Maryla
Maryla
  18 listopada 2012 (pierwszy post)

nie wiem jak zacząć, więc zacznę od pozdrowienia najwięksiejszego złotka fotuni. Agnieszko B. pozdrawiam! 2764
patrząc na załącznik nr1 jestem załamana, naprawdę. nie dosyć, że koleżanka powyżej nie potrafi się wysławiać bez używania karygodnych wulgaryzmów (którymi osobiście się brzydzę), to jeszcze nie jest w stanie docenić swojego ojczystego języka, robiąc błędy, za które mogłabym ją rzucić na pole pełne napalonych, wygłodniałych i nagich murzynów! d83dde31

d83cdf84 pada śnieg?
d83cdf84 denerwują Cię błędy ortograficzne/interpunkcyjne/jakiekolwiek?
d83cdf84 jakie masz plany na nadchodzące mikołajki?
d83cdf84 uważasz, że zajebiście skromny Jarek jest w stanie dorównać fejmem Krzysztofowi vel Niereformowalnemu i mnie czcigodnej maryli, królowej tego działu?

proszę o kulturalne wypowiedzi.
pozdrawiam, M.
Maryla
Maryla
  19 listopada 2012
gaillard
gaillard: Pozytywnie zaskoczona jestem, jednakże pamiętaj Kamilo, że nie należy spoczywać na laurach.

Ależ oczywiście, nie śmiałabym. Czuję, że mój rozwój intelektualny wchodzi dopiero w początkującą fazę! 261d

gaillard
gaillard: Tobie zawsze w głowie ruskie imprezy w piaskownicy i holiłudzkie uśmiechy. Przecież wiadomo, że moderator nie moderuje pod wpływem alkoholu.

"Chyba Ty" :rotfl: Chciałabym przytoczyć tu chociażby legendarnego Łukasza Łajzę B, którego ekscesy po alkoholu na stałe wsiąknęły w ten portal :ziober2: Mogłabym również wspomnieć o kilku innych osobach, ale oszczędzę im wstydu!

gaillard
gaillard: Dlaczego nie? Z głupoty tylko i włącznie można się śmiać, gorzej jeśli ktoś głupotę pochwala. Z chory ludzi nie należy się śmiać.

Gorzej, jeżeli większa grupa ludzi usiłuje być tak samo głupia jak pierwowzór, bo to fajne d83dde31 Cholera, to prawie tak, jakbym opowiadała historię swojego wirtualnego życia :rotfl:

gaillard
gaillard: A co Twój brat takiego robi? :D

Drze mordę na całe mieszkanie, bo babcia chce odrobić z nim lekcje, a On robi pykać w CS'a :zabawa:
gaillard
gaillard
  19 listopada 2012
Maryla
Maryla: Ależ oczywiście, nie śmiałabym. Czuję, że mój rozwój intelektualny wchodzi dopiero w początkującą fazę!

Rozwój intelektualny? Przecież my rozmawiamy tylko o Twoim zaskakującym, skamieniałym serduszku. d83dde14
Maryla
Maryla: "Chyba Ty"

A pamiętasz tę piosenkę? :rotfl:
Maryla
Maryla: Chciałabym przytoczyć tu chociażby legendarnego Łukasza Łajzę B, którego ekscesy po alkoholu na stałe wsiąknęły w ten portal

U Łajzy była to norma, więc po pewnym czasie przestała w ogóle zwracać uwagę. :ziober2:
Maryla
Maryla: Gorzej, jeżeli większa grupa ludzi usiłuje być tak samo głupia jak pierwowzór, bo to fajne Cholera, to prawie tak, jakbym opowiadała historię swojego wirtualnego życia

Zgadza się :and:
Czy ja wiem? Jak dla mnie nigdy nie świeciłaś głupotą na tym portalu. czasami może przesadzałaś z trollingiem i z rozśmieszaniem m.in. mnie (:rotfl:), ale to co innego! :ziober2:
Maryla
Maryla: Drze mordę na całe mieszkanie, bo babcia chce odrobić z nim lekcje, a On robi pykać w CS'a

HAHAHA, to ja nie wiem dlaczego Twoja mama zabrania Cię się z tego śmiać. :nie: Ale znając Ciebie, to jeszcze przy tym odpowiednich słów używasz. :Ziober2:
ZajaranyRrapem
ZajaranyRrapem
  19 listopada 2012
Maryla
Maryla: denerwują Cię błędy ortograficzne/interpunkcyjne/jakiekolwiek?

Tak , strasznie , no i jak udało mi się ? :D haha
Maryla
Maryla
  19 listopada 2012
gaillard
gaillard: Rozwój intelektualny? Przecież my rozmawiamy tylko o Twoim zaskakującym, skamieniałym serduszku.

A jedno nie ma wpływu na drugie? d83dde31 Cholera, co ja sobie myślałam, przepraszam! Zagalopowałam się, tak mi wstyd.

gaillard
gaillard: A pamiętasz tę piosenkę?

Nie chcę jej pamiętać :rotfl:

gaillard
gaillard: U Łajzy była to norma, więc po pewnym czasie przestała w ogóle zwracać uwagę.

Ale była! Nie wyprzesz się, że moderacja świeci abstynencją! Ty na pewno też banowałaś pod wpływem, przyznaj się.

gaillard
gaillard: Zgadza się Czy ja wiem? Jak dla mnie nigdy nie świeciłaś głupotą na tym portalu. czasami może przesadzałaś z trollingiem i z rozśmieszaniem m.in. mnie (), ale to co innego!

