Cześć
, tu Tomek
Tak sobie siedzę i myślę i co .. ? Wymyśliłem powrót do przeszłości :)Jestem z "czasów" palemek na czacie, niebieskiej kropki przy nicku, pokoi wojewódzkich.... i tak się zastanawiam. Jest ktoś tutaj ze starej Gwardii Dumbledora ? :)Od roku 2009+ :) ?Jak żyjecie? Co nowego? Ile juz dzieci macie? :)
Jam nick:
Tomcio
lista tematów
[Czat] Dawno, dawno temu.. strona 3 z 8
No mówisz, mówisz, ino literki po drodze pozjadałeś Którego? Regionalnego czy podstawowego?
Pochmurny, ponury . Wiem, wiem, dla niektórych wręcz idealna aura, lecz nie dla mnie .O mnie to?
Tomus: Jak dostawałeś Modernizatora (chyba się nie mylę?) To ja odchodziłem więc mogłem zapomnieć :o
Pochmurny, ponury . Wiem, wiem, dla niektórych wręcz idealna aura, lecz nie dla mnie .O mnie to?
O nie, ja zawsze marudzę. Pogoda to tylko wygodna wymówka . No przecież uprzedziłem już na wstępie .Zdziwiłem się, bo przecież żadnych dziwactw nie przytoczyłem .Niech zgadnę, znowu o mnie .
Ach, pewnie przesiadywałeś na Głównym? Rzadko tam zaglądałem.
Ach, pewnie przesiadywałeś na Głównym? Rzadko tam zaglądałem.
O nie, zaraz trzeba będzie skierować Panów szanownych jegomości na dział SZEKSZ
Sama Twoja (jeżeli nie przeszkadza spoufalanie się) osoba jest wystarczającym dziwactwem na tym dość cichym już forum :D
:głask: i już nie puacz :D
Nie. O dziwo nie lubiłem głównego bo siedziała tam zazwyczaj "elita" do której należeć nie żądałem.
Głównie Warmiński, Mazowiecki i flirt+18, czasami zagrabanica.
Dlaczego :( Do seksu to daleka droga...
.. a ja po raz kolejny nie zrozumiałem przesłania :)
Ojjjj, już drażnić sie nie można?
Już spieszę z wytłumaczeniem - zacytowałeś moją wypowiedź, jednak w poście wygląda na to, jakby napisał te słowa kolega. Nie dostałam powiadomienia, byłam zawiedziona i takie tam :-)
Wyczuwam moc wspomnień :D
Jestem niewygodna, rozumiem. Pa :-)
A co, chcesz popatrzeć? O właśnie, zapomniałem się przyczepić o wkładanie mi w usta nie moich słów. Jakaż to niewykorzystana sytuacja .Obecny nick kojarzę z czasów współczesnych, że się tak wyrażę, jeśli był wcześniej inny, to wybacz, ale nie (to już ten wiek, skleroza itd.). A jeśli cały czas ten sam, to powinienem kojarzyć? Ach, dość już tych komplementów, bo się rumienię :P:zaciska język między zębami, żeby się czegoś nie przyczepić, chociaż ma okazję: Stary się robię, chyba .
Ok. Czyli już czasy regionalizacji. Wszystko już wiem .Czyli szansa jakaś jest
esquilo: Sama Twoja (jeżeli nie przeszkadza spoufalanie się) osoba jest wystarczającym dziwactwem na tym dość cichym już forum :D
Tomus: Nie. O dziwo nie lubiłem głównego bo siedziała tam zazwyczaj "elita" do której należeć nie żądałem.
Głównie Warmiński, Mazowiecki i flirt+18, czasami zagrabanica.
Zawsze można :)
To oznaka, że dopiero się uczę forum czatu i cytowania :P a jestem informatycznym leniem i jak coś skracam to czasami nie wychodzi :)
Tak. Byłem jeszcze wtedy MP.
Szansa jest zawsze. Nie zawsze się ją wykorzystuje
Dla jasności .. (choć nie wiem jak ten seks się wcisnął) .. hetero jestem
Lubię śledzić Twoje posty
Takie hobby sobie znalazłam, a co... :D
Konto usunięte: O właśnie, zapomniałem się przyczepić o wkładanie mi w usta nie moich słów. Jakaż to niewykorzystana sytuacja
I jak mam Cię nie pogonić, nooo jak?
Ehhh...
Czas wszystko wyjaśni :P
Cicho cicho, bo się wyda :D
Zrób to
Sami swoi here :D