Hi
To co sie dzieje na tym forum to juz lekka przesada. Mam wrazenie ze mod ktory nie ma zielonego pojecia o klimacie panujacej tutaj zamyka wszystkie tematy.
Nie zamykajcie tematow w ktorym chociaz sie odbywa kulturalna rozmowa bo ten dzial juz umiera (albo juz jest martwy). Ten dzial jest specyficzny. Nie zawsze my siedzimy na czacie wiec chcielibysmy tez tutaj rozmawiac.
Moim zdaniem jak w temacie odbywa sie normalna kulturalna rozmowa to nie nalezy takiego tematu zamknac zwazywszy na to ze juz prawnie nie ma zadnego otwartego tematu tutaj .
Ten pospiech zeby zamknac wszystkie tematy ktore popadnie to lekka przesada. Wyluzujcie sobie posladki i zostawcie temat ktory moze sie rozkrecic. W najgorszym wypadku taki temat po 14 dniach samo sie zamknie.
Ciekawy jestem co byscie robili jak wszystkie tematy w kazdym dziale zostanie zamkniete
Rece opadaja. Przychodzimy rozkrecac dawnej piaskownicy a tu nawet nie zdazysz sobie cos napisac bo juz temat zostal zamkniety.
To wyglada jak wyscig szczurow: "Kto zamknie temat pierwszy ten jest zajebisty" . Serio portal juz powoli umiera smiercia naturalna to jeszcze przyspieszacie ten proces na forum.
Komuchy wy!!!
Zaloze sie ze jakis zyd przyjdzie by zamknac ten temat.
lista tematów
[Czat] Lekka przesada strona 3 z 7
johnson: Nie wiem co zarzad Fotki na to ale postawa moderatorow doprowadza do tego ze sami wypraszaja ludzi z portalu a nie ich przeciagaja.
Bedzie tutaj wialo pustka jak w saharze.
oj tam Dzonson zawsze były zamykane tematy,ze tak powiem z tyłka...np ;te tematy miałby zostac?
http://www.fotka.pl/forum/czat/435899,pytajcie
http://www.fotka.pl/forum/czat/435933,Nowe_forum_dla_samot
http://www.fotka.pl/forum/czat/435895,Poznam_Kogos_na_poga
Jak ma byc ciekawiej ,to ktos musi cos robić.
Interesujące tematy nie biorą sie z kosmosu ,a nawet jak cos ciekawego załozysz,
to i tak te same osoby bedą sie wypowiadac te ,które tu czasem tu zaglądaja i wiedzą,że taki dział w ogóle istnieje.
No nima lekko
praksyda: Interesujące tematy nie biorą sie z kosmosu ,a nawet jak cos ciekawego załozysz,
to i tak te same osoby bedą sie wypowiadac
Lepiej zeby ktos w ogole sie wypowiadal niz nikt
Oj tam chcialem tylko dodac ostrego smaku do potrawy
A Yebac to wszystko. Nie wiem kto dostal te zabawki, ale jak temat wydaje sie byc niewygodnym a pyerdoli sie w nim bezsensu - tak jak w Moim - automatycznie jest zamykany. Wiele razy kwestia zamykania tematow i tego, jaki temat jest odpowiedni by Go nie zamknac byla walkowana na Forum. Podobno dzial czat mial byc inny od pozostalych i mogla sie tu odbywac dyskusja zywcem z czata rwana - czyli jak w Moim temacie - bezsensu.
Ktos dostal zabawke i czekqa kur wa tylko, zeby kliknac w "zamknij" czy chuy wie jak sie to w tym zyebanym panelu nazywa. Pozdro Łosie z zimnej i okrytej sniegiem polnocy!!
CYTUJE
"Tematy w tym dziale nie muszą być ściśle związane z tematem Czat'u i jego problemów. Dział ten może również służyć w celu : - przywitania się z resztą forumowiczów , jeśli jest się NOWYM użytkownikiem portalu Fotka.pl - zapoznania nowej osoby wśród Forumowiczów i Czatowiczów - zachęcenia do odwiedzenia swojego profilu na Fotka.pl opisując to w ciekawy sposób. Tematyka działu powinna skupić na celu konwersacji między użytkownikami - czyli różnego formy Czatu , rozmowy , dialogu."
"Tematy w tym dziale nie muszą być ściśle związane z tematem Czat'u i jego problemów. Dział ten może również służyć w celu : - przywitania się z resztą forumowiczów , jeśli jest się NOWYM użytkownikiem portalu Fotka.pl - zapoznania nowej osoby wśród Forumowiczów i Czatowiczów - zachęcenia do odwiedzenia swojego profilu na Fotka.pl opisując to w ciekawy sposób. Tematyka działu powinna skupić na celu konwersacji między użytkownikami - czyli różnego formy Czatu , rozmowy , dialogu."
Marlens: No siema Agugu Ja myślałam właśnie, że o sprawach czatowych można rozmawiać na tym właśnie forum Co prawda brak ciekawych tematów ostatnio, ale nie łudźmy się, czat ani to forum, nie wróci już do czasów dawnej "świetności" :)
Cześć Marelnka.
Tutaj dyskusje mogą się toczyć na temat czatu, można się przywitać, jeśli jest się nowym użytkownikiem fotki i mogą być poruszane wszelkie wątki, w których można prowadzić ciekawą dyskusję. Zresztą regulamin działu pięknie to opisuje. :D
Dlatego napisałam, że są guściki. ;>
Jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził. A Polak lubi marudzić i narzekać. :D
Czekamy na następny. :3