Maryla
Maryla
  14 listopada 2012 (pierwszy post)

Jakoś ostatnio taka moda na zakładanie słodkich tematów, nie chcę być w tyle. Ostatnio spełniłam marzenie Barmanki, teraz chcę, żebyście spełnili moje. Również chciałabym mieć chociaż jeden temat hot:(((
Od razu piszę, że Krzysztof nie ma tu prawa wstępu, ponieważ nie uznaje mnie jako królową tego działu! 261dTo prawda, że Marcin vel pszystojniak chce podbić czat niczym pinki i musk?

Oglądam DDTV, zadali bardzo fajne pytanie, chciałabym zadać takie samo.
261d Jesteś słoikiem?
261d Święta za pasem, planujecie już prezenty i zajadacie się mandarynkami?
261d Doszły mnie słuchy, że sylwester jest w tym roku 31grudnia, organizujemy coś?
261d Potrzebuję inspiracji, znajdę tu mężczyznę zafascynowanego literaturą?

Pozdrawiam,
M.

Maryla
Maryla
  14 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Sylwestrowe szaleństwo taniego wina w plenerze, bezcenne...(efekt uboczny, kac z rana, ale rosół pomoże)

Dlatego trzeba się zdrowo napić, najwyżej kaca zapijemy, nikt nie zauważy. :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja tego też nie przypuszczałem... Dla mnie jaka literatura, taki świat. (lepiej trzeźwym nie chodzić)

Dobra, dobra. :rotfl:
Hyacintho
Hyacintho
  14 listopada 2012
Maryla
Maryla: Dlatego trzeba się zdrowo napić, najwyżej kaca zapijemy, nikt nie zauważy.

Dokładnie, kac mam nadzieję, że jest efektem pozytywnym, pochodna od spożycia alkoholu. :D

Maryla
Maryla: Dobra, dobra.

Taka moja skromność. :D
Hyacintho
Hyacintho
  14 listopada 2012
http://www.youtube.com/watch?v=sY2hm-vrpBY
znajduch
znajduch
  14 listopada 2012
Maryla
Maryla: Potrzebuję inspiracji, znajdę tu mężczyznę zafascynowanego literaturą?

W bardaszce mam trochę etykiet po różnego rodzaju środkach czystości, fantastyczna lektura. Jak chcesz mogę Ci coś polecić :ninja:
gaillard
gaillard
  14 listopada 2012
Maryla
Maryla: Ciocia Agniesia

Ta d83ddc9b
Najlepsze jest to, że po 10minutach trzymania niemowlęcia na rękach, każe zabrać je ode mnie. :zabawa: Ale będę starała się być i tak najlepszą ciocią! :D
Maryla
Maryla: Wiadomo, w rodzeństwie zawsze jest różnie, zwłaszcza między nami, kobietami, jak chcemy łazienkę, bluzkę, sukienkę, a spotykamy się z prostym "mów do ręki" . Cały czas mi się Gdańsk w głowie rodzi. :)

Masz siostrę? :ninja:
Mam rodzinę w Gdańsku. :tak: Ostatnio nawet babcia moja była tam na 3 tygodnie :o
Maryla
Maryla: Wyobraziłam sobie Ciebie w ciemnoczerwonej szacie, z ciemnoczerwonym śpiewnikiem.. Jesteś śliczna . Babcię ma jedną, starczy jej ciężkie życie z dziadkiem, żużel i jej ukochany wnuczek, no.

