johnson
johnson
  7 lutego 2013 (pierwszy post)

Hi :nielapie:

To co sie dzieje na tym forum to juz lekka przesada. Mam wrazenie ze mod ktory nie ma zielonego pojecia o klimacie panujacej tutaj zamyka wszystkie tematy.

Nie zamykajcie tematow w ktorym chociaz sie odbywa kulturalna rozmowa bo ten dzial juz umiera (albo juz jest martwy). Ten dzial jest specyficzny. Nie zawsze my siedzimy na czacie wiec chcielibysmy tez tutaj rozmawiac.

Moim zdaniem jak w temacie odbywa sie normalna kulturalna rozmowa to nie nalezy takiego tematu zamknac zwazywszy na to ze juz prawnie nie ma zadnego otwartego tematu tutaj :woot:.

Ten pospiech zeby zamknac wszystkie tematy ktore popadnie to lekka przesada. Wyluzujcie sobie posladki i zostawcie temat ktory moze sie rozkrecic. W najgorszym wypadku taki temat po 14 dniach samo sie zamknie.

Ciekawy jestem co byscie robili jak wszystkie tematy w kazdym dziale zostanie zamkniete :zonk:
Rece opadaja. Przychodzimy rozkrecac dawnej piaskownicy a tu nawet nie zdazysz sobie cos napisac bo juz temat zostal zamkniety. :wtf:

To wyglada jak wyscig szczurow: "Kto zamknie temat pierwszy ten jest zajebisty" :zonk:. Serio portal juz powoli umiera smiercia naturalna to jeszcze przyspieszacie ten proces na forum.

Komuchy wy!!!

Zaloze sie ze jakis zyd przyjdzie by zamknac ten temat.

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  7 lutego 2013

chcialbym zeby on tak w twarz splunal modom

praksyda
praksyda
  7 lutego 2013
johnson
johnson: Nie wiem co zarzad Fotki na to ale postawa moderatorow doprowadza do tego ze sami wypraszaja ludzi z portalu a nie ich przeciagaja. Bedzie tutaj wialo pustka jak w saharze.

oj tam Dzonson zawsze były zamykane tematy,ze tak powiem z tyłka...np ;te tematy miałby zostac? :nie:

http://www.fotka.pl/forum/czat/435899,pytajcie

http://www.fotka.pl/forum/czat/435933,Nowe_forum_dla_samot

http://www.fotka.pl/forum/czat/435895,Poznam_Kogos_na_poga

Jak ma byc ciekawiej ,to ktos musi cos robić.
Interesujące tematy nie biorą sie z kosmosu ,a nawet jak cos ciekawego załozysz,
to i tak te same osoby bedą sie wypowiadac te ,które tu czasem tu zaglądaja i wiedzą,że taki dział w ogóle istnieje.
No nima lekko :ninja:
johnson
johnson
  7 lutego 2013
praksyda
praksyda: Interesujące tematy nie biorą sie z kosmosu ,a nawet jak cos ciekawego załozysz, to i tak te same osoby bedą sie wypowiadac

Lepiej zeby ktos w ogole sie wypowiadal niz nikt :and:
praksyda
praksyda: oj tam Dzonson zawsze były zamykane tematy,ze tak powiem z tyłka..

Oj tam :ninja: chcialem tylko dodac ostrego smaku do potrawy :ziober2:
LazyBone
LazyBone
  7 lutego 2013

A Yebac to wszystko. Nie wiem kto dostal te zabawki, ale jak temat wydaje sie byc niewygodnym a pyerdoli sie w nim bezsensu - tak jak w Moim - automatycznie jest zamykany. Wiele razy kwestia zamykania tematow i tego, jaki temat jest odpowiedni by Go nie zamknac byla walkowana na Forum. Podobno dzial czat mial byc inny od pozostalych i mogla sie tu odbywac dyskusja zywcem z czata rwana - czyli jak w Moim temacie - bezsensu.
Ktos dostal zabawke i czekqa kur wa tylko, zeby kliknac w "zamknij" czy chuy wie jak sie to w tym zyebanym panelu nazywa. Pozdro Łosie z zimnej i okrytej sniegiem polnocy!!

johnson
johnson
  7 lutego 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Podobno dzial czat mial byc inny od pozostalych i mogla sie tu odbywac dyskusja zywcem z czata rwana

Tak bylo kiedys.
LazyBone
LazyBone
  7 lutego 2013
johnson
johnson: Tak bylo kiedys.

