Bo poprzedni został zamknięty pozdrawiam niejaką
supaant moim najdłuższym [...]
Jak nastroje po dzisiejszych meczach grupy A
-Dobrze,że Wojtuś dostał lufę z boiska?
-skąd jest ten cały malboro bo pierwszy raz widze jego nazwisko a już gwiazdorzy a nie od dziś wiadomo,że od gwiazdorzenia w tym kraju są takie trolle jak ja
-we wtorek dostanie\my ostry wycisk? obstawiam 3:0 dla Rosji niestety.
-Straciliście nadzieję na to,że wyjdziemy z grupy?
Teoretycznie zakładając Jeśli przegramy z Rosją a Czechy wygrają z Grecją mamy jakieś nikłe szanse bowiem jeśli wygramy z Czechami a Rosja z Grecją to my przejdziemy z drugą drużyną do następnego etapu ke(?)
w przypadku remisu punktowego decydują bramki ? (słabo nas widzę)
Mam jednak cichą nadzieję,że Polacy spuszczą ostry wpitol Rosji (nawet te marne 1:0) będzie na wagę złota Czechy i Grecja mogłyby sobie zremisować i by był niezły chillout
Jako,że nie wszystkich interesuje temat "ojro" porozmawiajmy o seksie i o tym
-kto z czata ma najlepszy cyc
-kto ma najlepszy tyłeczek
-a kto jest najbardziej zajebiaszczy ze wszystkich
odpowiedzi oczywko udzielają wszyscy moje typy to oczywko Sandrusia,która zdradziła mnie z Mariuszem,ale jego też już zdradza z kimś innym także nie gniewam się i pozdrawiam motzno
pozdrawiam także właśnie swoich braci tj. zdradzony Mario i kibic Bogusław,który z piłką nożną jest od dziś na bakier
lista tematów
[Czat] Temab na 15 godzin
Jak najbardziej slusznie. Glupio sie zachowal. Niepotrzebnie. Mogl zostac w tej bramce. Natomiast jesli chodzi o pierwsza czerwona kartke, to sedzia dal dupy. I jedna, i druga zolta kartka nie byly prawidlowe.
Licze na remis, choc po dzisiejszej grze Rosji ciezko byc optymista.
Wierze do samego konca!
jak widze takie zamykanie tematów, bo komus sie nie podoba,
a inne tematy mogły byc bo nikt nic nie mówił ,to mnie telepie dosłownie
Żeby nie było ,ze sobie wlewam nję?
Konto usunięte: -kto z czata ma najlepszy cyc
1-ja
2-ja
3-ja
Niedobrze, no ale sprawiedliwie jednak.
Pytanie kto ja mial? Ja jestem realista i strasznie watpie bysmy dali rade ;)
Konto usunięte: Teoretycznie zakładając Jeśli przegramy z Rosją a Czechy wygrają z Grecją mamy jakieś nikłe szanse bowiem jeśli wygramy z Czechami a Rosja z Grecją to my przejdziemy z drugą drużyną do następnego etapu ke(?)
Brzmi to dla mnie jak totalny belkot, o czym ty do mnie rozmawiasz ziom? xD
Konto usunięte: Mam jednak cichą nadzieję,że Polacy spuszczą ostry wpitol Rosji (nawet te marne 1:0) będzie na wagę złota Czechy i Grecja mogłyby sobie zremisować i by był niezły chillout
Pozyjemy zobaczymy.
Nie wiem, jeszcze nie wszystkie widzialem
Nie powiem, bo mnie zabije
Na czacie nie ma zajebistych ludzi, a ze sporo z nich tak o sobie mysli to juz inna sprawa ;)
Tak, tez cie pozdrawiam, ale nie zryj juz tego swinstwa xD
Jaranie sie euro i pilka nozna to pedalstwo, jak smiecham z ludzi na fejsie ktorzy nie maja zadnych zainteresowan i sa nudni i przez to musza spamowac jak to czekaja na euro bo kazdy tak robi xD
To w koncu pozdrawiasz mnie czy tepisz? Bo juz sie gubie
Btw. poziom zmeczenia siega zenitu, pierwotnie napisalem juSZ
praksyda: jak widze takie zamykanie tematów, bo komus sie nie podoba,
Generalnie raczej malo kogo obchodzi juz "nabijanie" tutaj i na hyde, od sporego czasu juz sa zamykane tematy ktore przyprawiaja kogos o tak wielki bol czterech liter, ze poleca zglosic ;) FP sami z siebie zamykaja/kasuja tematy ktore razaco lamia regulamin.
o jej jak miło...
tak czytam i widzicie jak niewiele trzeba żeby powstał temat na poziomie? ciekawe jak dlugo potrwa pisanie w nim na temat... :-)
Konto usunięte: Jak nastroje po dzisiejszych meczach grupy A
-Dobrze,że Wojtuś dostał lufę z boiska?
a dobrze, spodziewałam się, że bedzie gorzej ale nie jest zle...
Dobrze, ze Wojtus dostał to jakas lekcja dla niego
za to wielke wejscie zrobił tytoń
wszystko przed naszymi niech trzymają chlopaki się wyluzują i lecą w nastepnych meczach po wygrane :hope so:
po pokazie rosji z dzisiejszego wieczora to dostaniemy niestety po pupci
nadzieja u mnie umiera ostatnia ! :-)
Konto usunięte: Teoretycznie zakładając Jeśli przegramy z Rosją a Czechy wygrają z Grecją mamy jakieś nikłe szanse bowiem jeśli wygramy z Czechami a Rosja z Grecją to my przejdziemy z drugą drużyną do następnego etapu ke(?)
najwazniejsze,ze euro sie uda, zdązylismy wybudowac stadiony, drogi i zaplecze hotelowe reszta jest nieważna...
Konto usunięte: Jako,że nie wszystkich interesuje temat "ojro" porozmawiajmy o seksie i o tym
-kto z czata ma najlepszy cyc
praksyda: jak widze takie zamykanie tematów, bo komus sie nie podoba,
chodzi o kulture konwersacji której ostatnim czasem w dziale czat w ogole nie ma.