Piękna, wtopiłabym się bez trudu w grupę emerytów. :D
Maryla
Maryla: Na początku też tak było, ale później pojechałam z dziadkami, mamą i młodym nad jezioro i jak to mamcia mówi "dziadek z Kamilą robili mnie w penisa trzy dni, udając, że sok piją, a Oni sobie najnormalniej w świecie drinkowali, a ja głupia mówiłam, że ma się piwa z mamą napić"

Buhahah :rotfl:
Szczwane bestie masz w rodzinie. :D ja tak raz zrobiłam przy stole na Wielkanoc. Jak części rodziny poszła na papierosa, a druga część poszła rozprostować nogi, to zrobiłam sobie z napoju drinka, bo tylko ja się nie cieszyła przy stole. :rotfl:
Maryla
Maryla: Ta, soczek. :DDD

Myślisz, że byłabym zdolna Cię okłamać? d83dde14
Konto usunięte
Konto usunięte: Agnieszka, masz dwa słoiki. :DDD

Nie podrabiaj cytatów, bo zawołam policję! 261d
KaEs
Reputacja: 6 | BluzgometrTM: 30
KaEs
  14 listopada 2012
Maryla
Maryla: Dlatego trzeba się zdrowo napić, najwyżej kaca zapijemy, nikt nie zauważy.

weź sobie cukru lub soli z mc i sie sztachaj a nie
Maryla
Maryla
  14 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dokładnie, kac mam nadzieję, że jest efektem pozytywnym, pochodna od spożycia alkoholu. :D

Ależ Jarosławie, w moim mniemaniu kac jest oznaką tego, że towarzystwo było do dupy i trzeba było pić wódkę i zapijać wódką, bo słuchać ich się nie działo. :zabawa: Nasza ekipa będzie najlepsza, także nawet rosół nie będzie potrzeby!

Konto usunięte
Konto usunięte: W bardaszce mam trochę etykiet po różnego rodzaju środkach czystości, fantastyczna lektura. Jak chcesz mogę Ci coś polecić

Jestem otwarta na wszelkie propozycje, które będą dotyczyć literatury!

gaillard
gaillard: Najlepsze jest to, że po 10minutach trzymania niemowlęcia na rękach, każe zabrać je ode mnie. Ale będę starała się być i tak najlepszą ciocią! :D

Ahahah, zrób sobie swoje, nikt Ci nie zabierze. :D

gaillard
gaillard: Masz siostrę? Mam rodzinę w Gdańsku. Ostatnio nawet babcia moja była tam na 3 tygodnie :o

Przyrodnią :) Ale mówię ogólnie, bo mniej więcej wiem jak to wygląda, jak znajome opowiadają mi o swoich dramatach z rodzeństwem :D
To dobrze, będziesz do mnie wpadać, będziemy chodziły na pół piwa, przenocuję Cię :rotfl:.

gaillard
gaillard: Piękna, wtopiłabym się bez trudu w grupę emerytów. :D

No, peruka i odpowiedni makijaż, byłabyś cudowną emerytką! :D

gaillard
gaillard: Buhahah Szczwane bestie masz w rodzinie. :D ja tak raz zrobiłam przy stole na Wielkanoc. Jak części rodziny poszła na papierosa, a druga część poszła rozprostować nogi, to zrobiłam sobie z napoju drinka, bo tylko ja się nie cieszyła przy stole.

Trafiły się, co poradzę :ziober2: Aga poważna, ciekawie musiało to wyglądać :DDD

gaillard
gaillard: Myślisz, że byłabym zdolna Cię okłamać?

Obawiam się, że mam wątpliwości co do Twojej prawdomówności w tym temacie :ninja:
Maryla
Maryla
  14 listopada 2012
KaEs
KaEs: weź sobie cukru lub soli z mc i sie sztachaj a nie

A będziesz tańczyła ze mną makarenę na siedząco? d83ddc83
KaEs
KaEs
  14 listopada 2012
Maryla
Maryla: A będziesz tańczyła ze mną makarenę na siedząco?

tak, chcę tego doświadczyć!
Hyacintho
Hyacintho
  14 listopada 2012
Maryla
Maryla: Ależ Jarosławie, w moim mniemaniu kac jest oznaką tego, że towarzystwo było do dupy i trzeba było pić wódkę i zapijać wódką, bo słuchać ich się nie działo. Nasza ekipa będzie najlepsza, także nawet rosół nie będzie potrzeby!

