lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 369 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
bez przesady nigdy tego nie robie :)
Konto usunięte: bo zdjęcie przez to wygląda na mało efektowne i nasuwa mi się wrażenie, że wstawiłeś je tutaj z lenistwa skoro nie obrobiłeś go :)
poprawne wywołanie rawa to dla mnie to co wystarczy
rozumiem ze teraz czasy ze wszedzie lateks i plastik ale juz i moda na takie zdjecia chwala Bogu mija .... no ale co kto lubi ;)
no ale to jest naprawde rażące
joker4444: rozumiem ze teraz czasy ze wszedzie lateks i plastik ale juz i moda na takie zdjecia chwala Bogu mija .... no ale co kto lubi ;)
dla mnie liczy się estetyka na zdjęciu i nie ważne czy fotograf musiał używać do tego photoshopa czy nie.
wyobraź sobie piękny portret w kolorach, no panna cud miód i orzeszki a na środku nosa ma wielkiego syfa
;-)
Konto usunięte: dla mnie liczy się estetyka na zdjęciu i nie ważne czy fotograf musiał używać do tego photoshopa czy nie.
wyobraź sobie piękny portret w kolorach, no panna cud miód i orzeszki a na środku nosa ma wielkiego syfa
;-)
co innego syfy a co innego cos co sie ma i tyle to nie byla typowo studyjna reklamowa czegos tam gdzie wszystko ma byc wyszpachlowane
znamion blizn i pieprzyków w normalnych zdjęciach nie stempluje i tyle dla mnie to nie ma sensu
joker4444: co innego syfy a co innego cos co sie ma i tyle to nie byla typowo studyjna reklamowa czegos tam gdzie wszystko ma byc wyszpachlowane
znamion blizn i pieprzyków w normalnych zdjęciach nie stempluje i tyle dla mnie to nie ma sensu
Ty dalej swoje ale sam widzisz, że Gradek też napisał, że troszkę można zniwelować.
A w twoim przypadku to troszkę to ta blizna po szczepionce, która jest na pierwszym planie :-)
Konto usunięte: Ty dalej swoje ale sam widzisz, że Gradek też napisał, że troszkę można zniwelować.
A w twoim przypadku to troszkę to ta blizna po szczepionce, która jest na pierwszym planie :-)
ja juz napisalem wyżej
nie uwazam ze to typ zdjec , ktory wymagalby takiej ingerencji
czy to tak ciezko zrozumiec
Nie no pełen profesjonalizm. widzę przed Tobą rozciągające się wielkie horyzonty możliwości. :) Dla mnie pełna klasa w klasie ... cóż marnujesz się Tu dziewczyno, polecam prezentowanie swoich prac na portalach które zauważą potencjał który drzemie w Twoich pracach. Np ... gdziekolwiek indziej niż tu:)
Serio? niemożliwe a wyglądają jakby robione profesjonalną lustrzanką, powiedziałbym nawet ze zalatują o średni format.
oscaro: eGabeleXxX:Nie wiem, czy załapałem temat :P
Nie no pełen profesjonalizm. widzę przed Tobą rozciągające się wielkie horyzonty możliwości. :) Dla mnie pełna klasa w klasie ... cóż marnujesz się Tu dziewczyno, polecam prezentowanie swoich prac na portalach które zauważą potencjał który drzemie w Twoich pracach. Np ... gdziekolwiek indziej niż tu:)
eGabeleXxX:Takie raczej amatorskie, robione telefonem ;)
Serio? niemożliwe a wyglądają jakby robione profesjonalną lustrzanką, powiedziałbym nawet ze zalatują o średni format.
Przepraszam, nie wiedziałem że mogą pisać w tym temacie tylko osoby co mają 7k na lustrzankę i kolejne tyle na obiektyw...
Nie nie wyszła zielona ale chyba coś a raczej na pewno ze zdjęciem było robione :)
Ogólnie zdjęcie ok :) Jedynie troszeczkę brakuje mi ostrości :)
Konto usunięte: Przepraszam, nie wiedziałem że mogą pisać w tym temacie tylko osoby co mają 7k na lustrzankę i kolejne tyle na obiektyw...
No to teraz już wiesz. Cieszę się ze zrozumiałaś to tak szybko. :)
@Dolny dół twarzy niedoświetlony, przez to inny odcień niż reszty z powodu tych zabaw w PSie. To samo tyczy się klatki piersiowej na górze, pewnie kombinowałeś coś z cieniami. Ramiona prześwietlone, fajnie by to wyglądało gdyby cała sylwetka była wyrazista no i na koniec włosy, nie lubie farbowanych blondynek. Na zdjęciach wychodzi to jak rozmazane gówno.