Chyba czas najwyzwszy przeprowadzic selekcje wsrod moderatorow. Daja bany wybaranym osobom inne zas sa nietylkalne. Ogarnijcie sie bo fotka jeszcze bardziej na psy..
[Czat] Moderatorzy strona 2 z 5
Się czepiacie tego bluzgocosia : X
Jestem już przeszło 4 miechy na tym koncie, to niewiele : F
Ciągle to samo czytam i słyszę
Nie moja wina, że liczy z każdego miejsca ;c [ PW itd.]
Teraz już pewno nie będziesz chciała być ninją u mnie w kuchni
Uzytkownika moze poniesc, dlatego wlasnie jest uzytkownikiem a nie moderatorem.. A moderator powinien moim zdaniem z dystansem podejsc do wszystkiego, wyjasnic sprawe, lub jesli juz nie ma co wyjasniac banowac, wszystkich zamieszanych a nie wybrane osoby. Jakas sprawiedliwosc powinna byc.. ale na co ja licze, sprawiedliwosc w internecie.. xD post i tak nic nowego nie wniesie, niepotrezbnie w sumie wgl go zakladalem. Prosze o zamkniecie lub usuniecie. Pozdrawiam ; )
Wniesie, wniesie. Popośćcie trochę, to organizm i atmosfera się trochę oczyszczą.
A Ciebie wywalam (jak już tak bardzo chcesz), ale ponieważ macie pościć, to tylko na spacer. Jak Ola się zgodzi, to możesz ją złapać za rękę ewentualnie.
My się tam już dogadamy Edytko
Koleszko... Moderator to taki sam User jak Ty i ja [z większymi możliwościami], dlatego też może zaliczyć "wtopę"
Od dawna jest tutaj taka polityka ;]
w 90% przypadków jest zawsze wg. regulaminu [są tylko małe odstępstwa]. anomalie, które niestety trzeba likwidować[stąd te ostatnie rotacje w gronie moderatorów]
Wszystko to na "chłopski rozum" można wziąć ^^
I tu się grubo mylisz, jest tutaj jak jest własnie przez to, ze stanowcza większość myśli w taki sposób.
Wystarczy odpowiednia wszystko ubrać w słowa + wciągnąć w dyskusje odpowiednią osobę i jest już jakiś progres.
P.S. Fajnie, że poruszyłeś ten temat i nie myśl, że jak coś piszesz, to piszesz w eter. Wszystko co piszesz jest przecież czytane [pojęcia nie masz ile osób to czyta] i większość tych rzeczy do Nich trafia, po prostu nie udzielają się w tematach, tyle z mojej strony ;3
Równeirz pozdrawiam
Tak nawiasem... Szkoda tylko, że właśnie te szare modki na tym cierpią ;x
Są najniżej w całym łańcuchu pokarmowym tego portalu... Postawcie się czasami na miejscu takiego dzieciaka, który zostaje modkiem na czacie 5-10-15 czy 15+ po to, aby się nauczyć czegoś nowego[bo po to tak na prawdę ktoś bierze moda], ale o tym nikt ani nie myśli, ani nie pisze...
Dlaczego tak jest?