Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 98 z 524
jeżeli to nie Photoshop to ok, ale perspektywa załamana, a tematyka banalna, portrety piesków, ot co
no właśnie poprzedni komentarz świadczy o tym, że nim nie jestem
a ja myślałm, że trafiłem na
a nie na "Wasze fotki- chwalimy i słodzimy!"
hahaha spokojnie, bo żyłka skoczy, banalna nie znaczy prostacka...
fakt trzęsienie ziemi i katastrofa byłaby bardziej atrakcyjna i wywoływała emocje u nie jednego odbiorcy, niż piesek, mlecyk, czy kotecek
haha, za wysoko sie cenisz, spokojna glowa :)
no dobrze, tylko jaka jest szansa sfotografowania jakiegos kataklizmu? :)
yyyy...
co prawda to nie kataklizm, ale w Chinach dochodzi do zamieszek, a w Hiszpanii sezon na byczki, więc aparat pod pachę i heja focić
mała szansa, ale nie przesadzajmy, czy fotografia opiera się tylko na portretach zwierząt i kataklizmach ?
fuck, racja :D
przydalaby sie. oj tak tak, a w tej chwili jedynie D90, poki co w zaden sposob to na siebie nie zarabia wiec musi mi wystarczyc :)
kuva, to bokeh, ostrosc i geometrie troche bedziesz mial... slyszalem wiele dobrego o tych szklach.
No ale, widze ze zarabiasz fotografia wiec absolutnie sie nie dziwie :)
zawsze chcialem zostac fotografem wojennym jak Nachtwey :)
dzieki, ale jak zauwazyl bartheq...morze sie przelewa na lewa strone :))
Kurde kurde, ostatni raz byłam tu na pierwszej stronie czyli dawno temu, hah!
Chciałam pokazać dwa moje całkiem dawne zmagania z kadrowaniem, no jak przychodzi co do czego to nie mam pomysłu
Od razu wspomnę, że robię zdjęcia z grzeczności a nie z powodu pasji, bo takowej nie posiadam :)
I tak, mam tzw. 'zayoba' na punkcie oczu, czasami chyba nawet przesadzam, ale ja zawsze tak marudzę, rzadko coś mojego mi sie podoba.
No i te moje kochane szarości, u mnie to normalka, chyba boję się kolorów, zawsze wydaje mi się za pstrokato.
Ok, do rzeczy:
http://i31.tinypic.com/2qd79yx.jpg
http://i32.tinypic.com/2qu84uw.jpg
Miały być emocje, ale gdyby nie ten tusz to...emocji chyba nie byłoby widać jakichkolwiek
A ciekawa jestem opinii, raczej nie podpowiedzi bo ja się i tak na tym wszystkim nie znam :D