Jakoś ostatnio taka moda na zakładanie słodkich tematów, nie chcę być w tyle. Ostatnio spełniłam marzenie Barmanki, teraz chcę, żebyście spełnili moje. Również chciałabym mieć chociaż jeden temat hot:(((
Od razu piszę, że Krzysztof nie ma tu prawa wstępu, ponieważ nie uznaje mnie jako królową tego działu! To prawda, że Marcin vel pszystojniak chce podbić czat niczym pinki i musk?
Oglądam DDTV, zadali bardzo fajne pytanie, chciałabym zadać takie samo.
Jesteś słoikiem?
Święta za pasem, planujecie już prezenty i zajadacie się mandarynkami?
Doszły mnie słuchy, że sylwester jest w tym roku 31grudnia, organizujemy coś?
Potrzebuję inspiracji, znajdę tu mężczyznę zafascynowanego literaturą?
Pozdrawiam,
M.
lista tematów
[Czat] cześć! strona 1 z 11
wiekszosc prezencikow jest juz kupiona i ladnie zapakowana , manndi to ja juz zajadam od 2 miesiecy
mam pol piwa to styknie na cala noc ?
ty jestes koniem
nie, a ty ?
http://www.ftb.pl/i-love-new-year-20122013_impreza_28559.htm
jedziem
Marta nie jest facetem ale probuj xD
Wygrałam życie.
Ela: Dla synka - stolik z krzesełkiem.
Dla męża chyba coś do ubrania.
Jadłam już mandarynki i trafiłam na pyszne :) ale preferuje pomarańczę i chyba przy nich zostanę.
Pierwsze święta z młodym, piękny czas! :) Fajnie, że to jednak będzie coś funkcjonalnego, a nie kolejna zabawka, maskotka na 2m czy coś, co za dwa dni się znudzi.
Mężowi krawat, skarpetki albo koszulę? :DDD
Jednak wolę mandarynki, ale to nie jest jeszcze 'to'. Pewnie na początku grudnia będą te właściwe, pyszne i słodkie.
Sebuch: wiekszosc prezencikow jest juz kupiona i ladnie zapakowana , manndi to ja juz zajadam od 2 miesiecy
Już kupiłeś prezenty? . Jacie, ja mam problem z prezentem na ostatnie naście znajomej, a to już 27listopada, a ten już na gwiazdkę ma, porobiło się .
Nie lubię mandarynek z tych wcześniejszych odmian. :D
Myślę, że w tym roku zaszaleję, bo trzeba zacząć godnie nowy rok.
Wypiję całe!
A i owszem, zaczynam myśleć. :)
Nie myśl, że dostaniesz coś ode mnie na swoje uro, co nie
Spoko, może być! Jednak miałam na myśli jakieś czatparty, czy coś. Nie wiem czy jestem gotowa odejść od komputera na całą noc.
Z Martą1234 założę lesbijski klub literatury i poezji czytanej, jednak nadal szukam natchnienia.
Plakat może?