Dlaczego niektóre pokoje są oblegane przez "strażników", a na innych są braki... np: pokój Główny - 5 - ciu pilnujących, a pokój 18+ - 0 -,- ?
Rozumiem, nieraz "ręce" opadają na spam, głupotę, tępotę, analfabetyzm itp. , ale...
Podczas rozmów da się zauważyć, że czasem brak podziału na pokoje i tego, że były przydzielone osoby do konkretnych czatów.
Rozumiem też, wiadomo, obecność modów uzależniona jest od czasu, jaki mogą poświecić na portal.
Niechęć?
"Nuda"?
Monotonia?
A co z sytuacją, kiedy ktoś pomimo wszystko chce coś zmienić, na przekór...przeważnie jest wyśmiewany i uznany za "głupiego" - "no bo po co się starać, jak to i tak nic nie da"?...
Podcinanie skrzydeł -,-
lista tematów
[Czat] Pokoje bez opieki...Łaj? strona 1 z 6
esquilo: Dlaczego niektóre pokoje są oblegane przez "strażników", a na innych są braki... np: pokój Główny - 5 - ciu pilnujących, a pokój 18+ - 0 -,- ?
Ten akurat pokój wyjątkowo trudno się moderuje, jest na nim masakrycznie spory ruch, a to bardzo męczy. Plus to, że nowy czat jest czuły na stabilność neta i przy słabszym łączu nie odpala się wcale bądź są takie lagi że wisi 20 sekund a potem nagle wywala 1675761576541 wypowiedzi i weź tu ogarnij cokolwiek - to tak z mojej strony wyjaśnienie, aczkolwiek wiem że nie tylko ja mam z tym problem. Ale staramy się tam siedzieć kiedy/ile się da ;)
To też racja
Tak masakra nieraz jest i dla jednej osoby jest to wręcz niemożliwe do ogarnięcia.
Wiem o tym, może źle ujęłam pytanie. Chodziło mi o to, że nieraz tutaj nie ma nikogo, a na innym pokoju kilka osów.
btw. W sumie nie chodzi mi tylko o ten pokój, a nowe "twory" typu 'sex", 'seeexik", seeeeeex" i takie tam określniki. -,-
esquilo: Dlaczego niektóre pokoje są oblegane przez "strażników", a na innych są braki... np: pokój Główny - 5 - ciu pilnujących, a pokój 18+ - 0 -,- ?
Ja 18+ moderuję bardzo chętnie, ale niestety najczęściej nocami, gdyż za dnia wchodzę na czat na krótkie chwile, a tam trzeba się zagłębić w wypowiedzi hejterów x3 :D
esquilo: A co z sytuacją, kiedy ktoś pomimo wszystko chce coś zmienić, na przekór...przeważnie jest wyśmiewany i uznany za "głupiego" - "no bo po co się starać, jak to i tak nic nie da"?...
Podcinanie skrzydeł -,-
Teraz zmiana taktyki i przyszłaś na forum zwrócić uwagę na swoją "użyteczność" żeby moda wyżebrać? Od kiedy tak Ci doskwiera brak moderatora na czacie? I tak praktycznie w ogóle na mainie nie piszesz.
Żałosne lizodupstwo
Nie filozuj za duzo Madzia,;*
raczej nie,mody są aktywne ,tyle ze każdy oczywiscie w innym czasie,są chwile,ze jest ich 5 a zaraz jest ich 15,
oczywiscie ,ze sa takie chwile gdzie nie ma moda na pokoju ale na pewno nie na długo.
Masz troche racji z tym,ze siedzą na swoich ulubionych pokojach,wiadomo że kazdy chce sobie porozmaiac ze znajomymi
i są takie momenty,ze siedza w kupie przez jakis czas.
Dostałam pozwolenie od góry,na pokazanie wam czasu
spędzonego na czacie ,zliczany czas jest z wszystkich pokoi ,prócz tych prywatnych..seksikii...mryy i inne wymysły userów.
czas liczony od wtorku do dzisiaj,czyli 3 dni
od góry najaktywniejsze mody,nicków wam nie pokaze ,bo to info raczej jest mniej ważne.
No moim zdaniem na 3 dni to i tak dobry wynik;D
raczej nie,mody są aktywne ,tyle ze każdy oczywiscie w innym czasie,są chwile,ze jest ich 5 a zaraz jest ich 15,
oczywiscie ,ze sa takie chwile gdzie nie ma moda na pokoju ale na pewno nie na długo.
Masz troche racji z tym,ze siedzą na swoich ulubionych pokojach,wiadomo że kazdy chce sobie porozmaiac ze znajomymi
i są takie momenty,ze siedza w kupie przez jakis czas.
Dostałam pozwolenie od góry,na pokazanie wam czasu
spędzonego na czacie ,zliczany czas jest z wszystkich pokoi ,prócz tych prywatnych..seksikii...mryy i inne wymysły userów.
czas liczony od wtorku do dzisiaj,czyli 3 dni
od góry najaktywniejsze mody,nicków wam nie pokaze ,bo to info raczej jest mniej ważne.
No moim zdaniem na 3 dni to i tak dobry wynik;D
ps,czas jest zliczany tygodniowo,wiec pod koniec tygodnia te wyniki w rankingu przeważnie są podwójne ;D