Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Paranienormalny
Paranienormalny
  3 maja 2010
Dolny
Dolny: takie coś ?

No już ciut lepiej ;) Ale i tak w tej kwestii punkt widzenia zależy od monitora ;)
oskar
oskar
  3 maja 2010

ja bym tą cholerna zieleń wyciągnął:>

Dolny
Dolny
  3 maja 2010
oskar
oskar: ja bym tą cholerna zieleń wyciągnął:>

to edytuj i pokaz;)
oskar
oskar
  3 maja 2010
Dolny
Dolny: to edytuj i pokaz;)

Daj mi rawa;>
Dolny
Dolny
  4 maja 2010
oskar
oskar
  4 maja 2010

Pędzel korygujący. Twarz jest rozświetlona z przodu ale z boku już nie. Tez mam takie problemy często. I tu właśnie z boku widać krostki:>

Dolny
Dolny
  4 maja 2010
http://i43.tinypic.com/npoowo.jpg
Dolny
Dolny
  4 maja 2010

fallenAangelll
fallenAangelll
  4 maja 2010

Dolny
brzydkie kadry i światło, popracuj nad tym, pozdrawiam

Fieska
Fieska
  4 maja 2010

@Dolny:

Nie podoba mi się ta modelka, nic nie przedstawia i na tych zdjęciach nie ma nic ciekawego. Do tego ta obróbka pogarsza te zdjęcie jeszcze bardziej. Za dużo zielonego i zimnego koloru.

spioch
spioch
  4 maja 2010

Dolny bez urazy ale jak masz robić takie zdjęcia to może lepiej ich nie pokazuj nikomu :)
Nie masz zmysłu do robienia zdjęć a tego nie da się nauczyć.

spioch
spioch
  4 maja 2010

Ahh no i napis Photography ja pier*** ole ludzie obudźcie się w końcu i zrozumcie że wszystko jest dla ludzi ale myślących :zonk: :ninja:
Ja tam nikomu nie bronię bo każdy ma do tego prawo ale czasem lepiej jakby zachował je dla siebie serio.

fallenAangelll
fallenAangelll
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Ahh no i napis Photography

również jest źle wkomponowany... za blisko krawędzi bocznej fot.
Tricia
Tricia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie podoba mi się ta modelka, nic nie przedstawia i na tych zdjęciach nie ma nic ciekawego. Do tego ta obróbka pogarsza te zdjęcie jeszcze bardziej. Za dużo zielonego i zimnego koloru.

dokładnie tak... poza tym włosy mogłaby umyć chociaż jak malować się nie chce.
oskar
oskar
  4 maja 2010

Trochę taka pucapta ta modelka:) Nie masz innych bardziej wdzięcznych koleżanek do fotografowania?:) Ona by fajnie wyglądała w tematyce barokowej gdzie takie kształty były modne. :)