Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
SergiuszM
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
SergiuszM
  19 lipca 2010

mój zeszły tydzień w zdjęciach

poike
poike
  19 lipca 2010
oskar
oskar: Jeśli tak cienkiemu fotografowi jak ja nie podobają się Twoje prace to musza być tandetne.

świadczy to o tym, że się nie znasz :)
przecież każdemu podoba się co innego, a to, że Tobie się nie podoba to Twoja sprawa, mnie to nie robi różnicy, bo robię to co lubię i większości osobom to się właśnie podoba
joker4444
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  19 lipca 2010
SergiuszM
SergiuszM:

numerujm :P
drugie mi sie podoba
a i zazdroszcze warunków pracy :mrgreen:
oskar
oskar
  19 lipca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: świadczy to o tym, że się nie znasz :)

A to Twoja fotografia ma się podobać tylko bardzo dobrym fotografom?:)
LOL

SergiuszM
SergiuszM: mój zeszły tydzień w zdjęciach

A mi się najbardziej podoba 1:)
Dolny
Dolny
  19 lipca 2010

dawno mnie tu nie było...
a więc chcę wam kilka zdjęć przedstawić :)

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

oskar
oskar
  19 lipca 2010

Podobają mi się 1,4,5,6,13
Co do modelki, to zamiast robić jej zdjęcia;) To sciagnij z niej ubrani i ją fuknij:>

poike
poike
  19 lipca 2010
oskar
oskar: A to Twoja fotografia ma się podobać tylko bardzo dobrym fotografom?:)

mówisz tak, jakbyś był wielkim znawcą, fotografem, a tak nie jest. wyjątkiem nie jesteś, także dlaczego mam się tak liczyć z Twoim zdaniem? koniec tematu
Gothiclady
Gothiclady
  19 lipca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.fmix.pl/zdjecie/931746/dsc-0064

:wtf:

Konto usunięte
Konto usunięte: poike

świetne zdjęcie z ważką :)

a w ogóle to ja robie najlepsze zdjęcia i sie nie znacie!

mam zajebiaszczy sprzęt cannon nikon sony ericssson c92 z najlepszym CO f i czyms tam jeszcze

a tak na poważnie, to jedyne zdjęcie jakie zrobiłam i mi sie podoba (przekombinowane w ps straszliwie) to to:

jakies taki klimatyczne mi się wydaje :)
spioch
spioch
  19 lipca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: mówisz tak, jakbyś był wielkim znawcą, fotografem, a tak nie jest. wyjątkiem nie jesteś, także dlaczego mam się tak liczyć z Twoim zdaniem? koniec tematu

Następna skromnota się odezwała. Ludzie kupią sobie aparat a narody klękajcie.

Artystów to my tu mamy fchuj i ciut ciu gdzie się nie ruszysz to Mistrzunie same :ssh::lol:
dragonfly82
dragonfly82
  19 lipca 2010
oskar
oskar: Co do modelki, to zamiast robić jej zdjęcia;) To sciagnij z niej ubrani i ją fuknij:>

Nie wypowiadaj się jak nie masz nic do powiedzenia, bo żenujący się stajesz.

Gothiclady
Gothiclady: a w ogóle to ja robie najlepsze zdjęcia i sie nie znacie!

ok :mrgreen:

Gothiclady
Gothiclady: przekombinowane w ps straszliwie

nie da się zaprzeczyć, ale wszystko jest dla ludzi :)
oskar
oskar
  20 lipca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Następna skromnota się odezwała. Ludzie kupią sobie aparat a narody klękajcie. Artystów to my tu mamy fchuj i ciut ciu gdzie się nie ruszysz to Mistrzunie same

Spioch tylko broń boże nie krytykuj jej zdjęć bo i do Ciebie będzie tak marudzić. :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wypowiadaj się jak nie masz nic do powiedzenia, bo żenujący się stajesz.

