Czemu są tacy ludzie którzy nas oceniają po Wyglądzie a nie spoglądają na Charakter?
lista tematów
[Czat] Pytanie kierowane do Wszystkich strona 3 z 3
Więc już wiem i Bardzo Dziękuję wszystkim a Najbardziej Moderatorom za tą pomoc :). W Razie problemów będę się kierować tym co napisaliście i będę kierowała się zgłaszaniem i blokowaniem ich :)
Pamiętaj tylko, że w "realu" na czarną listę nie dodasz : D
Możesz zignorować albo odpowiedzieć na ewentualną zaczepkę (jak tam tylko chcesz), to już zależy od Ciebie.
Jak czujesz się faktycznie źle i boli Cię strasznie takie zachowanie "nie dajesz sobie z tym rady", to polecam jakiegoś specjalistę, bo wg. mnie, szkoda zdrowia.
Więc widocznie jesteś słabą osobą jeżeli takie coś niszczy Twoją psychikę - jeśli nie radzisz sobie z tym w realu może warto z kimś porozmawiać? Przyjaciel..w skrajnych przypadkach może psycholog - to raczej nie wstyd kiedy szukasz pomocy gdy coś Cię przerasta.
Albo może to tylko ja jestem taka twarda i nic mnie nie rusza? I don't know :sadface:
Wielkie Dziękuję ale obejdzie się bez Specjalisty, poradzę sobie czas by zacząć olewać na tej Fotce ludzi i przestać przejmować się ich opinią tylko dlatego że w życiu nie mieli lepiej i wyzywają się na słabszych. A tu nie chodzi o too by kogoś niszczyć lecz chodzi o tą Opnie i słuchanie bzdur na temat Własnej osoby gdzie wiadomo nikt tutaj poza realem mnie nie zna... Więc jeszcze raz Dzięki ;)
Konto usunięte: Wielkie Dziękuję ale obejdzie się bez Specjalisty, poradzę sobie czas by zacząć olewać na tej Fotce ludzi i przestać przejmować się ich opinią tylko dlatego że w życiu nie mieli lepiej i wyzywają się na słabszych. A tu nie chodzi o too by kogoś niszczyć lecz chodzi o tą Opnie i słuchanie bzdur na temat Własnej osoby gdzie wiadomo nikt tutaj poza realem mnie nie zna... Więc jeszcze raz Dzięki ;)
Oby to nie były tylko puste (literki), powodzenia.
Konto usunięte: Wielkie Dziękuję ale obejdzie się bez Specjalisty, poradzę sobie czas by zacząć olewać na tej Fotce ludzi i przestać przejmować się ich opinią tylko dlatego że w życiu nie mieli lepiej i wyzywają się na słabszych. A tu nie chodzi o too by kogoś niszczyć lecz chodzi o tą Opnie i słuchanie bzdur na temat Własnej osoby gdzie wiadomo nikt tutaj poza realem mnie nie zna... Więc jeszcze raz Dzięki ;)
cieszymy się, że mogliśmy w jakiś sposób pomóc :)