To zajebiście, że rosołek nie będzie potrzebny.
gaillard
gaillard
  14 listopada 2012
Maryla
Maryla: Ahahah, zrób sobie swoje, nikt Ci nie zabierze. :D

Na głowę upadłaś? d83dde31 Ja + niemowlę = tragedyja. 261d
Maryla
Maryla: Przyrodnią :)

Zatem rozpieszczona jedynaczka :nie: :D
Maryla
Maryla: To dobrze, będziesz do mnie wpadać, będziemy chodziły na pół piwa, przenocuję Cię .

Miałabym pewne obawy z tym Twoim 'pół piwkiem' i 'nocowaniem' u Ciebie. Nie wiem czy bym się odważyła. :rotfl:
Maryla
Maryla: No, peruka i odpowiedni makijaż, byłabyś cudowną emerytką! :D

Nie wiem czy to komplement, czy obraza.. :rotfl:
Maryla
Maryla: Aga poważna, ciekawie musiało to wyglądać :DDD

Nie wiem czy Ty byłabyś zadowolona gdyby ciągle wypytywali się Ciebie z kim, co, jak i gdzie.. A i pytanie wieczoru: Do kogo ona jest podobna?! :O Bosz. :rotfl:
Maryla
Maryla: Obawiam się, że mam wątpliwości co do Twojej prawdomówności w tym temacie

A mam się obrazić? :and:
Maryla
Maryla
  14 listopada 2012
KaEs
KaEs: tak, chcę tego doświadczyć!

Czarna strona cukru :zakochany:.

gaillard
gaillard: Na głowę upadłaś? Ja + niemowlę = tragedyja.

Wydaje mi się, że przesadzasz :DDD Nie będę Ci pisała, że i na Ciebie pewnie nadejdzie czas, że jak się spikniemy za 20lat, to mi powiesz, że nie wyobrażasz sobie życia bez swojej zosi i w ogóle. :D

gaillard
gaillard: Zatem rozpieszczona jedynaczka :D

Nie, mam brata, chłopaka Marleny.
Ma 10lat.

gaillard
gaillard: Miałabym pewne obawy z tym Twoim 'pół piwkiem' i 'nocowaniem' u Ciebie. Nie wiem czy bym się odważyła.

Obawy? d83dde31 Jakie obawy, Agnieszko?!

gaillard
gaillard: Nie wiem czy to komplement, czy obraza..

Uznałabym chyba komplement, że ładnemu we wszystkim ładnie, czy coś tam.. :rotfl:

gaillard
gaillard: Nie wiem czy Ty byłabyś zadowolona gdyby ciągle wypytywali się Ciebie z kim, co, jak i gdzie.. A i pytanie wieczoru: Do kogo ona jest podobna?! :O Bosz.

Nie jestem zadowolona, bo mój dziadek uważa się za najważniejszego mężczyznę w moim życiu i chce iść ze mną na studniówkę :rotfl: Jak to mówi: "my dwóch, to jeden brzuch; my oba, to jedna wątroba" :zakochany:

gaillard
gaillard: A mam się obrazić?

Nie musisz, i tak wiem, że się alkoholizujesz! 261d
KaEs
KaEs
  14 listopada 2012
Maryla
Maryla: Czarna strona cukru .

troszkę się boje ale dam radę! :rock:
Maryla
Maryla
  14 listopada 2012
KaEs
KaEs: troszkę się boje ale dam radę!

No rejczel, weź nie rób siary! 261d Sama pisałaś, że po cukrze lepiej Ci się moderuje! Tego się trzymajmy!
KaEs
KaEs
  14 listopada 2012
Maryla
Maryla: No rejczel, weź nie rób siary! Sama pisałaś, że po cukrze lepiej Ci się moderuje! Tego się trzymajmy!

no, ale to nie znaczy ze sie nie boje, jak ty mi i sol proponujesz:(
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.