lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 293 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
A propos wiem czemu on taki uśmiechnięty:) Kto by sie nie uśmiechał jak by nie do końca ubrana kobieta klękała przed nim:>
Mam małe pytanie ale nie będę zakładała ekstra nowego tematu. Chodzi o to, że jak przeglądam zdjęcia na aparacie to często zauważam że na nowe zdjęcie nachodzi jakieś stare i kawałek zdjęcia jest ucięty i tym sposobem zdjęcie jest do usunięcia. Wiecie w czym może być problem? Zdjęcie wygląda wtedy mniej więcej tak:
Konto usunięte: Mam małe pytanie ale nie będę zakładała ekstra nowego tematu. Chodzi o to, że jak przeglądam zdjęcia na aparacie to często zauważam że na nowe zdjęcie nachodzi jakieś stare i kawałek zdjęcia jest ucięty i tym sposobem zdjęcie jest do usunięcia. Wiecie w czym może być problem? Zdjęcie wygląda wtedy mniej więcej tak:
Kilka osób na tym forum odradzało Ci zakup tego aparatu. Ja należałem do tych którzy odradzali najbardziej. Ale Ty nie chciałaś słuchać...