lista tematów
[Czat] Święta. strona 3 z 8
nie wiem jak zacząć, więc zacznę od pozdrowienia najwięksiejszego złotka fotuni. Agnieszko B. pozdrawiam!
patrząc na załącznik nr1 jestem załamana, naprawdę. nie dosyć, że koleżanka powyżej nie potrafi się wysławiać bez używania karygodnych wulgaryzmów (którymi osobiście się brzydzę), to jeszcze nie jest w stanie docenić swojego ojczystego języka, robiąc błędy, za które mogłabym ją rzucić na pole pełne napalonych, wygłodniałych i nagich murzynów!
pada śnieg?
denerwują Cię błędy ortograficzne/interpunkcyjne/jakiekolwiek?
jakie masz plany na nadchodzące mikołajki?
uważasz, że zajebiście skromny Jarek jest w stanie dorównać fejmem Krzysztofowi vel Niereformowalnemu i mnie czcigodnej maryli, królowej tego działu?
proszę o kulturalne wypowiedzi.
pozdrawiam, M.
nie
nie,bo czasem sama je robie.
jak miałam 10 lat ,to moze na mnie robiły jakieś wrażenie.
Maryla: uważasz, że zajebiście skromny Jarek jest w stanie dorównać fejmem Krzysztofowi vel Niereformowalnemu i mnie czcigodnej maryli, królowej tego działu?
Nie mam, gdyż z reguły nie obchodzę tego. ;)
Maryla: uważasz, że zajebiście skromny Jarek jest w stanie dorównać fejmem Krzysztofowi vel Niereformowalnemu i mnie czcigodnej maryli, królowej tego działu?
...
nie pada
tak
a bo ja wiem :D daleko do mikolajek jeszcze badyl prosze cie :D
uwazam ze Maryla bo badyl.
Maryla: pada śnieg?
denerwują Cię błędy ortograficzne/interpunkcyjne/jakiekolwiek?
jakie masz plany na nadchodzące mikołajki?
uważasz, że zajebiście skromny Jarek jest w stanie dorównać fejmem Krzysztofowi vel Niereformowalnemu i mnie czcigodnej maryli, królowej tego działu?
Widzę, że trochę temat jest o mnie, musicie mnie zachwalać. :D
Wiadomo, że dobry fejm nie jest zły. xD
A teraz pytania.
Nie pada u mnie śnieg.
Denerwują.
Idę na browarka. :D
Na ostatnie nie odpowiem. xD
najn
Si
5 urodziny ma współlokatorka bede mieć kaca 6.
Maryla: ważasz, że zajebiście skromny Jarek jest w stanie dorównać fejmem Krzysztofowi vel Niereformowalnemu i mnie czcigodnej maryli, królowej tego działu?
najn.
Pozdrawiam S.
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Ależ Leonisławie, mówisz mi o swoich wycieczkach, które będą za rok, a nie jesteś w stanie określić co będziesz robił za miesiąc? Zawiodłam się.
Nieśmieszne.
A no nie, ale jest zimno.
Niestety tak, jak sama zrobie też sie wkurzam.
Nie mam planów, nie lubię mieć planów, ogólnie to poczekam do świąt.
Nie mam nic do powiedzenia w tej kwestii;DDD
Dziękuję za uwagę warchlaczki (kocham to słowo, nauczyłam się od mej Agi x3 )