Niereformowalny
Niereformowalny
  8 czerwca 2012 (pierwszy post)

Bo poprzedni został zamknięty pozdrawiam niejaką
supaant moim najdłuższym [...] :ziober2:

Jak nastroje po dzisiejszych meczach grupy A
-Dobrze,że Wojtuś dostał lufę z boiska?
-skąd jest ten cały malboro bo pierwszy raz widze jego nazwisko a już gwiazdorzy a nie od dziś wiadomo,że od gwiazdorzenia w tym kraju są takie trolle jak ja :tak:
-we wtorek dostanie\my ostry wycisk? obstawiam 3:0 dla Rosji niestety.
:ninja:

-Straciliście nadzieję na to,że wyjdziemy z grupy?

Teoretycznie zakładając Jeśli przegramy z Rosją a Czechy wygrają z Grecją mamy jakieś nikłe szanse bowiem jeśli wygramy z Czechami a Rosja z Grecją to my przejdziemy z drugą drużyną do następnego etapu ke(?)

w przypadku remisu punktowego decydują bramki ? :and: (słabo nas widzę)

Mam jednak cichą nadzieję,że Polacy spuszczą ostry wpitol Rosji (nawet te marne 1:0) będzie na wagę złota :zakochany: Czechy i Grecja mogłyby sobie zremisować i by był niezły chillout :rock:

Jako,że nie wszystkich interesuje temat "ojro" porozmawiajmy o seksie i o tym
-kto z czata ma najlepszy cyc
-kto ma najlepszy tyłeczek
-a kto jest najbardziej zajebiaszczy ze wszystkich

odpowiedzi oczywko udzielają wszyscy :ziober2: moje typy to oczywko Sandrusia,która zdradziła mnie z Mariuszem,ale jego też już zdradza z kimś innym także nie gniewam się i pozdrawiam motzno :calusek:

pozdrawiam także właśnie swoich braci tj. zdradzony Mario i kibic Bogusław,który z piłką nożną jest od dziś na bakier :rock:

LuznyGosc
LuznyGosc
  8 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: -Dobrze,że Wojtuś dostał lufę z boiska?

Jak najbardziej slusznie. Glupio sie zachowal. Niepotrzebnie. Mogl zostac w tej bramce. Natomiast jesli chodzi o pierwsza czerwona kartke, to sedzia dal dupy. I jedna, i druga zolta kartka nie byly prawidlowe.

Konto usunięte
Konto usunięte: -we wtorek dostanie\my ostry wycisk? obstawiam 3:0 dla Rosji niestety.

Licze na remis, choc po dzisiejszej grze Rosji ciezko byc optymista.

Konto usunięte
Konto usunięte: -Straciliście nadzieję na to,że wyjdziemy z grupy?

Wierze do samego konca!
praksyda
praksyda
  8 czerwca 2012

jak widze takie zamykanie tematów, bo komus sie nie podoba,
a inne tematy mogły byc bo nikt nic nie mówił ,to mnie telepie dosłownie :ziober2:

Żeby nie było ,ze sobie wlewam nję?

Konto usunięte
Konto usunięte: -kto z czata ma najlepszy cyc -kto ma najlepszy tyłeczek -a kto jest najbardziej zajebiaszczy ze wszystkich

1-ja
2-ja
3-ja
Niereformowalny
Niereformowalny
  8 czerwca 2012
praksyda
praksyda: ,to mnie telepie dosłownie

Podbijam i pozdrawiam sprutych w rowie :ziober2: tępić regulaminowych buszmenów :rock:
Shaitan
Shaitan
  8 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: -Dobrze,że Wojtuś dostał lufę z boiska?

Niedobrze, no ale sprawiedliwie jednak.

Konto usunięte
Konto usunięte: -Straciliście nadzieję na to,że wyjdziemy z grupy?

Pytanie kto ja mial? Ja jestem realista i strasznie watpie bysmy dali rade ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Teoretycznie zakładając Jeśli przegramy z Rosją a Czechy wygrają z Grecją mamy jakieś nikłe szanse bowiem jeśli wygramy z Czechami a Rosja z Grecją to my przejdziemy z drugą drużyną do następnego etapu ke(?)

Brzmi to dla mnie jak totalny belkot, o czym ty do mnie rozmawiasz ziom? xD

Konto usunięte
Konto usunięte: Mam jednak cichą nadzieję,że Polacy spuszczą ostry wpitol Rosji (nawet te marne 1:0) będzie na wagę złota Czechy i Grecja mogłyby sobie zremisować i by był niezły chillout

Pozyjemy zobaczymy.

