Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Flo
Flo
  7 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: takie miejsca powinny być wyczyszczone ze szkła i tych rupieci w środku i po naprawieniu dachu wojsko policja i straż pożarna mogły by tam się ćwiczyć a nie jakąś prowizoryczną ścianę sobie zrobią przed remizą i ćwiczą z taką makietą :/

i nie byłoby gdzie zdjęć robić :and: niby do rozbiórki idzie, miejsca mi się skończą ;<
najlepsze były Owińska, ale z tego co wiem to nijak się teraz wejść nie da do tego szpitala psych :and:

wczorajsze:

razotka
razotka
  7 lipca 2009
Qbkens
Qbkens: Ja miałem skojarzenie z sikaniem

w każdym razie o jakąś potrzebę fizjologiczną nam chodziło ;P
NastyIdea
NastyIdea
  7 lipca 2009
Flo
Flo: wczorajsze:

Uwielbiam motyw gitarowy na zdjęciach.
Fajne miejsca, fajne ciuchy, fajny klimat, ale model jakiś taki... zniewieściały jak dla mnie ;p i oczy pomalowane na nie.
HandOfFate
HandOfFate
  7 lipca 2009
Flo

zdjecia i pomysl ok, model masakra
Mielia
Mielia
  7 lipca 2009
Qbkens
Qbkens: Jakim telefonem ;>

se k750i

Qbkens
Qbkens: Włosy wyglądają jak strzecha wiejskiego domu i nie wiem czy mi się to podoba czy też nie

:D
Mielia
Mielia
  7 lipca 2009
Flo
Flo: ale z tego co wiem to nijak się teraz wejść nie da do tego szpitala psych

Przez płot ;d
Ja niedawno tam byłam, tzn w kwietniu.

A tu przy okazji zdjęcie z Owińsk ;d
GRADEK83
GRADEK83
  7 lipca 2009
Flo
Flo: i nie byłoby gdzie zdjęć robić niby do rozbiórki idzie, miejsca mi się skończą ;< najlepsze były Owińska, ale z tego co wiem to nijak się teraz wejść nie da do tego szpitala psych

no albo zoo stare na bukowskiej czy jakoś tak tam też może da się jakoś dostać :D
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  7 lipca 2009

spodobalo mi sie, i tyle :ninja:

Flo
Flo
  7 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Przez płot ;d

ale on wysoki jest, a ja mam potworny lęk wysokości i się boję ;x jak ja byłam kiedyś to fragmentu muru nie było i pięknie, a teraz dupa ;<
agniesiaO3
agniesiaO3
  7 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: spodobalo mi sie, i tyle

o wow, pozytywna fotka, fajne ujęcie aż też chcę popływać:)) i niebo świetne, i kolory mi się bardzo podobają:D
Hope
Hope
  7 lipca 2009
Flo

a mnie się podoba. :tak:
model fajny, w stylu Green Day. :zakochany:
tylko na piątym zdjęciu róg książki ucięłaś. : D
ale reszta jest ok, fajny klimat fotek.
LaTuaOmbra
LaTuaOmbra
  8 lipca 2009

Na szybko wstępne fotki mojej knajpy:

Próbuję uzyskać efekt ruchu postaci. Ciężko mi to opisać ale jeszcze mi nie wychodzi.

No i oczywiście zapraszam na shishę :ziober2:

BabyWeCanDoItxD
BabyWeCanDoItxD
  8 lipca 2009
http://www.lumisfera.pl/gallery/11519/OluSSSSSSSSS
aniaradom87
aniaradom87
  8 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: No jeśli nie widzisz, to jest zdjęcie. Wiem, że nie jest perfekcyjne ale czego się spodziewać po telefonie. Prowokujesz kłótnię? :-)

nie prowokuje- jak sie chwalic to czyms przynajmniej dostatecznym a nie lipa;/
skoro zdjecie zrobione tel i to jeszcze takie, to proponowalabym nadal trzymac je tam i chwalic sie rodzince a nie na forum publicznym.

naprawde nie naleze do osob klotliwych i wrednych:)
aniaradom87
aniaradom87
  8 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: opuszczona fabryka czekolady, fisheye samyang, mam problemy z ostrzeniem manualnym :D

Flo>> obiektyw rybie oko nie pasuje do wszystkiego co pstrykasz, tylko pierwsze zdjecie jako tako pasuje mi, choc do art mu baaaaardzo duzo brakuje.