A teraz jak jest?
Bo nic sie chyba w Regulaminie nie zmienilo?
LazyBone
LazyBone
  7 lutego 2013
CYTUJE
"Tematy w tym dziale nie muszą być ściśle związane z tematem Czat'u i jego problemów. Dział ten może również służyć w celu : - przywitania się z resztą forumowiczów , jeśli jest się NOWYM użytkownikiem portalu Fotka.pl - zapoznania nowej osoby wśród Forumowiczów i Czatowiczów - zachęcenia do odwiedzenia swojego profilu na Fotka.pl opisując to w ciekawy sposób. Tematyka działu powinna skupić na celu konwersacji między użytkownikami - czyli różnego formy Czatu , rozmowy , dialogu."
gaillard
gaillard
  7 lutego 2013
Marlens
Marlens: No siema Agugu Ja myślałam właśnie, że o sprawach czatowych można rozmawiać na tym właśnie forum Co prawda brak ciekawych tematów ostatnio, ale nie łudźmy się, czat ani to forum, nie wróci już do czasów dawnej "świetności" :)

Cześć Marelnka. d83dde18
Tutaj dyskusje mogą się toczyć na temat czatu, można się przywitać, jeśli jest się nowym użytkownikiem fotki i mogą być poruszane wszelkie wątki, w których można prowadzić ciekawą dyskusję. Zresztą regulamin działu pięknie to opisuje. :D
Marlens
Marlens: Okej, ale co jest ciekawe dla jednych, dla innych niekoniecznie :)

Dlatego napisałam, że są guściki. ;>
Jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził. A Polak lubi marudzić i narzekać. :D
praksyda
praksyda: moj temat był ostatnio Hot

Czekamy na następny. :3
Abaddon
Abaddon
  7 lutego 2013
gaillard
gaillard: Jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził.

Tylko czekałem łapczywie by złapać za słówko Cię :3
To oćkaj na :sex:, sprawdźmy czy dogodzimy sobie :ziober2:
gaillard
gaillard
  7 lutego 2013
Abaddon
Abaddon: Tylko czekałem łapczywie by złapać za słówko Cię :3 To oćkaj na , sprawdźmy czy dogodzimy sobie

Grunt, że tylko za słówka łapiesz. :ziober2:
Nie byłbyś sobą, gdybyś tego nie zrobił. :rotfl:
LazyBone
LazyBone
  7 lutego 2013

OFFTOP - ZAMYKAMY KU_RWAA!!

Abaddon
Abaddon
  7 lutego 2013
gaillard
gaillard: Grunt, że tylko za słówka łapiesz.

Propsy, bym uczynił to w końcu realnie :3 Nie dziwię się, ile możesz wyczymać, tylko pacząc na mje xD
Zastanowię się nad tym Ag, zrozum, nie kce łudzić Ciebie ze jest inaczej :zabawa:
Konto usunięte
Konto usunięte: OFFTOP - ZAMYKAMY KU_RWAA!!

Taak? A brzmi jak z żywca rozmowa czatowa :and:
LazyBone
LazyBone
  7 lutego 2013
Abaddon
Abaddon: A brzmi jak z żywca rozmowa czatowa

Ironia synu.
LazyBone
LazyBone
  7 lutego 2013

??

gaillard
gaillard
  7 lutego 2013

Eh, Łukasz. :and:

Abaddon
Abaddon: Propsy, bym uczynił to w końcu realnie :3 Nie dziwię się, ile możesz wyczymać, tylko pacząc na mje xD Zastanowię się nad tym Ag, zrozum, nie kce łudzić Ciebie ze jest inaczej

I ta Twoja skromność.. nic tylko Cię brać. :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.