Przecież to żart jest.
To jednak z pierwszych modelek dolnego warta uwagi. Więc zluzuj trochę i pozwól autorowi skomentować mój wpis. OK?
poike
poike
  20 lipca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Następna skromnota się odezwała. Ludzie kupią sobie aparat a narody klękajcie. Artystów to my tu mamy fchuj i ciut ciu gdzie się nie ruszysz to Mistrzunie same

skąd ja wiedziałam, że się wtrącisz :crylol:
obrońca wszystkich skrytykowanych :ziew:
stopofan89
stopofan89
  20 lipca 2010
@poike
Inna sprawa że ma sporo racji. Wystawiasz swoje prace na publiczne forum, więc musisz być nastawiona na kazdy rodzaj opinii. Wiadomo że trafią się ludzie którym Twoje prace się spodobają, ale równie prawdopodobnie trafią się tacy, którzy zrównają je z ziemią i przydepczą.

Jednak pisanie komuś że nie jest fotografem, albo jest fotografem z niższej półki, więc jego opinie się nie liczy, tylko dlatego że fotka mu się nie podoba, to lekka przesada ;)

Jeżeli obawiasz się krytyki, to powstrzymaj się z publikacją prac.
poike
poike
  20 lipca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: @poike Inna sprawa że ma sporo racji. Wystawiasz swoje prace na publiczne forum, więc musisz być nastawiona na kazdy rodzaj opinii. Wiadomo że trafią się ludzie którym Twoje prace się spodobają, ale równie prawdopodobnie trafią się tacy, którzy zrównają je z ziemią i przydepczą. Jednak pisanie komuś że nie jest fotografem, albo jest fotografem z niższej półki, więc jego opinie się nie liczy, tylko dlatego że fotka mu się nie podoba, to lekka przesada ;) Jeżeli obawiasz się krytyki, to powstrzymaj się z publikacją prac.

przecież nie tylko on napisał co mu nie pasuje w zdjęciu. ja wszelkie krytyki przyjmuję do siebie, rozważam je i próbuje unikać na przyszłość danych błędów. lecz nie można czegoś skrytykować, co każdy człowiek w inny sposób odbiera. najlepsze jest to, że tutaj osoby, które są na niskim poziomie intensywnie starają się znaleźć u kogoś błąd, a ja wolałabym by bardziej doświadczone osoby pisały co im nie gra w moich zdjęciach.
spioch
spioch
  20 lipca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: przecież nie tylko on napisał co mu nie pasuje w zdjęciu. ja wszelkie krytyki przyjmuję do siebie, rozważam je i próbuje unikać na przyszłość danych błędów. lecz nie można czegoś skrytykować, co każdy człowiek w inny sposób odbiera. najlepsze jest to, że tutaj osoby, które są na niskim poziomie intensywnie starają się znaleźć u kogoś błąd, a ja wolałabym by bardziej doświadczone osoby pisały co im nie gra w moich zdjęciach.

To sobie otwórz galerie w Paryżu.... Wystawiaj tam swoje prace... A nie wstawiasz na jakąś fotkę.pl Nie pasuje CI to droga wolna :)
A jak przyjmujesz krytykę to właśnie widać , rzucasz się jak pchła na grzebieniu do każdego kto wyrazi swoją opinię.

Oskar widziałby inne go a Ty zamiast powiedzieć ok ... To się przychrzaniasz i usiłujesz wmówić, że Twoja wizja tego zdjęcia jest jedyna na świecie słuszna i bezkonkurencyjna a Oskar na pewno się nie zna.

Nie można skrytykować tego co każdy człowiek inaczej odbiera ? hahahah :lol:

To niby skąd się krytyka wzięła ? hahaha Ja cały czas myślałem że opiera się na różnych odczuciach ale widać myliłem się :)

A jak uważasz że ten portal i ludzie tutaj są niegodni Twojego talentu to wstaw zdjęcia tutaj http://1x.com/ do działu krytyka. O ile w ogóle uda CI się coś dodać.