lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 289 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Konto usunięte: zresztą możesz nie komentować moich prac, bo wg mnie robisz beznadziejne zdjęcia i porad od takiego ''fotografa'' nie potrzebuję :)
Ten cytat idealnie pokazuje jakie masz podejście do siebie i do tego co robisz.
Coś na zasadzie: " Omg ale jestem zajedwabista" Jak ktoś robi zdjęcia które mi się nie podobają nie jest godzien wypowiedzieć słowa na temat moich zajedwabiaszczych zdjęcióweczek a coooo !!!
Może by tak trochę skromności i dystansu do siebie i do swoich prac ?
Konto usunięte: obiecuję, że już tutaj nic swojego nie wstawię, bo nie lubię przekomarzać się z najlepszymi krytykami. zresztą umieszczam swoje prace na ambitniejsze portale internetowe i jakoś każdy z sympatią do tego podchodzi, nie to co tutaj..
Ohhh aaahh Mademoiselle padam do stóp i dziękuję za tę decyzję. My zgromadzeniu tutaj to sam plebs tylko ... NIe jesteśmy godni Twojego artyzmu, wrażliwości i poczucia estetyki. Nasze małe ciasne rozumy nie są wstanie ogarnąć Twojego wielkiego talentu !
O Pani dziękujemy CI za to że w reszcie przestaniesz nam wciskać Kity
A tym tekstem że ambitniejsze portale i że z symaptią podchodzą ... Hmm to ja CI polecę fotoblogi i digart ! A najlepiej załóż własny
www.klub wzajemnejadoracji.pl
albo www.uwielbiampoike.pl
Wtedy będzie GIT . Powodzenia
Pozwalam
.
Konto usunięte: umieszczam swoje prace na ambitniejsze portale internetowe i jakoś każdy z sympatią do tego podchodzi, nie to co tutaj..
Nie rozumiem co ma sympatia do krytyki, ale jeśli wolisz spuszczanie się nad niedopracowanymi zdjęciami od dyskusji nad nimi to OK :)
Konto usunięte: obiecuję, że już tutaj nic swojego nie wstawię, bo nie lubię przekomarzać się z najlepszymi krytykami. zresztą umieszczam swoje prace na ambitniejsze portale internetowe i jakoś każdy z sympatią do tego podchodzi, nie to co tutaj..
matko, poplacz sie.
nie kazdemu musza podobac sie Twoje prace.
moze po prostu robia Cie w bambuko? to juz swiadczy o ich milosierdziu.
kolejny dzien w pracy. ehhhh ... nuda. a za oknem kreca Transformers 3 ^^
przepraszam, ze daje takie male ale juz nie raz mi kradli zjdecia z planow filmowych.