lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 232 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
omg co sie czepiliscie tak tej dziewczynki... wina jest po stronie fotografa bo nie wydobyl z niej piekna wy jako osoby interesujace sie fotografika powinniscie to wiedziec ze pienkno jest w kazdym trzeba po prostu je odnalesc
KroplaRosy
no coz kazdy ma swoje zdanie...
co do gramatyki to sorry trochę mi się pozapominało musze zaczac czytac polskie ksiazki
no coz kazdy ma swoje zdanie...
co do gramatyki to sorry trochę mi się pozapominało musze zaczac czytac polskie ksiazki
Konto usunięte: Co to ma symbolizować niby ? Bo jak chory pomysł na oszpecenie modelki i zdjęcia to Ci się udało :)
Na początku polecam poczytać o fotografii beauty. Nudzą mnie standardowe ujęcia z tejże dziedziny, chciałem wykroczyć poza standardowe ramy, zrobić coś innego, całkowicie przerysowanego.
Konto usunięte: Nie muszę o niej czytać :) A pomysł może i fajny ale gdyby to był wzór jakiś :)
A tak wygląda to faktycznie jakby modelka zassała się do komina i umazała sadzami :)
O gustach się nie dyskutuje, wiec dyskutowac nie bedziemy :P Szanuje Twoja opinie, z tym ze lubie konstruktywna krytyke, a nie bezmyslne mieszanie z blotem ;)
Z błotem Cie nie zmieszałem :) Chcesz krytyki no problem :)
Zdjęcie nr 1 :
- nierówne oświetlenie widać po szyi oraz policzkach
-obcięte uszy jak już ucinać to całe
-nieostre źrenice odbierają urok zdjęcia
-niedoświetlenie widać także w tle
-niedomalowana dolna warga (wiem pewnie tak miało być)
Zdjęcie nr 2:
- te same błędy w kadrze jedno ucho widać prawie całe a drugie ucięte
- modelka stoi lekko z ukosa
- z oczami lepiej ale przydałoby się światło z dołu żeby podświetlić podbródek i oczodoły
- z tłem jest to samo po lewo ciemno po prawo jasno.
No to tyle tego co zauważyłem :) Jakbyś chciał zakpić z beauty itp to można było naciąć łupinę od pomarańczy w ząbki i włożyć modelce w usta wtedy z czarnym obrysem wyszłoby genialnie i nikt na niedoświetlenia i uszy nie zwróciłby uwagi :)
To by było na tyle

bo oszpeciłeś modelkę, a widać, że bardzo urodziwa z niej kobieta ;)