Cześć
, tu Tomek
Tak sobie siedzę i myślę i co .. ? Wymyśliłem powrót do przeszłości :)Jestem z "czasów" palemek na czacie, niebieskiej kropki przy nicku, pokoi wojewódzkich.... i tak się zastanawiam. Jest ktoś tutaj ze starej Gwardii Dumbledora ? :)Od roku 2009+ :) ?Jak żyjecie? Co nowego? Ile juz dzieci macie? :)
Jam nick:
Tomcio
lista tematów
[Czat] Dawno, dawno temu.. strona 5 z 8
Jak nie jak tak, moja wina że spałeś? Co miałam robić? :D
Proszę, nie ujawniaj wszem i wobec swojego "ja". Postowanie straci wtedy ten cały smaczek
Dobra, jestem zazdrosna
Nie trzeba, tam miała być sama emotka
Dobrze :)
Cześć :) Miałaś nick "Stalka" ?
Wrócił Tomasz więc nie ma mowy o umieraniu :)
Wybacz, omówimy to przy 0,7l ..
To ja Ci mam tłumaczyć, co robić? Sorry, bejb, ale przestałem się hamować i już więcej nie chcę siedzieć w szafie! No co ja mogę? Rozdwoić się nie roztroję. To ja wiem. Sęk w tym, że nie chciała się zacytować...
Dobrze, jesteśmy umówieni
Dobrze, jesteśmy umówieni
Tak! :D
Już się miałam zarumienić, ale zobaczyłam:
Pfff
Dobrze misiu, w schowku dzisiaj posprzątałam - więcej miejsca, będziesz miał ciepło i w towarzystwie swoje ulubione narzędzia ^^
Nawet nie próbuj się klonować, jeszcze zachoruję
Dobra dobra cwany lisie, chcesz mnie ciągnąć za język :D
Cześć :-)
Konto usunięte: Tomus: Jestem z "czasów" palemek na czacie, niebieskiej kropki przy nicku, pokoi wojewódzkich....
Ja to jeszcze pamiętam czasy, kiedy czat stał na "naplecie" polchatu, kolorki nicków dla "elyty" czatowej. Czasy, kiedy to posiadaliśmy bota, jeden pokój, w godzinach szczytu było ca. 50 osób.
Witaj Znajduch ;) Ciebie nie da się nie pamiętać ;) Miałeś zielony nick jak pamiętam ;)
To już ładny wynik tematu myślę ;)