke? W poprzednim poscie wlasnie, gdybys nie zauwazyl.
Niczego nie oferowalem, prosilem o probke, gubimy sie? ;]
chłopczykiem to ty jesteś dla taty który ci do wanny wchodzi, pisz co chcesz, sam sie gubisz, ja już nie mam zamiaru ci odpowiadać, nie prowadzę konwersacji z idiotami.
Pozdro. i uważaj na tatusia.
Nie rozumiem Waszego prześmiewczego tonu oraz czepialstwa.Do tego ta cała 'mania wyższości' i zachowanie jakbyście pozjadali wszystkie rozumy.
Chłopak złożył niezobowiązująca propozycje,zupełnie nieodpłatnie,zaprosił grzecznie zainteresowanych do skorzystania z usługi,bądź dowiedzenia się czegoś ciekawego.
Jeśli Wam się to nie podoba to po prostu odpuśćcie sobie komentarz.Ot co.
Napiszę po raz kolejny bo widzę że albo nie umiesz czytać, albo masz problem z logicznym myśleniem.
Nie założyłem tematu po to aby pokazać co potrafię. Założyłem go ponieważ wiem że moja wiedza i umiejętność są na dość dobrym poziomie zajmując się grafiką od 13 roku życia. Tą właśnie wiedzą chciałbym się podzielić z kimś komu jej brak. Dlatego zapraszam do zadawania pytań na które chętnie odpowiem w wolnym czasie. Jeśli ktoś tak jak Ty ma problem ze zrozumieniem tego co napisałem, to zapraszam do pracy nad sobą.
W końcu ktoś normalny :) Nie zwracaj uwagi, dojrzeją zrozumieją. Ja jestem usatysfakcjonowany, już parę osób do mnie napisało i ten post nie okazał się daremny :) pozdrawiam.
dany88: Napiszę po raz kolejny bo widzę że albo nie umiesz czytać, albo masz problem z logicznym myśleniem.
Nie założyłem tematu po to aby pokazać co potrafię. Założyłem go ponieważ wiem że moja wiedza i umiejętność są na dość dobrym poziomie zajmując się grafiką od 13 roku życia. Tą właśnie wiedzą chciałbym się podzielić z kimś komu jej brak. Dlatego zapraszam do zadawania pytań na które chętnie odpowiem w wolnym czasie. Jeśli ktoś tak jak Ty ma problem ze zrozumieniem tego co napisałem, to zapraszam do pracy nad sobą.
Problem z czytaniem to tutaj chyba masz tylko ty, bo ja zadałam Ci proste pytanie, a dostałam od Ciebie zbulwersowaną odpowiedź. Po to jest to forum, że ktoś zadaje pytania, zakłada dyskusje, dzieli się umiejętnościami, dlatego do tego są stworzone specjalne posty lub jeżeli chcesz o czymś innym pisać, zakładasz nowy. A jeżeli już piszesz, że chcesz komuś pomóc to ja jako osoba, która się tym interesuje chcę się dowiedzieć na jakim zakresie jesteś w stanie pomóc i zanim wyskoczę z pytaniami czy prośbami chcę mniej więcej wiedzieć czego mogę się spodziewać i czy warto.
Konto usunięte: Problem z czytaniem to tutaj chyba masz tylko ty, bo ja zadałam Ci proste pytanie, a dostałam od Ciebie zbulwersowaną odpowiedź. Po to jest to forum, że ktoś zadaje pytania, zakłada dyskusje, dzieli się umiejętnościami, dlatego do tego są stworzone specjalne posty lub jeżeli chcesz o czymś innym pisać, zakładasz nowy. A jeżeli już piszesz, że chcesz komuś pomóc to ja jako osoba, która się tym interesuje chcę się dowiedzieć na jakim zakresie jesteś w stanie pomóc i zanim wyskoczę z pytaniami czy prośbami chcę mniej więcej wiedzieć czego mogę się spodziewać i czy warto.
Dziewczyno, przeczytaj najpierw poprzednie posty, tam znalazła byś odpowiedź na swoje pytanie.
Jeśli masz problem to myślę że najpierw się pytasz, ja odpowiadam czy jestem w stanie pomóc. Taka jest naturalna harmonijna kolej rzeczy. Nie muszę Ci się chwalić swoimi pracami i dawać ich do oceny abyś mogła skorzystać z mojej pomocy. Skąd w ogóle taki pomysł....... czy warto. Jeśli wydaję Ci się że nie jestem kimś kto jest Ci w stanie pomóc to po co te pytania? Zaufaj intuicji i odejdź w pokoju.
Konto usunięte: Problem z czytaniem to tutaj chyba masz tylko ty, bo ja zadałam Ci proste pytanie, a dostałam od Ciebie zbulwersowaną odpowiedź. Po to jest to forum, że ktoś zadaje pytania, zakłada dyskusje, dzieli się umiejętnościami, dlatego do tego są stworzone specjalne posty lub jeżeli chcesz o czymś innym pisać, zakładasz nowy. A jeżeli już piszesz, że chcesz komuś pomóc to ja jako osoba, która się tym interesuje chcę się dowiedzieć na jakim zakresie jesteś w stanie pomóc i zanim wyskoczę z pytaniami czy prośbami chcę mniej więcej wiedzieć czego mogę się spodziewać i czy warto.
nie warto...gosc nie rozumie ze ktos moze chciec wiedziec/widziec co potrafi zanim go o pomoc poprosi...daj spokoj :)
jak ktoś ma w ciemno dać Ci zdjęcia do obróbki? wielu jest grafików, którzy guzik potrafią zrobić, jeśli rzeczywiście jesteś dobry- pokaż, wtedy może ktoś skorzysta.
Flo: jak ktoś ma w ciemno dać Ci zdjęcia do obróbki? wielu jest grafików, którzy guzik potrafią zrobić, jeśli rzeczywiście jesteś dobry- pokaż, wtedy może ktoś skorzysta.
Nie napisałem tego posta po to aby przedstawiać swoje portfolio, swoje portfolio przedstawiam jedynie ludziom z którymi podejmuje współprace na poziomie zawodowym, nie muszę umieszczać go do wglądu na forum po to aby ktoś mógł ocenić czy chce skorzystać z mojej pomocy.
Post ten napisałem po to aby stanowić swego rodzaju alternatywę dla ludzi szukających pomocy.
Nie mam zamiaru się reklamować, chwalić i prezentować. Jeśli komuś nie pasuje taki stan rzeczy, to przecież może ominąć ten post dalekim łukiem. To wszystko w tym temacie.