Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Mielia
Mielia
  9 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: razotka

Masz avatar z Asią xD
staszkins
staszkins
  10 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: wiem, że nie są idealne ale podkreślam, że dopiero czynię pierwsze kroki w tych kierunkach.

Mimo pierwszych kroków nie powinno być taryfy ulgowej, należy pisać to, co jest źle :P
Pierwsze - chyba najlepsze ujęcie ze wszystkich, trochę ta biel z prawej daje po gałach.
Drugie - za dużo na górze, nie widać jednej dłoni, nogi w dziwnym ułożeniu.
Trzecie - ręka na tym zdjęciu wygląda jak skrzydło samolotu. Ucięta głowa i druga ręka.
Czwarte - niepotrzebnie ucięte łokcie, mogłaś inaczej skadrować bo stopy tak nagle ,,wyrastają" z ciała modelki - wygląda to strasznie nienaturalnie.
Piąte - to samo co w czwartym - spójrz jak wygląda ta dłoń, mogłaś to skadrować trochę inaczej. Jak dla mnie pusta przestrzeń z lewej strony nic nie wnosi do zdjęcia.
xxEiTyxx
Reputacja: 3 | BluzgometrTM: 20
xxEiTyxx
  10 lipca 2009

niektóre zdjęcia mi się tu podobają, ale za to niektóre są zwykłe które robi każda osoba ;x

MOJE
tu możecie znaleźć kilka moich prac... są to zdjęcia bez jakichkolwiek przeróbek, jako iż te zdjęcia trafiają do różnych konkursów, a zdjęcia konkursowe zazwyczaj nie mogą być przerabiane ;]

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum.
Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego :)

Narie
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 3
Narie
  10 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte:

mól książkowy fajny, choć wykonanie nie powala.
Reszta nic szczególnego.
ta nienazwana myśl...
:***
SweetCukiereczek69
SweetCukiereczek69
  10 lipca 2009

hejciaaa :(:(:(:(::*:*:*:*:*(:*:*: I*: *&: I:&
&j;
& ::SEe's p]

staszkins
staszkins
  10 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: niektóre zdjęcia mi się tu podobają, ale za to niektóre są zwykłe które robi każda osoba ;x

Po tym co napisałaś myślałem, że jak wejdę na link przez Ciebie podany to moje doznania estetyczne dostaną orgazmu, a oczy ujrzą ujęcia porównywalne z Tyszką czy Bourdinem. Niestety ostro się przejechałem - zdjęcia mało ciekawe, bez zamysłu, zwykłe. Zdjęcie dziewczyny - największa porażka.
GRADEK83
GRADEK83
  11 lipca 2009

Mała zabawa diodami :)
1

2

3

staszkins
staszkins
  11 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Mała zabawa diodami :)

Fajny eksperyment i fajny efekt :) Zdjęcia bardzo ładne z ciekawą kompozycją. Drugie najmniej, pierwsze i trzecie mega ;>
Hope
Hope
  11 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte:

świetne. : D
xXxFriggingLadyxXx
xXxFriggingLadyxXx
  11 lipca 2009

chodzi o swoje czy swoje, które się zrobiło, czy swoje do których się pozowało :mrgreen::jezyk2:

Hope
Hope
  11 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: chodzi o swoje czy swoje, które się zrobiło, czy swoje do których się pozowało

i takie i takie można. ; >
xXxFriggingLadyxXx
xXxFriggingLadyxXx
  12 lipca 2009

skoro swoimi pozowanymi też można, tak więc moje z ostatniej sesji

sukienkę sama zaprojektowałam i uszyłam, ogólnie cała stylizacja jest moja :mrgreen:

:nutki::nutki::nutki:
Hope
Hope
  12 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: sukienkę sama zaprojektowałam i uszyłam, ogólnie cała stylizacja jest moja

serio? :woot:

ładne, podoba mi się. :tak:
staszkins
staszkins
  12 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: skoro swoimi pozowanymi też można, tak więc moje z ostatniej sesji sukienkę sama zaprojektowałam i uszyłam, ogólnie cała stylizacja jest moja

Sukienka wspaniała, kadr kapitalny, ostrość przewspaniała. Jedyne co mi nie gra to Twoja mina.
NastyIdea
NastyIdea
  12 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: xXxFriggingLadyxXx

Cudna sukienka, ostrość na plus i ogólny zamysł fajny, ale nie podoba mi się ten przekrzywiony kadr. Drażni mnie takie coś.