lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 338 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
już zamówiłem dyfuzor....;)
http://allegro.pl/dyfuzor-do-kazdej-lampy-minisoftbox-uniwersalny-i1285513153.html
Konto usunięte: chyba w psychiatrycznym, jako pacjentka....
Przenośniki tlenu, czyli erytrocyty (krwinki czerwone, inaczej czerwone ciałka krwi), mają barwę czerwoną uzależnioną od zawartej w nich hemoglobiny - substancji, która potrafi wiązać i oddawać tlen w odpowiednim momencie. Ponieważ jest ich najwięcej, stąd krew przyjmuje barwę czerwoną - jest to kolor krwi utlenowanej (tętniczej). Po oddaniu tlenu kolor krwi zmienia się na ciemnoczerwony (taką krew nazywamy żylną)
A co ja wcześniej napisałam? Nie musisz teraz ściągać tekstów z Wikipedii i udawać wielkiego kozaka.
A ja współczuje Twojej matce, że musiała rodzić coś takiego.
Konto usunięte: A co ja wcześniej napisałam? Nie musisz teraz ściągać tekstów z Wikipedii i udawać wielkiego kozaka.
Napisalas ze nie rozni sie kolorem...
Od mojej mamy to 2 metry w lewo pustaku. Rozumiemy sie? Czy chcesz dalej podyskutowac?
Raczej ze tak! :)
AlicjaBezKrainy: nie podobają mi kadr centralny, chociaż 3 całkiem, całkiem.
Z modelki chyba wyssano emocje i ekspresję. Wszędzie ma podobny wraz twarzy. Zdjęcia są zimne i bez przekazu.
Doskonale wiem, że nie wszyscy są zwolennikami centralnych kadrów, ale ostatnio szkole się w zdjęciach fashion i chciałem wyjść z ,,bardzo wąskich kadrów". Moim celem było ujęcie otoczenia, czegoś więcej. Co do emocji i ekspresji modelki, jej zimne spojrzenie całkowicie mi wystarcza :)
Mimo wszystko bardzo dziękuje!