lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 368 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Konto usunięte: Żaden szanujący się fotograf nigdy by nie kupił aparatu z kwadratową matrycą - takie coś mija się z celem.
http://www.maxmodels.pl/ocokaman-f.html też kwadratowe kadry i co złe zdjęcia?
Modelka wygląda na ciekawą ale ujęcie i kadr mało ciekawe :)
Jeśli to był zwykły pstryk spacerowy to ok ale jeśli umówiona sesja to ta torebka jest zbędna. Przy tym ujęciu modelka lepiej by się prezentowała gdyby troszkę w stronę fotografa się skręciła taka aby łopatek nie było widać. Jeśli masz jeszcze inne z tej sesji to daj więcej może inne wyszły ciekawsze :)
Niezłe gówno. :) Kolory wyblakłe, Układ modelki sprawia ze wygląda jak kwazimodo. Wystające łopatki, zakrzywienie ramion wskazuje ze ma wadę postawy (krzywy kręgosłup)
Uciskanie jej lewej ręki do ciała powoduje uwydatnienie tricepsu, i wygląda to strasznie niesymetrycznie. Do tego dochodzą 3 znamiona na tej ręce, jakby po szczepieniach z dzieciństwa. Ja osobiście usuwam jeszcze pieprze, ale to jak kto lubi. A i odcień oczu jest inny pewnie wina światła albo nieudolnych zabaw w photoshopie. :)
A tak a propos co u Ciebie?
Kilka kropelkowych fotek...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
joker4444: to mialo swego czasu najlepsze recenzje jak bylo do komentowania na jednym z forów foto ;)
aż mi się wierzyć nie chce... ;o
modelka ma nieciekawą poze
tak jak gradziu wspomniał torebka niepotrzebna bo tylko jej cycki rodzieliła (co wam pewnie nie przeszkadza)
mogłeś już jej te blizny po szczepionkach zretuszować
bo zdjęcie przez to wygląda na mało efektowne i nasuwa mi się wrażenie, że wstawiłeś je tutaj z lenistwa skoro nie obrobiłeś go :)
cudowne krople, sama chciałabym takie zrobić
tylko dlaczego je kadrujesz anie dajesz całych fotek?