lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 217 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Konto usunięte: żadna praca jeszcze się Tobie tutaj nie spodobała.. tylko wielce dziwne jest to, że sam niczego nie wstawiasz..
Mylisz się bo akurat chwaliłem ludzi za dobre prace :) Nawet wspomniany Bartheq który trzaska fotki kotom. O ile pamięć mnie nie myli wstawiałem jedno na pewno albo ze dwa zdjęcia tutaj. Ot taki kaprys, poza tym czemu nie wstawiam napisałem wyżej.
Nikt Cie nie atakuje, wyrażam swoją opinię i mam do tego pełne prawo. NIe możesz mi tego zabronić, możesz się z tym zgodzić lub nie.
Co do zdjęć na moim profilu nie są wykonane przeze mnie. Nigdzie nie jest napisane że ja je robiłem. Część z nich pochodzi z Free Stock Photos reszta jest własnością znajomych którzy wyrazili zgodę na publikację.
Album ma na celu pokazanie ludziom że prosta korekta graficzna zdjęcia może dodać mu sporo plusów. Dlatego album ma taki tytuł.
Z całego serca CI życzę żebyś się rozwinęła ale jeszcze bardziej niż Ci życzę to, w to wątpię. Pożyjemy zobaczymy.
Konto usunięte: Z całego serca CI życzę żebyś się rozwinęła ale jeszcze bardziej niż Ci życzę to, w to wątpię. Pożyjemy zobaczymy.
właśnie to mnie najbardziej nurtuje, dlaczego tak sądzisz? po tym jednym zdjęciu doszedłeś do takiego stwierdzenia? jak tak to gratuluję Ci daru przewidywania, bo jednym zdjęciem to nikt nie jest w stanie wyrazić tego czy ktoś się rozwinie czy też nie