lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 336 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Może nikomu się nie spodobają zdjęcia z tej mojej sesji ... ale ważne że miałem jakiś pomysł i jestem z tej sesji zadowolony :)
oto efekty.
1.
2.
3.
4.
Hm, ogólnie patent z krwią jest przynajmniej dla mnie nieco pospolity, ale jeśli już się decydujesz, to zastąp keczup [sic!], chociażby czerwoną farbą plakatową rozrobioną z wodą w odpowiedniej proporcji, z ewentualnym dodatkiem brązu, lub bieli, w zależności czy krew ma być tętnicza czy żylna :).
Pierwsze zdjęcie mogłoby być ciekawe, gdyby to był dukt leśny a nie park - jak sądzę. No i nieco ciemne jest jednak..
Drugie zdjęcie z prawej strony wygląda jakby modelka jadła hamburgera nożem - z całym szacunkiem do modelki oczywiście.
W trzecim dużo przepaleń, chociaż rozumiem, że efekt miał stworzyć "ducha" - nie stworzył.
Ps. Nie wiem czy używasz filtrów, ale jeśli nie to albo zainwestowałbym w lepsze, albo używał ich tak jak należy, albo po prostu - kupił ;-). Dyfuzor też by nie zawadził.
Konto usunięte: Oczywiście, zależy to od stopnia nasycenia jej tlenem. Krew tętnicza jest z natury dużo jaśniejsza, "żywsza" (nie polecam sprawdzać na własnym przykładzie), krew żylna z racji tego, iż jest mniej natleniona, jest ciemniejszego koloru.
Pracuje w szpitalu i jeszcze tego nie widziałam. Możliwe, że w pewnym stopniu, ale dużej różnicy przy tym nie widać.
Konto usunięte: Dolny:Dolny
Hm, ogólnie patent z krwią jest przynajmniej dla mnie nieco pospolity, ale jeśli już się decydujesz, to zastąp keczup [sic!], chociażby czerwoną farbą plakatową rozrobioną z wodą w odpowiedniej proporcji, z ewentualnym dodatkiem brązu, lub bieli, w zależności czy krew ma być tętnicza czy żylna :).
Pierwsze zdjęcie mogłoby być ciekawe, gdyby to był dukt leśny a nie park - jak sądzę. No i nieco ciemne jest jednak..
Drugie zdjęcie z prawej strony wygląda jakby modelka jadła hamburgera nożem - z całym szacunkiem do modelki oczywiście.
W trzecim dużo przepaleń, chociaż rozumiem, że efekt miał stworzyć "ducha" - nie stworzył.
Ps. Nie wiem czy używasz filtrów, ale jeśli nie to albo zainwestowałbym w lepsze, albo używał ich tak jak należy, albo po prostu - kupił ;-). Dyfuzor też by nie zawadził.
dziękuje za uwagę :) na pewno w następnych sesjach to zmienię....