Dlaczego niektóre pokoje są oblegane przez "strażników", a na innych są braki... np: pokój Główny - 5 - ciu pilnujących, a pokój 18+ - 0 -,- ?
Rozumiem, nieraz "ręce" opadają na spam, głupotę, tępotę, analfabetyzm itp. , ale...
Podczas rozmów da się zauważyć, że czasem brak podziału na pokoje i tego, że były przydzielone osoby do konkretnych czatów.
Rozumiem też, wiadomo, obecność modów uzależniona jest od czasu, jaki mogą poświecić na portal.
Niechęć?
"Nuda"?
Monotonia?
A co z sytuacją, kiedy ktoś pomimo wszystko chce coś zmienić, na przekór...przeważnie jest wyśmiewany i uznany za "głupiego" - "no bo po co się starać, jak to i tak nic nie da"?...
Podcinanie skrzydeł -,-
lista tematów
[Czat] Pokoje bez opieki...Łaj? strona 3 z 6
siedzo wszyscy na jednym pokoju bo chco ze sobo popisac, nikomu sie nie chce isc samemu gdzies niby pilnowac, tak to juz jest elo :D
Bywam na różnych pokojach, staram się skakać między nimi co jakiś czas, więc za innych wypowiadać się nie mogę. :) Dlaczego nie ma modów? Wg mnie to błąd zniesienia "stanowiska" MR. "znajomki" siedzą w kupie bardzo często, a to błąd. Jeśli jest sytuacja, że po wpisaniu komendy mod pojawia się info, że na 5 moderatorów, wszyscy siedzą na głównym czy F25 to coś jest chyba nie halo. :)
Okej, nie mam nic do tego.
ALE
Więc skoro sobie siedzą wszyscy na jednym, to tak samo, mogą iść w kilku tam, gdzie przydałby się nadzór , więc ELOO -,-
O to mi właśnie chodzi...