Konto usunięte: Dokładnie, kac mam nadzieję, że jest efektem pozytywnym, pochodna od spożycia alkoholu. :D
Ależ Jarosławie, w moim mniemaniu kac jest oznaką tego, że towarzystwo było do dupy i trzeba było pić wódkę i zapijać wódką, bo słuchać ich się nie działo.

Nasza ekipa będzie najlepsza, także nawet rosół nie będzie potrzeby!
Konto usunięte: W bardaszce mam trochę etykiet po różnego rodzaju środkach czystości, fantastyczna lektura. Jak chcesz mogę Ci coś polecić
Jestem otwarta na wszelkie propozycje, które będą dotyczyć literatury!
gaillard: Najlepsze jest to, że po 10minutach trzymania niemowlęcia na rękach, każe zabrać je ode mnie. Ale będę starała się być i tak najlepszą ciocią! :D
Ahahah, zrób sobie swoje, nikt Ci nie zabierze. :D
gaillard: Masz siostrę?
Mam rodzinę w Gdańsku. Ostatnio nawet babcia moja była tam na 3 tygodnie :o
Przyrodnią :) Ale mówię ogólnie, bo mniej więcej wiem jak to wygląda, jak znajome opowiadają mi o swoich dramatach z rodzeństwem :D
To dobrze, będziesz do mnie wpadać, będziemy chodziły na pół piwa, przenocuję Cię

.
gaillard: Piękna, wtopiłabym się bez trudu w grupę emerytów. :D
No, peruka i odpowiedni makijaż, byłabyś cudowną emerytką! :D
gaillard: Buhahah
Szczwane bestie masz w rodzinie. :D ja tak raz zrobiłam przy stole na Wielkanoc. Jak części rodziny poszła na papierosa, a druga część poszła rozprostować nogi, to zrobiłam sobie z napoju drinka, bo tylko ja się nie cieszyła przy stole.
Trafiły się, co poradzę

Aga poważna, ciekawie musiało to wyglądać :DDD
gaillard: Myślisz, że byłabym zdolna Cię okłamać?
Obawiam się, że mam wątpliwości co do Twojej prawdomówności w tym temacie