lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 364 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Była sobie wiewióreczka ;P
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
...i jeszcze natura...
dzięki :)
Miałam farta, że w tym parku zwierzaki są bardzo oswojone i można do nich bardzo blisko podejść, a jak się weźmie ze sobą jakiegoś orzecha, to czasem nawet same podbiagają by sobie z ręki zabrać
joker4444: za to kwiatki hmm paskudne światło, można było podratować obróka ewentualnie tyle że i kadr taki niezbyt ciekawy ;)
Generalnie staram sie unikać wprowadzania jakichś większych poprawek w zdjęciach, ale spróbuje nad tym siąść i coś pokombinować, może jeszcze coś z tego wyjdzie...
A z kadrem co byś proponował zrobić żeby lepiej się prezentowało?
wybrałbym ładniejsze kwiatki na pewno te juz jakby w fazie przekwitania
i postarałbym się żeby poza GO tez było dużo kwitnących kwiatów i np elementy błekitnego nieba , czy tez nawet zielonych liści ale w mniejszości wtedy sam w sobie bokeh ładny jest bo taki jednolity jak tu to raczej do portretu ewentualnie kwiaty które są na pierwszym planie musiałyby być naprawdę takie ze wow :)
Ja dopiero się uczę fotografii. Mój kuzyn się tym zajmuje i zgodził się dać mi parę lekcji:) Dorwałam się za to do tego scrapbooka. Fajne narzędzie:) Jest przede wszystkim łatwe w obsłudze, a to plus:)
Jesli chodzi akurat konkretnie o ten gatunek kwiatka, to ciezko bylo o ladniejsze... Generalnie rosly na drzewie, ktore jest dosc wysokie i te, co byly, ze tak to ujme w zasiegu aparatu uroda nie grzeszyly... ;P (zeby wybrac cos ciekawszego musialabym sie chyba wspinac po galeziach)... - zatem wyszłam z zalozenia, ze skoro tyle zdjec to zdjecia ladnych kwiatkow, to, ze mozna sie tez skupic na 'brzydocie' natury ;)...
joker4444: postarałbym się żeby poza GO tez było dużo kwitnących kwiatów i np elementy błekitnego nieba , czy tez nawet zielonych liści ale w mniejszości wtedy sam w sobie bokeh ładny jest bo taki jednolity jak tu to raczej do portretu ewentualnie kwiaty które są na pierwszym planie musiałyby być naprawdę takie ze wow :)
Spróbuję tak zrobic nastepnym razem, moze wyjda lepiej ;D