Dlaczego niektóre pokoje są oblegane przez "strażników", a na innych są braki... np: pokój Główny - 5 - ciu pilnujących, a pokój 18+ - 0 -,- ?
Rozumiem, nieraz "ręce" opadają na spam, głupotę, tępotę, analfabetyzm itp. , ale...
Podczas rozmów da się zauważyć, że czasem brak podziału na pokoje i tego, że były przydzielone osoby do konkretnych czatów.
Rozumiem też, wiadomo, obecność modów uzależniona jest od czasu, jaki mogą poświecić na portal.
Niechęć?
"Nuda"?
Monotonia?
A co z sytuacją, kiedy ktoś pomimo wszystko chce coś zmienić, na przekór...przeważnie jest wyśmiewany i uznany za "głupiego" - "no bo po co się starać, jak to i tak nic nie da"?...
Podcinanie skrzydeł -,-
lista tematów
[Czat] Pokoje bez opieki...Łaj? strona 5 z 6
ja mam 2.
Święte słowa. :D
Aaaaa i jeszcze jedno:
Połowicznie,m to tak, to sugestia, ale też głośno napisana drobna uwaga.
Od tego też jest forum, aby dyskutować, nie tylko przyjemnościach, ale i kontrowersjach, które wchodzą w całokształt poruszanych tematów. :D
tak jak pisal Łajza, moderatorzy to tez ludzie ktorzy nie beda nabijac banow jak maszynka tez przychodza na czat pogadac ze znajomymi, w czym masz problem wejsc na pokoj gdzie są moderatorzy i przywolac na dany pokoj?
proponuje wiecej luzu i nie ma co sie bulwersowac
A kto się bulwersuje, nie widzę w moich wypowiedziach agresji.
I w ogóle kontekst mojej wypowiedzi się kłania.
Nie o to mi chodziło, funkcja przydatna aczkolwiek przeczytaj również inne moje wypowiedzi. Nie będę się powielać. :)
A czy ja twierdzę inaczej
wyrywanie z kontekstu -,-
nie mam czasu ani ochoty czytać wszystkich postów to raz a dwa jeżeli irytuje Cie odpowiadanie na pytania komuś po co w ogóle zakładasz temat?
Zgłoś się do MG zaproponuj swoją pomoc wykaż się i być może znajdziesz się w gronie "osób" których tak bardzo brakuje na czacie.
I kto się irytuje?
A gdzie tu jest wyraz mojej głębokiej irytacji, jak ja tylko grzecznie napisałam, a w sumie poprosiłam, o przeczytanie postów, celem zrozumienia mojej myśli.
Oczywiście to tylko prośba, a nie był to rozkaz z mojej strony. :)
Po to, żeby zwrócić uwagę, co jak widać mi się udało.
Mam nadzieję, że jak już będziesz miał dzieci, wychowasz je zgodnie ze swoją jakże neutralną postawą. :D
Ktoś tu chyba traktuje mój temat, jako prowokację.
Jak ciężko jest teraz wypowiadać się, w tym pełnym absurdów w świecie.
no dobra, zwrocilas uwage i co dalej? jak widzę nie masz wiecej argumentów do przedłużenia dyskusji i zaczynasz się powtarzać.
Większę lub mniejsze grono wypowiedziało się na ten temat, ja jako osoba będąca na czacie od bardzo dawna wiem ,ze taki temat jak Twoj nic nie zmieni, dalam Ci propozycje która nie powinna wywoływac az takiej kontrowersji żebyś się zwyczajnie zareklamowala MG i mialabys problem z głowy :-)
esquilo: Ktoś tu chyba traktuje mój temat, jako prowokację.
Jak ciężko jest teraz wypowiadać się, w tym pełnym absurdów w świecie.
Nie wiem co Ty masz w tej głowce ale lekarstwem na Twoja postawe jest odstawienie czata na jakies 2-3 tygonie ^^,