lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 295 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Konto usunięte: Właśnie widzę, zwłaszcza na zasadzie "Jeżeli to Canon, to jest zajebiste. ZAWSZE".
No offence, spioch ;)
A co Ty się teraz przy**llalaasz bo nie rozumiem :) ?
Jak już to jestem jak to się mówi w Twoim języku "Fanbojem" NIkona :)
A czy masz jakieś ale do zdjęć które zrobił Sergiusz 500tką i Kitem ? Bo ja nie mam żadnych...
No to musiałem źle odebrać niektóre wypowiedzi, no ale to i tak nie o to chodziło in the first place. Więc wybacz za zarzucanie fajnbojstwa :D
Konto usunięte: A czy masz jakieś ale do zdjęć które zrobił Sergiusz 500tką i Kitem ? Bo ja nie mam żadnych...
Nie chodzi o to czy mam ale czy nie do zdjęć, mam "ale" do Twojego stwierdzenia że "na takiej puszcze to i kit jest boskim obiektywm", które jest wybitnym nadużyciem z Twojej strony ;)
Konto usunięte: Nie chodzi o to czy mam ale czy nie do zdjęć, mam "ale" do Twojego stwierdzenia że "na takiej puszcze to i kit jest boskim obiektywm", które jest wybitnym nadużyciem z Twojej strony ;)
No puszka nie jest wybitna ale dajmy na to ten Kit na 5Dmk II to i tak się okaże ciekawym szkłem :) Tak wiem że Canon kity daje do wymiany a Nikon takie które od bidy wystarczą
np.Nikkor 18-70 mm
Oba za ciemne, troszkę nudnawe i dziwne kolorystycznie.
Na drugim owad nie przykuwa uwagi tak jak powinien, za dużo dzieje się w tle i tak na prawdę widać że takie "makro bez makro" ;)