Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Fieska
Fieska
  29 lipca 2010
oskar
oskar: Prawa strona kawałek łokcia ucięte i palce. :) No i to odbicie w okularach. To główne mankamenty.

To ucięcie to wiem zauważyłam po czasie ;/
A jak najlepiej przerobić to odbicie ?
oskar
oskar
  29 lipca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: A jak najlepiej przerobić to odbicie ?

To zostaw bo bardzo się w oczy nie rzuca.
oskar
oskar
  29 lipca 2010

A propos wiem czemu on taki uśmiechnięty:) Kto by sie nie uśmiechał jak by nie do końca ubrana kobieta klękała przed nim:>

Fieska
Fieska
  29 lipca 2010
oskar
oskar: A propos wiem czemu on taki uśmiechnięty:) Kto by sie nie uśmiechał jak by nie do końca ubrana kobieta klękała przed nim:>

Haha. Jak nie do końca ubrana.
Cała byłam ubrana. Koszulka i spódniczka. :P
oskar
oskar
  29 lipca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Haha. Jak nie do końca ubrana. Cała byłam ubrana. Koszulka i spódniczka. :P

Nie kłam:) Wszystko widać w odbiciu:>
Ha! mamy Cie!:>
Fieska
Fieska
  29 lipca 2010

Mam małe pytanie ale nie będę zakładała ekstra nowego tematu. Chodzi o to, że jak przeglądam zdjęcia na aparacie to często zauważam że na nowe zdjęcie nachodzi jakieś stare i kawałek zdjęcia jest ucięty i tym sposobem zdjęcie jest do usunięcia. Wiecie w czym może być problem? Zdjęcie wygląda wtedy mniej więcej tak:

oskar
oskar
  29 lipca 2010

Daj aparat do reklamacji. W ogóle czym robisz zdjęcia?

Fieska
Fieska
  29 lipca 2010
oskar
oskar: Daj aparat do reklamacji. W ogóle czym robisz zdjęcia?

Nikon D5000 :and:
oskar
oskar
  29 lipca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Nikon D5000

Hmm powiem Ci ze to albo wina softu albo jakiegoś syfu w aparacie. Tak czy siak jak masz gwaracnej to wysyłaj na szybkości i niech CI to naprawią.
poike
poike
  29 lipca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: i jak?

kolorystyka przyjemna dla oka, model również.. ale moim zdaniem nie ucina się w ten sposób łap, bo wtedy model wygląda dość dziwnie
AlicjaBezKrainy
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
AlicjaBezKrainy
  29 lipca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: i jak?

obcięłaś mu rękę :)
Ta biel poraża :) :ninja:

Przystojniak :pavarotti:
SergiuszM
SergiuszM
  30 lipca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Nikon

hah znalazłem przyczynę! a tak naprawdę zacznij tez od sprawdzenia innej karty pamięci
SergiuszM
SergiuszM
  31 lipca 2010

90 sec

371 sec

AlicjaBezKrainy
AlicjaBezKrainy
  31 lipca 2010
SergiuszM
SergiuszM:

pierwsze bardzo mi się podoba. :)
spioch
spioch
  31 lipca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam małe pytanie ale nie będę zakładała ekstra nowego tematu. Chodzi o to, że jak przeglądam zdjęcia na aparacie to często zauważam że na nowe zdjęcie nachodzi jakieś stare i kawałek zdjęcia jest ucięty i tym sposobem zdjęcie jest do usunięcia. Wiecie w czym może być problem? Zdjęcie wygląda wtedy mniej więcej tak:

Kilka osób na tym forum odradzało Ci zakup tego aparatu. Ja należałem do tych którzy odradzali najbardziej. Ale Ty nie chciałaś słuchać...