lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 234 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Gdyby ta flaga była biało czerwona a w tle samolot to było by fajne czasie żałoby narodowej. :)bylo by kolejne zdjęcie na NK z dopiskiem kochamy prezydenta lub etc.
ok to dzięki za rady,
często robie więcej ujęć jednego miejsca ,które przypadło mi do gustu, lubie robić zdjęcia więc może będe dążył do szerokokątnego obiektywu bo narazie w tym kompakcie to tylko 28mm...i wiem ,ze to taaki "turystyczny" aparacik hehe
nie jestem zwolennikiem obróbki zdjęcia, lubie gdy odwzorowuje rzeczywisty wygląd, więc do zachwycania pomysłem czy kadrem to się nie nadaje :P
ale kto wie co będzie kiedyś..
dzięki pozdrawiam.
często robie więcej ujęć jednego miejsca ,które przypadło mi do gustu, lubie robić zdjęcia więc może będe dążył do szerokokątnego obiektywu bo narazie w tym kompakcie to tylko 28mm...i wiem ,ze to taaki "turystyczny" aparacik hehe
nie jestem zwolennikiem obróbki zdjęcia, lubie gdy odwzorowuje rzeczywisty wygląd, więc do zachwycania pomysłem czy kadrem to się nie nadaje :P
ale kto wie co będzie kiedyś..
dzięki pozdrawiam.
Dragonfly82 no w sumie tak, fotka nienaruszona jest tylko w aparacie :)
Oskar a co powiesz na tą fote?
mi się nie podoba za bardzo, chodziło mi przede wszystkim o pierwszy plan tych powalonych belek..
i kadr wyszedł lipa,próbowałem rożnie ująć i tylkoto zoastawiłem , ale może coś w tym jest? :P
Oskar a co powiesz na tą fote?
mi się nie podoba za bardzo, chodziło mi przede wszystkim o pierwszy plan tych powalonych belek..
i kadr wyszedł lipa,próbowałem rożnie ująć i tylkoto zoastawiłem , ale może coś w tym jest? :P