Bo poprzedni został zamknięty pozdrawiam niejaką
supaant moim najdłuższym [...]
Jak nastroje po dzisiejszych meczach grupy A
-Dobrze,że Wojtuś dostał lufę z boiska?
-skąd jest ten cały malboro bo pierwszy raz widze jego nazwisko a już gwiazdorzy a nie od dziś wiadomo,że od gwiazdorzenia w tym kraju są takie trolle jak ja
-we wtorek dostanie\my ostry wycisk? obstawiam 3:0 dla Rosji niestety.
-Straciliście nadzieję na to,że wyjdziemy z grupy?
Teoretycznie zakładając Jeśli przegramy z Rosją a Czechy wygrają z Grecją mamy jakieś nikłe szanse bowiem jeśli wygramy z Czechami a Rosja z Grecją to my przejdziemy z drugą drużyną do następnego etapu ke(?)
w przypadku remisu punktowego decydują bramki ? (słabo nas widzę)
Mam jednak cichą nadzieję,że Polacy spuszczą ostry wpitol Rosji (nawet te marne 1:0) będzie na wagę złota Czechy i Grecja mogłyby sobie zremisować i by był niezły chillout
Jako,że nie wszystkich interesuje temat "ojro" porozmawiajmy o seksie i o tym
-kto z czata ma najlepszy cyc
-kto ma najlepszy tyłeczek
-a kto jest najbardziej zajebiaszczy ze wszystkich
odpowiedzi oczywko udzielają wszyscy moje typy to oczywko Sandrusia,która zdradziła mnie z Mariuszem,ale jego też już zdradza z kimś innym także nie gniewam się i pozdrawiam motzno
pozdrawiam także właśnie swoich braci tj. zdradzony Mario i kibic Bogusław,który z piłką nożną jest od dziś na bakier
lista tematów
[Czat] Temab na 15 godzin
o jej jak miło...
tak czytam i widzicie jak niewiele trzeba żeby powstał temat na poziomie? ciekawe jak dlugo potrwa pisanie w nim na temat... :-)
Konto usunięte: Jak nastroje po dzisiejszych meczach grupy A
-Dobrze,że Wojtuś dostał lufę z boiska?
a dobrze, spodziewałam się, że bedzie gorzej ale nie jest zle...
Dobrze, ze Wojtus dostał to jakas lekcja dla niego
za to wielke wejscie zrobił tytoń
wszystko przed naszymi niech trzymają chlopaki się wyluzują i lecą w nastepnych meczach po wygrane :hope so:
po pokazie rosji z dzisiejszego wieczora to dostaniemy niestety po pupci
nadzieja u mnie umiera ostatnia ! :-)
Konto usunięte: Teoretycznie zakładając Jeśli przegramy z Rosją a Czechy wygrają z Grecją mamy jakieś nikłe szanse bowiem jeśli wygramy z Czechami a Rosja z Grecją to my przejdziemy z drugą drużyną do następnego etapu ke(?)
najwazniejsze,ze euro sie uda, zdązylismy wybudowac stadiony, drogi i zaplecze hotelowe reszta jest nieważna...
Konto usunięte: Jako,że nie wszystkich interesuje temat "ojro" porozmawiajmy o seksie i o tym
praksyda: jak widze takie zamykanie tematów, bo komus sie nie podoba,
a inne tematy mogły byc bo nikt nic nie mówił ,to mnie telepie dosłownie
chodzi o kulture konwersacji której ostatnim czasem w dziale czat w ogole nie ma.
Odczuwam nie małe wrażenie,że tylko Ciebie to obchodzi,ja z powodu zejścia z tego tematu się nie potnę a chętnie popiszę o byle czym :]
Konto usunięte: najwazniejsze,ze euro sie uda, zdązylismy wybudowac stadiony, drogi i zaplecze hotelowe reszta jest nieważna...
Nie wszystko jest skończone,masz ZUE info
i kto tu mówi o pisaniu w temacie na temat
Az nie przypaleta sie wiecej takich osob jak ty. Swoja droga ciekaw jestem czemu sie tak czepiasz, zwlaszcza do spraw, na ktore FP i FT od dawna juz przymykaja oko ;)
A to ciekawe ;) Gdyby kultury nie bylo, lecialyby hurtowe bany ;)
Konto usunięte: najwazniejsze,ze euro sie uda, zdązylismy wybudowac stadiony, drogi i zaplecze hotelowe reszta jest nieważna...
Mnie sie wydawalo ze to mission impossible, a jednak najwazniejsze obiekty zostaly dokonczone. Szkoda tylko, ze tak naprawde my jako mieszkancy tego kraju nic z tego nie mamy i nie bedziemy mieli.
Roznie moze byc. Tak samo po pierwszej polowie meczu z Grecja wydawalismy sie niepokonanymi, a jednak ;)
spójrz na reszte tematów nizej sądzisz ,że różnią sie od tego zamkniętego?
akurat w tym jest brak kultury?
nie należe do zadnych kółek wzajemnej adoracji,zeby nie było ze swoich bronie,
ale tu widze zagranie nie fair.
tylko nie wiem czy bys sie za szybko nie znudził;p
Tobą? W ŻYCIU
Shaitan: jednak najwazniejsze obiekty zostaly dokonczone. Szkoda tylko, ze tak naprawde my jako mieszkancy tego kraju nic z tego nie mamy i nie bedziemy mieli.
Jak to nie mamy? przecież Ci co budowali autostrady mają długi,Ci co budowali stadiony mają długi i stracą swoje firmy przecież to pełny zysk!:D
Kolibrem
My w ogóle nie wyjdziemy, debilu.
To było od początku wiadome.
Konto usunięte: Jako,że nie wszystkich interesuje temat "ojro" porozmawiajmy o seksie i o tym
- Beata.
- Beata
- Beata
Konto usunięte: moje typy to oczywko Sandrusia,która zdradziła mnie z Mariuszem,ale jego też już zdradza z kimś innym także nie gniewam się i pozdrawiam motzno
Kopnę Cię Krzyś dziś
Nie zdradzam Mariusza.
Nie jest zdradzony!
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
przeciez w jednym poscie wypowiedziałam wszystkie swoje zale i smutki? nie pominełam glownego wątku tematu więc co się spinasz?
Marylka: Rzadko powstają tematy, w których rozmowa na temat trwa dłużej niż 2-3strony. Zawsze tak było i chyba zawsze tak będzie.
to prawda, pozostaje mi postawić wirtualny znicz [*]
a teraz niech się dzieje szambo w temacie !
nara noł lajfy... [*]
praksyda: spójrz na reszte tematów nizej sądzisz ,że różnią sie od tego zamkniętego?
akurat w tym jest brak kultury?
nie należe do zadnych kółek wzajemnej adoracji,zeby nie było ze swoich bronie,
ale tu widze zagranie nie fair.
Ona sama juz nie wie do czego sie czepia, raz pisze o tym ze watek jest ewidentnie do nabijania bo pierwszy jego post jest bezsensowny, raz ze brak kultury. Coz, jak sie szuka problemu na sile ;)
No co ty bredzisz? Masz cycki.
PS: ojej, zszedlem z glownego tematu...
Marylka: Rzadko powstają tematy, w których rozmowa na temat trwa dłużej niż 2-3strony. Zawsze tak było i chyba zawsze tak będzie.
Wydaje mi sie, ze jesli jeszcze tego nie wie, to i tak juz to do niej nie dotrze ;)