Konto usunięte
Konto usunięte: -kto z czata ma najlepszy cyc

Nie wiem, jeszcze nie wszystkie widzialem :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: -kto ma najlepszy tyłeczek

Nie powiem, bo mnie zabije :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: -a kto jest najbardziej zajebiaszczy ze wszystkich

Na czacie nie ma zajebistych ludzi, a ze sporo z nich tak o sobie mysli to juz inna sprawa ;)

Tak, tez cie pozdrawiam, ale nie zryj juz tego swinstwa xD
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  8 czerwca 2012

Jaranie sie euro i pilka nozna to pedalstwo, jak smiecham z ludzi na fejsie ktorzy nie maja zadnych zainteresowan i sa nudni i przez to musza spamowac jak to czekaja na euro bo kazdy tak robi xD

praksyda
praksyda
  8 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ktorzy nie maja zadnych zainteresowan

no tak ty rozwijasz swoje zainteresowania siedząc 24h na fotce i zakładasz bardzo przemyślane tematy co godzine niedługo.;)
Niereformowalny
Niereformowalny
  8 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jaranie sie euro i pilka nozna to pedalstwo,

Powiedz to milionom w naszym kraju ew. możesz spróbować we wrocławskiej czy warszawskiej strefie kibica.Odwdzięczą się na pewno :tak:
Niereformowalny
Niereformowalny
  8 czerwca 2012
praksyda
praksyda: no tak ty rozwijasz swoje zainteresowania siedząc 24h na fotce i zakładasz bardzo przemyślane tematy co godzine niedługo.;)

Praksia i jej nieprzebita riposta no kosmos :zakochany: zostań moją adwokatką w razie natarcia pozdrowionej w temabie
Shaitan
Shaitan
  8 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tępić regulaminowych

To w koncu pozdrawiasz mnie czy tepisz? Bo juz sie gubie :and:
Btw. poziom zmeczenia siega zenitu, pierwotnie napisalem juSZ :lol:

praksyda
praksyda: jak widze takie zamykanie tematów, bo komus sie nie podoba, a inne tematy mogły byc bo nikt nic nie mówił ,to mnie telepie dosłownie

Generalnie raczej malo kogo obchodzi juz "nabijanie" tutaj i na hyde, od sporego czasu juz sa zamykane tematy ktore przyprawiaja kogos o tak wielki bol czterech liter, ze poleca zglosic ;) FP sami z siebie zamykaja/kasuja tematy ktore razaco lamia regulamin.
praksyda
praksyda
  8 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Praksia i jej nieprzebita riposta no kosmos zostań moją adwokatką w razie natarcia pozdrowionej w temabie

dobrze zostanę Twoją mentorką:zakochany: (jak ja sobie dzisiaj wlewam,az mi wstyd) :lol:
Niereformowalny
Niereformowalny
  8 czerwca 2012
Shaitan
Shaitan: To w koncu pozdrawiasz mnie czy tepisz? Bo juz sie gubie

Oj Ciebie będę tępił jak mi podpadniesz :ziober2:
Niereformowalny
Niereformowalny
  8 czerwca 2012
praksyda
praksyda: mentorką

To brzmi lepiej niż ciekawie!:D
supaant
supaant
  8 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo poprzedni został zamknięty pozdrawiam niejaką supaant

o jej jak miło...
tak czytam i widzicie jak niewiele trzeba żeby powstał temat na poziomie? ciekawe jak dlugo potrwa pisanie w nim na temat... :-)

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak nastroje po dzisiejszych meczach grupy A -Dobrze,że Wojtuś dostał lufę z boiska?

a dobrze, spodziewałam się, że bedzie gorzej ale nie jest zle...
Dobrze, ze Wojtus dostał to jakas lekcja dla niego
za to wielke wejscie zrobił tytoń
wszystko przed naszymi niech trzymają chlopaki się wyluzują i lecą w nastepnych meczach po wygrane :hope so:

Konto usunięte
Konto usunięte: -we wtorek dostanie\my ostry wycisk?

po pokazie rosji z dzisiejszego wieczora to dostaniemy niestety po pupci

Konto usunięte
Konto usunięte: Straciliście nadzieję na to,że wyjdziemy z grupy?

nadzieja u mnie umiera ostatnia ! :-)

Konto usunięte
Konto usunięte: Teoretycznie zakładając Jeśli przegramy z Rosją a Czechy wygrają z Grecją mamy jakieś nikłe szanse bowiem jeśli wygramy z Czechami a Rosja z Grecją to my przejdziemy z drugą drużyną do następnego etapu ke(?)

:woot: najwazniejsze,ze euro sie uda, zdązylismy wybudowac stadiony, drogi i zaplecze hotelowe :crylol: reszta jest nieważna...

Konto usunięte
Konto usunięte: Jako,że nie wszystkich interesuje temat "ojro" porozmawiajmy o seksie i o tym -kto z czata ma najlepszy cyc -kto ma najlepszy tyłeczek -a kto jest najbardziej zajebiaszczy ze wszystkich

:and:

praksyda
praksyda: jak widze takie zamykanie tematów, bo komus sie nie podoba, a inne tematy mogły byc bo nikt nic nie mówił ,to mnie telepie dosłownie

chodzi o kulture konwersacji której ostatnim czasem w dziale czat w ogole nie ma.
Marylka
Marylka
  8 czerwca 2012

A gdzie pytania dla tych, których nie interesi euro ani seks?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.