lista tematów
[Czat] Dawno, dawno temu.. strona 1 z 8
Cześć
, tu Tomek
Tak sobie siedzę i myślę i co .. ? Wymyśliłem powrót do przeszłości :)Jestem z "czasów" palemek na czacie, niebieskiej kropki przy nicku, pokoi wojewódzkich.... i tak się zastanawiam. Jest ktoś tutaj ze starej Gwardii Dumbledora ? :)Od roku 2009+ :) ?Jak żyjecie? Co nowego? Ile juz dzieci macie? :)
Jam nick:
Tomcio
, tu Tomek
Tak sobie siedzę i myślę i co .. ? Wymyśliłem powrót do przeszłości :)Jestem z "czasów" palemek na czacie, niebieskiej kropki przy nicku, pokoi wojewódzkich.... i tak się zastanawiam. Jest ktoś tutaj ze starej Gwardii Dumbledora ? :)Od roku 2009+ :) ?Jak żyjecie? Co nowego? Ile juz dzieci macie? :)
Jam nick:
Tomcio
no Elo Tomcio, tu praksa na jakims bezfejmowym nicku, napiszę tak szczerze prosto z serducha, już dawno senstyment straciłam do tych starych bywalców fotkowych, fajnie zamienić kilka słów, czasem powspominać, ale nie brakuje mi nikogo z dawnych lat, wszystkie zmiany w życiu i te fotkowe traktuje jako kolejny etap, coś się kończy, żeby coś innego się zaczęło.
jest dobrze, przeprowadzka, plany na przyszłość.
może.. zmarszczka na twarzy:D
6
Oj LoQ :D Coś czuję, że to będzie ostatni post ;)
Ja po prostu jestem ciekawy czy ktoś przetrwał z Wielkich czasów :)
Bo trochę patolidżi tu teraz się odbywa.
6 a nie 9 dzieci?
Tomus: Sentyment, ciekawość jak się zmieniło towarzystwo :) Czy można nawiązać kontakt tak jak kiedyś czy niekoniecznie :)
Zetknięcie z faktami bywa zaskakujące, wręcz niszczące zwoje mózgowe.
Tylko, że najczęściej na własne życzenie w zetknięciu faktów z wyobrażeniem.
_______
Mądrzejsza już nigdy nie będę
Branoc
esquilo: Tomus: Sentyment, ciekawość jak się zmieniło towarzystwo :) Czy można nawiązać kontakt tak jak kiedyś czy niekoniecznie :)
Zetknięcie z faktami bywa zaskakujące, wręcz niszczące zwoje mózgowe.Tylko, że najczęściej na własne życzenie w zetknięciu faktów z wyobrażeniem._______
Mądrzejsza już nigdy nie będę
Branoc
Studiowałaś filozofię? :D
Potencjalnie bym się z Tobą zgodził gdyby fałdy mego mózgu nie wyprasowały się do snu :)
Powiedzmy "kminię temat" :) I fakty są ... jak w TVN .. manipulacją
:)