Z tego miejsca pozdrawiam cały flirt 15. :zabawa:
Ahahaha :rotfl: Agnieszko, jak to się mówi, całe życie z wariatami, trzeba się śmiać! Pamiętaj, że trzeba się uśmiechać całe życie, bo nigdy nie wiemy, kto się zakocha w naszym holiłudzkim uśmiechu! :kv3:

gaillard
gaillard: HAHAHA, to ja nie wiem dlaczego Twoja mama zabrania Cię się z tego śmiać. Ale znając Ciebie, to jeszcze przy tym odpowiednich słów używasz.

Nie, kulturalna jestem ostatnio. :ninja:
Maryla
Maryla
  19 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak , strasznie , no i jak udało mi się ? :D haha

Geniusz! d83ddc4d
ZajaranyRrapem
ZajaranyRrapem
  19 listopada 2012
Maryla
Maryla: Geniusz!

chyba geniusz złaaa ! :D
Maryla
Maryla
  19 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba geniusz złaaa ! :D

Może być i zła. :ziober2:
gaillard
gaillard
  19 listopada 2012
Maryla
Maryla: A jedno nie ma wpływu na drugie? Cholera, co ja sobie myślałam, przepraszam! Zagalopowałam się, tak mi wstyd.

A co mnie obchodzi Twój rozwój :-* Jak wiemy mózg i serce działają inaczej, czasami wbrew sobie nawet. :and:
Maryla
Maryla: Nie chcę jej pamiętać

Ty mi potem co chwile wysyłałaś hity T. N. :rotfl:
Maryla
Maryla: Ale była! Nie wyprzesz się, że moderacja świeci abstynencją! Ty na pewno też banowałaś pod wpływem, przyznaj się.

Dobra, przyznaję rację co do Łajzy.
Ja? Never! d83dde31
Maryla
Maryla: Z tego miejsca pozdrawiam cały flirt 15.

I jego nowe zasady ułatwiające działanie pedofilom. :zabawa:
Maryla
Maryla: Ahahaha Agnieszko, jak to się mówi, całe życie z wariatami, trzeba się śmiać! Pamiętaj, że trzeba się uśmiechać całe życie, bo nigdy nie wiemy, kto się zakocha w naszym holiłudzkim uśmiechu!

Hahaha :rotfl: Skąd Ty takie mądrości wygrzebałaś? Czyżby samosia.pl podpowiadała? :rotfl:
Maryla
Maryla: Nie, kulturalna jestem ostatnio.

Zatem mówisz tylko do niego czule 'głąbie'? :ninja:
Hyacintho
Hyacintho
  19 listopada 2012

Agnieszka, ale Ty się rozpisujesz, normalnie ja nigdy się tak nie rozpisuje. xD

gaillard
gaillard
  19 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Agnieszka, ale Ty się rozpisujesz, normalnie ja nigdy się tak nie rozpisuje. xD

Kamila też, sama do siebie jeszcze nie wypisuję. :and:
I piszę tylko najpotrzebniejsze rzeczy! :ziober2:
Hyacintho
Hyacintho
  19 listopada 2012
gaillard
gaillard: Kamila też, sama do siebie jeszcze nie wypisuję. I piszę tylko najpotrzebniejsze rzeczy!

Rozpisujesz się bardzo dużo. :D
Czy ja wiem, czy tylko najpotrzebniejsze rzeczy. :rotfl:
Maryla
Maryla
  19 listopada 2012

Boże, Jarek, ale Ty mnie denerwujesz swoimi pseudofajnymizdupywziętymi wstawkami :zabawa:.

gaillard
gaillard: A co mnie obchodzi Twój rozwój :-* Jak wiemy mózg i serce działają inaczej, czasami wbrew sobie nawet.

Patrzcie jaki Mickiewicz się z niej zrobił. :and: Powinien Cię obchodzić mój rozwój w imię tego!
http://www.youtube.com/watch?v=lo3Rf6lysIU

gaillard
gaillard: Ty mi potem co chwile wysyłałaś hity T. N.

Chcesz jeszcze? :rotfl:

gaillard
gaillard: Dobra, przyznaję rację co do Łajzy. Ja? Never!

No, dziękuję.
Pora na Ciebie, Agnieszko :pavarotti:

gaillard
gaillard: I jego nowe zasady ułatwiające działanie pedofilom.

Nic nie mów, zmieniam pokój :zabawa:

gaillard
gaillard: Hahaha Skąd Ty takie mądrości wygrzebałaś? Czyżby samosia.pl podpowiadała?

Nie samosia, toż to samo życie! d83dde31 Ostatnio kiedy siedziałam pod ciepłym kocykiem, a w ręku bezwładnie trzymałam "Przedwiośnie", doszłam do podobnego wniosku.. Ale ten temat zostawię na piątkowy kącik lesbijskiego klubu literatury i poezji czytanej.

gaillard
gaillard: Zatem mówisz tylko do niego czule 'głąbie'?

Zazwyczaj nie mówię. :rotfl:
Hyacintho
Hyacintho
  19 listopada 2012
Maryla
Maryla: Boże, Jarek, ale Ty mnie denerwujesz swoimi pseudofajnymizdupywziętymi wstawkami .

Jak ja lubię się chwalić i nabijać sobie posty. xD
Maryla
Maryla
  19 listopada 2012

W dupie mam co lubisz. :)

Hyacintho
Hyacintho
  19 listopada 2012
Maryla
Maryla: W dupie mam co lubisz. :)

Teraz już nie masz, bo napisałem Ci wprost o tym. :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.