Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
fallenAangelll
fallenAangelll
  5 maja 2010

omg co sie czepiliscie tak tej dziewczynki... wina jest po stronie fotografa bo nie wydobyl z niej piekna wy jako osoby interesujace sie fotografika powinniscie to wiedziec ze pienkno jest w kazdym trzeba po prostu je odnalesc

KroplaRosy
KroplaRosy
  5 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: wina jest po stronie fotografa bo nie wydobyl z niej piekna

z wrony jaskółki nie zrobisz, prawda?

Konto usunięte
Konto usunięte: pienkno

piĘkno*
fallenAangelll
fallenAangelll
  5 maja 2010

KroplaRosy
no coz kazdy ma swoje zdanie...
co do gramatyki to sorry trochę mi się pozapominało musze zaczac czytac polskie ksiazki

oskar
oskar
  5 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: wina jest po stronie fotografa bo nie wydobyl z niej piekna

Wydaje mi się ze dolny albo za mało zna photoshopa albo nie jest bogiem:)
Flo
Flo
  5 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: napis Photography ja pier*** ole ludzie obudźcie się w końcu i zrozumcie że wszystko jest dla ludzi ale myślących

ja np gdyby nie napis to bym była pewna, że to ceramika :ziober2:
staszkins
staszkins
  5 maja 2010

Kolejne z serii ,,ja i mój chory umysł" :)

razotka
razotka
  5 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte:

Jak zawsze mi się podobały Twoje prace, tak teraz pomysł z tym czymś na buzi to przegięcie, może lepszy byłby jakiś wzór :woot:
redeyess
redeyess
  5 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Kolejne z serii ,,ja i mój chory umysł" :)

już mogłeś usta tylko na czarno jej umalować :ssh: bo oszpeciłeś modelkę, a widać, że bardzo urodziwa z niej kobieta ;)
spioch
spioch
  5 maja 2010

Co to ma symbolizować niby ? Bo jak chory pomysł na oszpecenie modelki i zdjęcia to Ci się udało :)

oskar
oskar
  5 maja 2010

A mi tam się ten chory pomysł podoba. Jak by się dossała do rury od kominka:)

staszkins
staszkins
  5 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Co to ma symbolizować niby ? Bo jak chory pomysł na oszpecenie modelki i zdjęcia to Ci się udało :)

Na początku polecam poczytać o fotografii beauty. Nudzą mnie standardowe ujęcia z tejże dziedziny, chciałem wykroczyć poza standardowe ramy, zrobić coś innego, całkowicie przerysowanego.
fotokr
fotokr
  6 maja 2010
Dolny
Dolny: http://i43.tinypic.com/npoowo.jpg

Kiszka, kaszanka... gniot!
spioch
spioch
  6 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Na początku polecam poczytać o fotografii beauty

Nie muszę o niej czytać :) A pomysł może i fajny ale gdyby to był wzór jakiś :)
A tak wygląda to faktycznie jakby modelka zassała się do komina i umazała sadzami :)
staszkins
staszkins
  6 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie muszę o niej czytać :) A pomysł może i fajny ale gdyby to był wzór jakiś :) A tak wygląda to faktycznie jakby modelka zassała się do komina i umazała sadzami :)

O gustach się nie dyskutuje, wiec dyskutowac nie bedziemy :P Szanuje Twoja opinie, z tym ze lubie konstruktywna krytyke, a nie bezmyslne mieszanie z blotem ;)
spioch
spioch
  6 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: lubie konstruktywna krytyke, a nie bezmyslne mieszanie z blotem ;)

Z błotem Cie nie zmieszałem :) Chcesz krytyki no problem :)
Zdjęcie nr 1 :
- nierówne oświetlenie widać po szyi oraz policzkach
-obcięte uszy jak już ucinać to całe
-nieostre źrenice odbierają urok zdjęcia
-niedoświetlenie widać także w tle
-niedomalowana dolna warga (wiem pewnie tak miało być)

Zdjęcie nr 2:
- te same błędy w kadrze jedno ucho widać prawie całe a drugie ucięte
- modelka stoi lekko z ukosa
- z oczami lepiej ale przydałoby się światło z dołu żeby podświetlić podbródek i oczodoły
- z tłem jest to samo po lewo ciemno po prawo jasno.

No to tyle tego co zauważyłem :) Jakbyś chciał zakpić z beauty itp to można było naciąć łupinę od pomarańczy w ząbki i włożyć modelce w usta wtedy z czarnym obrysem wyszłoby genialnie i nikt na niedoświetlenia i uszy nie zwróciłby uwagi :)

To by było na tyle