Chyba czas najwyzwszy przeprowadzic selekcje wsrod moderatorow. Daja bany wybaranym osobom inne zas sa nietylkalne. Ogarnijcie sie bo fotka jeszcze bardziej na psy..
Divine
23 Marzo 2014
Konto usunięte: Welcome in Fotka.pl life
Brutal... Dobra moja znajomość angielskiego jest na poziomie niskim, przez co nie chce aby mnie ktoś pojechał za brak znajomości języka.
Paffeuu
23 Marzo 2014
Divine: Brutal... Dobra moja znajomość angielskiego jest na poziomie niskim, przez co nie chce aby mnie ktoś pojechał za brak znajomości języka.
Wuahahaha, wezmę Cię " pod skrzydło " i się nauczysz podstaw łaciny podwórkowej w ingliszu
Divine
23 Marzo 2014
Konto usunięte: się nauczysz podstaw łaciny podwórkowej w ingliszu
Przy wszystkich nie będę się uczył Łaciny, bo mi wykręci język, ew. możliwość wysławiania się. Ze zgrabnymi Kózkami byłoby Ciekawiej, bo dresy słabo znają łacinę.
Paffeuu
23 Marzo 2014
Divine: Przy wszystkich nie będę się uczył Łaciny, bo mi wykręci język, ew. możliwość wysławiania się. Ze zgrabnymi Kózkami byłoby Ciekawiej, bo dresy słabo znają łacinę
Prawilniak prawdziwy zna 7 języków
6 odmian Romskiego i łacinę w wersji polskiej
Divine
23 Marzo 2014
Konto usunięte: Prawilniak prawdziwy zna 7 języków
6 odmian Romskiego i łacinę w wersji polskiej
Ja zbliżam się krokiem do odszukania tajnik języka urzędowego dzielnic, zwłaszcza Na Tym Betonie, kładę nogę na balkonie, żaden dres mi się nie oprze, bo mam Fiata zamiast Porshe.
Paffeuu
23 Marzo 2014
Divine: Ja zbliżam się krokiem do odszukania tajnik języka urzędowego dzielnic, zwłaszcza Na Tym Betonie, kładę nogę na balkonie, żaden dres mi się nie oprze, bo mam Fiata zamiast Porshe.
Prawdziwe życie z RPK w sercu XDDD
Divine
23 Marzo 2014
Konto usunięte: Prawdziwe życie z RPK w sercu XDDD
RPK moim herbem i na zawsze w sercu.
Paffeuu
23 Marzo 2014
Divine: RPK moim herbem i na zawsze w sercu.
Idę kupić na allegro taką bluzę, zrobimy sobie jotpegi < 3
Divine
23 Marzo 2014
Konto usunięte: Idę kupić na allegro taką bluzę, zrobimy sobie jotpegi < 3
Nike Air plus do tego jakiś spadochron i będziemy ekipa ekstremalna.
Paffeuu
23 Marzo 2014
Divine: Nike Air plus do tego jakiś spadochron i będziemy ekipa ekstremalna.