Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
joker4444
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  27 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mogłeś już jej te blizny po szczepionkach zretuszować

bez przesady nigdy tego nie robie :)

Konto usunięte
Konto usunięte: bo zdjęcie przez to wygląda na mało efektowne i nasuwa mi się wrażenie, że wstawiłeś je tutaj z lenistwa skoro nie obrobiłeś go :)

poprawne wywołanie rawa to dla mnie to co wystarczy
rozumiem ze teraz czasy ze wszedzie lateks i plastik ale juz i moda na takie zdjecia chwala Bogu mija .... no ale co kto lubi ;)
razotka
razotka
  27 lipca 2011
joker4444
joker4444: bez przesady nigdy tego nie robie :)

no ale to jest naprawde rażące :and:

joker4444
joker4444: rozumiem ze teraz czasy ze wszedzie lateks i plastik ale juz i moda na takie zdjecia chwala Bogu mija .... no ale co kto lubi ;)

dla mnie liczy się estetyka na zdjęciu i nie ważne czy fotograf musiał używać do tego photoshopa czy nie.
wyobraź sobie piękny portret w kolorach, no panna cud miód i orzeszki a na środku nosa ma wielkiego syfa
;-)
joker4444
joker4444
  27 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dla mnie liczy się estetyka na zdjęciu i nie ważne czy fotograf musiał używać do tego photoshopa czy nie. wyobraź sobie piękny portret w kolorach, no panna cud miód i orzeszki a na środku nosa ma wielkiego syfa ;-)

co innego syfy a co innego cos co sie ma i tyle to nie byla typowo studyjna reklamowa czegos tam gdzie wszystko ma byc wyszpachlowane
znamion blizn i pieprzyków w normalnych zdjęciach nie stempluje i tyle dla mnie to nie ma sensu
GRADEK83
GRADEK83
  27 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tak wygląda trochę lepiej.

NIE!
GRADEK83
GRADEK83
  27 lipca 2011
joker4444
joker4444: znamion blizn i pieprzyków w normalnych zdjęciach nie stempluje i tyle dla mnie to nie ma sensu

Popieram owszem można troszkę tylko zniwelować ale nie usuwać całkowicie i robić plastik fantastki :)
joker4444
joker4444
  28 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Fieska:tak wygląda trochę lepiej. NIE!

myslalem ze juz cos ze mna nie tak :ziober2:
razotka
razotka
  28 lipca 2011
joker4444
joker4444: co innego syfy a co innego cos co sie ma i tyle to nie byla typowo studyjna reklamowa czegos tam gdzie wszystko ma byc wyszpachlowane znamion blizn i pieprzyków w normalnych zdjęciach nie stempluje i tyle dla mnie to nie ma sensu

Ty dalej swoje ale sam widzisz, że Gradek też napisał, że troszkę można zniwelować.
A w twoim przypadku to troszkę to ta blizna po szczepionce, która jest na pierwszym planie :-)
joker4444
joker4444
  28 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty dalej swoje ale sam widzisz, że Gradek też napisał, że troszkę można zniwelować. A w twoim przypadku to troszkę to ta blizna po szczepionce, która jest na pierwszym planie :-)

ja juz napisalem wyżej
nie uwazam ze to typ zdjec , ktory wymagalby takiej ingerencji
czy to tak ciezko zrozumiec:woot:
oscaro
oscaro
  29 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem, czy załapałem temat :P

Nie no pełen profesjonalizm. widzę przed Tobą rozciągające się wielkie horyzonty możliwości. :) Dla mnie pełna klasa w klasie ... cóż marnujesz się Tu dziewczyno, polecam prezentowanie swoich prac na portalach które zauważą potencjał który drzemie w Twoich pracach. Np ... gdziekolwiek indziej niż tu:)

Konto usunięte
Konto usunięte: Takie raczej amatorskie, robione telefonem ;)

Serio? niemożliwe a wyglądają jakby robione profesjonalną lustrzanką, powiedziałbym nawet ze zalatują o średni format.
eGabeleXxX
eGabeleXxX
  30 lipca 2011
oscaro
oscaro: eGabeleXxX:Nie wiem, czy załapałem temat :P Nie no pełen profesjonalizm. widzę przed Tobą rozciągające się wielkie horyzonty możliwości. :) Dla mnie pełna klasa w klasie ... cóż marnujesz się Tu dziewczyno, polecam prezentowanie swoich prac na portalach które zauważą potencjał który drzemie w Twoich pracach. Np ... gdziekolwiek indziej niż tu:) eGabeleXxX:Takie raczej amatorskie, robione telefonem ;) Serio? niemożliwe a wyglądają jakby robione profesjonalną lustrzanką, powiedziałbym nawet ze zalatują o średni format.

Przepraszam, nie wiedziałem że mogą pisać w tym temacie tylko osoby co mają 7k na lustrzankę i kolejne tyle na obiektyw...
Dolny
Dolny
  30 lipca 2011
joker4444
joker4444
  30 lipca 2011

na lapku ogladam ale jakas zielona twarz wyszla :/
mozliwe ze wina mojej matrycy

GRADEK83
GRADEK83
  31 lipca 2011

Nie nie wyszła zielona ale chyba coś a raczej na pewno ze zdjęciem było robione :)
Ogólnie zdjęcie ok :) Jedynie troszeczkę brakuje mi ostrości :)

oscaro
oscaro
  31 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Przepraszam, nie wiedziałem że mogą pisać w tym temacie tylko osoby co mają 7k na lustrzankę i kolejne tyle na obiektyw...

No to teraz już wiesz. Cieszę się ze zrozumiałaś to tak szybko. :)

@Dolny dół twarzy niedoświetlony, przez to inny odcień niż reszty z powodu tych zabaw w PSie. To samo tyczy się klatki piersiowej na górze, pewnie kombinowałeś coś z cieniami. Ramiona prześwietlone, fajnie by to wyglądało gdyby cała sylwetka była wyrazista no i na koniec włosy, nie lubie farbowanych blondynek. Na zdjęciach wychodzi to jak rozmazane gówno.
QuieroVivir
QuieroVivir
  10 sierpnia 2011

xamantex.flog.pl

Polecam serdeczenie :)