lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 231 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Pędzel korygujący. Twarz jest rozświetlona z przodu ale z boku już nie. Tez mam takie problemy często. I tu właśnie z boku widać krostki:>
@Dolny:
Nie podoba mi się ta modelka, nic nie przedstawia i na tych zdjęciach nie ma nic ciekawego. Do tego ta obróbka pogarsza te zdjęcie jeszcze bardziej. Za dużo zielonego i zimnego koloru.
Nie podoba mi się ta modelka, nic nie przedstawia i na tych zdjęciach nie ma nic ciekawego. Do tego ta obróbka pogarsza te zdjęcie jeszcze bardziej. Za dużo zielonego i zimnego koloru.
Dolny bez urazy ale jak masz robić takie zdjęcia to może lepiej ich nie pokazuj nikomu :)
Nie masz zmysłu do robienia zdjęć a tego nie da się nauczyć.
Nie masz zmysłu do robienia zdjęć a tego nie da się nauczyć.
Ahh no i napis Photography ja pier*** ole ludzie obudźcie się w końcu i zrozumcie że wszystko jest dla ludzi ale myślących

Ja tam nikomu nie bronię bo każdy ma do tego prawo ale czasem lepiej jakby zachował je dla siebie serio.

Ja tam nikomu nie bronię bo każdy ma do tego prawo ale czasem lepiej jakby zachował je dla siebie serio.