Taka jest atmosfera czatu..
Proponuje wprowadzenie kilku zmian aby czat na fotce mógł się wyróżniać z pośród innych burdelowych czatów jak na interii, wp itp.:
1. Opóźnienie wysyłanych wiadomości do 5-7 sek. w stosunku do wpisania następnej. Żeby nie było SPAMU...
2. Oznaczenie grup wiekowych w poglądzie dla każdego (np. aby komuś kto jest w tym samym wieku albo +- rok lub 2 starszy/młodszy podświetlały się nicki płci przeciwnej + możliwość takiej konfiguracji do wyświetlania na stałe.
3. Automatyczne powiększenie zdjęcie po najechaniu na nick w tabeli.
I jeszcze kilka innych. Bez urazy ale co za mało kreatywnych ludzi ten serwis zatrudnia ;/
[Czat] Burdel jakich mało strona 3 z 3
Idę spać bo ja wiedzę albo ktoś chce mnie przychytrzyc wysyłaniem linków albo nie rozumie co mam na myśli, Boże (przepraszam za przekleństwo ;/ ), Dobranoc.
Ap ropo, jeżeli serwis Fotka nie chce utrzymywać żadnych minimalnych obowiązujących standardów to nie jest to Serwis/Randkowo/Zapoznawczy, któremu bym zaufał. Tylko jedno wielkie zbiorowisko. Ktoś się pyta a co mi do tego/jaki mam problem? spadaj gościu i nie szukaj głupiej zaczepki A mam taki problem, ze:temat został rozpoczęty jakieś 4-6 dni wcześniej. Pani administrator wszystkich czatów jest chyba jakimś botem - Ela ma nick, nie wiem kto jej płaci za nic nie robienie i nie pisanie swojego zdania.
Po drugie nie ma promocji pomysłów. Ten czat to juz mam gdzieś. Komercja i jeszcze raz komercja, fotka miała być z założenia serwisem o własnych poglądach i zrozumieniu a tymczasem tylko pisza na priva ludzie od Was, wstyd dla P. Rafała.
a właśnie, ze prowadzi, tylko trzeba zrozumieć i umieć się zagłębić, ktoś bije kasę mając Was za narzędzie, i dalej, mogę to jeszcze rozwijać az się znajdzie mój dobry kumpel mówca.
Może i tak, tylko , że wypowiedziałeś sie i wiemy jakie masz zdanie na ten temat, reszta jest w Twojej gestii- możesz zawsze napisać do kogoś z adminów, a nie:
To nie jest czat, jeżeli czekasz na kogoś, najszybciej znajdziesz takową osobę na którymś z pokoi Czat Fotka ;-)
Pamiętaj,m to jest Twoje zdanie,m wyraziłeś je, ale to nie znaczy, że zbiegnie się tu rzesza polemizujących z Tobą userów, może poszukaj, jak powyżej, bądź inny portal, czat, blog?
Każdy jakoś zarabia, tymbardziej portal - przecież te zmiany, serwery, udogodnienia czy też nie, to wszystko istnieje dzięki pieniądzu, więc...