lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 96 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Konto usunięte: wiem, że nie są idealne ale podkreślam, że dopiero czynię pierwsze kroki w tych kierunkach.
Mimo pierwszych kroków nie powinno być taryfy ulgowej, należy pisać to, co jest źle :P
Pierwsze - chyba najlepsze ujęcie ze wszystkich, trochę ta biel z prawej daje po gałach.
Drugie - za dużo na górze, nie widać jednej dłoni, nogi w dziwnym ułożeniu.
Trzecie - ręka na tym zdjęciu wygląda jak skrzydło samolotu. Ucięta głowa i druga ręka.
Czwarte - niepotrzebnie ucięte łokcie, mogłaś inaczej skadrować bo stopy tak nagle ,,wyrastają" z ciała modelki - wygląda to strasznie nienaturalnie.
Piąte - to samo co w czwartym - spójrz jak wygląda ta dłoń, mogłaś to skadrować trochę inaczej. Jak dla mnie pusta przestrzeń z lewej strony nic nie wnosi do zdjęcia.
niektóre zdjęcia mi się tu podobają, ale za to niektóre są zwykłe które robi każda osoba ;x
MOJE
tu możecie znaleźć kilka moich prac... są to zdjęcia bez jakichkolwiek przeróbek, jako iż te zdjęcia trafiają do różnych konkursów, a zdjęcia konkursowe zazwyczaj nie mogą być przerabiane ;]
Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum.
Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego :)
Konto usunięte: niektóre zdjęcia mi się tu podobają, ale za to niektóre są zwykłe które robi każda osoba ;x
Po tym co napisałaś myślałem, że jak wejdę na link przez Ciebie podany to moje doznania estetyczne dostaną orgazmu, a oczy ujrzą ujęcia porównywalne z Tyszką czy Bourdinem. Niestety ostro się przejechałem - zdjęcia mało ciekawe, bez zamysłu, zwykłe. Zdjęcie dziewczyny - największa porażka.
skoro swoimi pozowanymi też można, tak więc moje z ostatniej sesji
sukienkę sama zaprojektowałam i uszyłam, ogólnie cała stylizacja jest moja
:nutki: