Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
razotka
razotka
  8 kwietnia 2010
oskar
oskar: Bardzo ok:) nawet więcej niż OK:)

joker4444
joker4444: ok ale wolalbym jednak nie do góry kołami

Jak juz kropla napisała; każdemu podoba się coś innego ;-)
ale do góry kołami jest jej lepiej ;P
spioch
spioch
  8 kwietnia 2010

Chyba łod drugiej mańki byłoby lepiej :)
W sumie zawsze można monitor odwrócić :zonk:

RutQ
spioch
spioch
  8 kwietnia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: A to może i ja bym coś tu wstawił :) Fotograf ze mnie raczej amator niż profesjonalista, ale pochwalić zawsze się można :

Tylko czym tu się chwalić ? :zonk:

Do amatora to Ci jeszcze bardzo daleko :lol:
oskar
oskar
  9 kwietnia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: A to może i ja bym coś tu wstawił :) Fotograf ze mnie raczej amator niż profesjonalista, ale pochwalić zawsze się można :

Ten Olek SP560UZ wydawalo mi się ze potrafi lepsze zdjęcia robić. :) Przyznam szczerze ze kiepskie te zdjęcia.
Paranienormalny
Paranienormalny
  9 kwietnia 2010
oskar
oskar: Ten Olek SP560UZ wydawalo mi się ze potrafi lepsze zdjęcia robić

Bo potrafi ;) 99% sukcesu zależy od ręki fotografa, a tylko 1% od sprzętu ;)
MalinOowyMuSs
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 4
MalinOowyMuSs
  9 kwietnia 2010

:))))

oskar
oskar
  10 kwietnia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo potrafi ;) 99% sukcesu zależy od ręki fotografa

Więc na co komu mamyia róbmy wszyscy zenitami. :)
Po co komu marki róbmy kompaktami. :)
Nie do końcu mój drogi się z Tobą zgodzę.
Paranienormalny
Paranienormalny
  10 kwietnia 2010
oskar
oskar: Więc na co komu mamyia róbmy wszyscy zenitami. :) Po co komu marki róbmy kompaktami. :) Nie do końcu mój drogi się z Tobą zgodzę.

Bo myślisz złymi kategoriami. Dobrze wykonane zdjęcie a możliwości techniczne aparatu to dwie różne sprawy. Jak ktoś nie ma oka i ręki do zdjęć to i najlepszą lustrzanką nie zrobi ciekawego i ogólnie rzecz biorąc dobrego zdjęcia.
redeyess
redeyess
  10 kwietnia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak ktoś nie ma oka i ręki do zdjęć to i najlepszą lustrzanką nie zrobi ciekawego i ogólnie rzecz biorąc dobrego zdjęcia.

dobrze powiedziane.. znam taką jedną, która uważa siebie za wybitnego fotografa, bo posiada dobrą lustrzankę, ale co z tego jak nie umie jej nawet wykorzystać..
oskar
oskar
  10 kwietnia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak ktoś nie ma oka i ręki do zdjęć to i najlepszą lustrzanką nie zrobi ciekawego i ogólnie rzecz biorąc dobrego zdjęcia.

Tu masz racje. Ale powiem Ci na przykładzie ten sam obiekt robiony hybrydą i kompaktem na podobnych ustawieniach a nawet powiedzial bym tych samych.
Różnica w zdjęciu tak znacząca ze można by nawet stwierdzić ze to wina fotografa.
Metaluga
Metaluga
  10 kwietnia 2010

@razotka:
Widziałam już to zdjęcie na Twoim fotoblogu, podoba mi się.
Generalnie właśnie też i pomysł, że jest odwrócone, więc ja tego do minusów nie zaliczam, dzięki temu ma też swój urok.

razotka
razotka
  11 kwietnia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Widziałam już to zdjęcie na Twoim fotoblogu, podoba mi się. Generalnie właśnie też i pomysł, że jest odwrócone, więc ja tego do minusów nie zaliczam, dzięki temu ma też swój urok.

Skąd Ty adres mojego fotoblogaska znasz :D ?
Metaluga
Metaluga
  11 kwietnia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Skąd Ty adres mojego fotoblogaska znasz :D ?

Jakoś u Jacka Cię dorwałam. :ziober2:
slomKAja