lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 211 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
:) dopiero po fakcie tą butelkę zobaczyłem. No i o właśnie takie rzeczy mi chodzi. Bawię się od ciut ponad miesiąca aparatem. Poznaje go, dlatego każda rada jest ważna. :)
I tu nie chodzi o to skąd są zdjęcia;) tylko co na nich zrobiłem dobrze lub źle.
I tu nie chodzi o to skąd są zdjęcia;) tylko co na nich zrobiłem dobrze lub źle.
Witam. Trochę czasu mineło od ostatnich zdjeć które dałem do oceny :) Troszke popstrykałem i troszke pozwiedzałem. A oto kilka nowych zdjęć. Mam nadzieje że są lepsze niż te co wczesniej dodałem :)
Proszę ocencie je
1 Bunkier w okolicach Bartoszyc

2 Zachód jeziora Kinkajmy nie opodal Bartoszyc

3. Pomnieki przyrody - dęby okolice Bartoszyc

4 Ciągnig siodłowy

5

6 Bunkier

Proszę ocencie je
1 Bunkier w okolicach Bartoszyc

2 Zachód jeziora Kinkajmy nie opodal Bartoszyc

3. Pomnieki przyrody - dęby okolice Bartoszyc

4 Ciągnig siodłowy

5

6 Bunkier

A próbuje wszystkiego :) No wałsnie 1 i 6 tez mi ten kadr nie zabardzo :/
W pierwszym chaciełem bardziej z poziomu podłogi pokazac ten bunkier ale nie wyszedł efekt :)
W pierwszym chaciełem bardziej z poziomu podłogi pokazac ten bunkier ale nie wyszedł efekt :)
http://odlotek.pl/zaproszenie/38011
CHCESZ OTRZYMAĆ DARMOWY UPOMINEK?
WYSTRACZY ŻE SIĘ ZAREJESTRUJESZ...
JAK TO ZROBIĆ?
WYSTARCZY ŻE WEJDZIESZ W LINK POWYŻEJ UZUPEŁNISZ DANE, ODBIERZESZ MAILA I UZUPEŁNISZ PROFIL.
NIC TRUDNEGO PRAWDA?
OPRÓCZ TEGO CZEKAJA NA CIEBIE PKT KTÓRE MOŻESZ WYMIENIAĆ NA NAGRODY
JA JUŻ WYGRAŁAM
CHCESZ OTRZYMAĆ DARMOWY UPOMINEK?
WYSTRACZY ŻE SIĘ ZAREJESTRUJESZ...
JAK TO ZROBIĆ?
WYSTARCZY ŻE WEJDZIESZ W LINK POWYŻEJ UZUPEŁNISZ DANE, ODBIERZESZ MAILA I UZUPEŁNISZ PROFIL.
NIC TRUDNEGO PRAWDA?
OPRÓCZ TEGO CZEKAJA NA CIEBIE PKT KTÓRE MOŻESZ WYMIENIAĆ NA NAGRODY
JA JUŻ WYGRAŁAM

?