Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
SergiuszM
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
SergiuszM
  25 kwietnia 2011

LiczBarany
wpis jest ukryty
EIena
EIena
  29 kwietnia 2011
SergiuszM
SergiuszM: http://farm6.static.flickr.com/5171/5593592579_5edd22a736_z.jpg

Dla mnie jest piękne!
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  2 maja 2011

Była sobie wiewióreczka ;P

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh
  2 maja 2011

...i jeszcze natura...

joker4444
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  2 maja 2011
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh:

wiewiórka fajna szczególnie pierwsze i ostatnie za to kwiatki hmm paskudne światło, można było podratować obróka ewentualnie tyle że i kadr taki niezbyt ciekawy ;)
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh
  2 maja 2011
joker4444
joker4444: wiewiórka fajna szczególnie pierwsze i ostatnie

dzięki :)

Miałam farta, że w tym parku zwierzaki są bardzo oswojone i można do nich bardzo blisko podejść, a jak się weźmie ze sobą jakiegoś orzecha, to czasem nawet same podbiagają by sobie z ręki zabrać :mrgreen:

joker4444
joker4444: za to kwiatki hmm paskudne światło, można było podratować obróka ewentualnie tyle że i kadr taki niezbyt ciekawy ;)

Generalnie staram sie unikać wprowadzania jakichś większych poprawek w zdjęciach, ale spróbuje nad tym siąść i coś pokombinować, może jeszcze coś z tego wyjdzie...

A z kadrem co byś proponował zrobić żeby lepiej się prezentowało?
joker4444
joker4444
  3 maja 2011
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: A z kadrem co byś proponował zrobić żeby lepiej się prezentowało?

wybrałbym ładniejsze kwiatki na pewno te juz jakby w fazie przekwitania
i postarałbym się żeby poza GO tez było dużo kwitnących kwiatów i np elementy błekitnego nieba , czy tez nawet zielonych liści ale w mniejszości wtedy sam w sobie bokeh ładny jest bo taki jednolity jak tu to raczej do portretu ewentualnie kwiaty które są na pierwszym planie musiałyby być naprawdę takie ze wow :)
vfrtgbnhy
wpis jest ukryty
Sweetseven7
Sweetseven7
  4 maja 2011

Ja dopiero się uczę fotografii. Mój kuzyn się tym zajmuje i zgodził się dać mi parę lekcji:) Dorwałam się za to do tego scrapbooka. Fajne narzędzie:) Jest przede wszystkim łatwe w obsłudze, a to plus:)

BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh
  5 maja 2011
joker4444
joker4444: wybrałbym ładniejsze kwiatki na pewno te juz jakby w fazie przekwitania

Jesli chodzi akurat konkretnie o ten gatunek kwiatka, to ciezko bylo o ladniejsze... Generalnie rosly na drzewie, ktore jest dosc wysokie i te, co byly, ze tak to ujme w zasiegu aparatu uroda nie grzeszyly... ;P (zeby wybrac cos ciekawszego musialabym sie chyba wspinac po galeziach)... - zatem wyszłam z zalozenia, ze skoro tyle zdjec to zdjecia ladnych kwiatkow, to, ze mozna sie tez skupic na 'brzydocie' natury ;)...

joker4444
joker4444: postarałbym się żeby poza GO tez było dużo kwitnących kwiatów i np elementy błekitnego nieba , czy tez nawet zielonych liści ale w mniejszości wtedy sam w sobie bokeh ładny jest bo taki jednolity jak tu to raczej do portretu ewentualnie kwiaty które są na pierwszym planie musiałyby być naprawdę takie ze wow :)

Spróbuję tak zrobic nastepnym razem, moze wyjda lepiej ;D
Kenzo25
Kenzo25
  5 maja 2011
Gejszalicious
Gejszalicious: NataIia:Nie wstawie swoich, bo mnie wyśmieją. to po kij nabijasz?? http://wd8.photoblog.pl/lvp4/200905/CA/37911807.jpg

Śliczne zdjęcie i ten dzieciak taki usmiechnięty aż się człowiekowi od razu robi lepiej :)
GRADEK83
GRADEK83
  8 maja 2011

Mały test wyzwalacza SAFT 5ms

joker4444
joker4444
  15 maja 2011

Cisza nastała więc dodam co by sie temat nie zamknął ;)

Dolny
Dolny
  22 maja 2011

widzę że ten temat ma kryzys...