Bo poprzedni został zamknięty pozdrawiam niejaką
supaant moim najdłuższym [...]
Jak nastroje po dzisiejszych meczach grupy A
-Dobrze,że Wojtuś dostał lufę z boiska?
-skąd jest ten cały malboro bo pierwszy raz widze jego nazwisko a już gwiazdorzy a nie od dziś wiadomo,że od gwiazdorzenia w tym kraju są takie trolle jak ja
-we wtorek dostanie\my ostry wycisk? obstawiam 3:0 dla Rosji niestety.
-Straciliście nadzieję na to,że wyjdziemy z grupy?
Teoretycznie zakładając Jeśli przegramy z Rosją a Czechy wygrają z Grecją mamy jakieś nikłe szanse bowiem jeśli wygramy z Czechami a Rosja z Grecją to my przejdziemy z drugą drużyną do następnego etapu ke(?)
w przypadku remisu punktowego decydują bramki ? (słabo nas widzę)
Mam jednak cichą nadzieję,że Polacy spuszczą ostry wpitol Rosji (nawet te marne 1:0) będzie na wagę złota Czechy i Grecja mogłyby sobie zremisować i by był niezły chillout
Jako,że nie wszystkich interesuje temat "ojro" porozmawiajmy o seksie i o tym
-kto z czata ma najlepszy cyc
-kto ma najlepszy tyłeczek
-a kto jest najbardziej zajebiaszczy ze wszystkich
odpowiedzi oczywko udzielają wszyscy moje typy to oczywko Sandrusia,która zdradziła mnie z Mariuszem,ale jego też już zdradza z kimś innym także nie gniewam się i pozdrawiam motzno
pozdrawiam także właśnie swoich braci tj. zdradzony Mario i kibic Bogusław,który z piłką nożną jest od dziś na bakier
lista tematów
[Czat] Temab na 15 godzin
Powiedziala osoba wymuszajaca zamkniecie czyjegos tematu, jakby wiekszych problemow tudziez ciekawszych/wazniejszych zajec nie miala ;)
A teraz idz i ten temat zglos, moze zrobi ci sie lepiej ;)
Zboczeniec
Konto usunięte: Jak to nie mamy? przecież Ci co budowali autostrady mają długi,Ci co budowali stadiony mają długi i stracą swoje firmy przecież to pełny zysk!:D
Az mi sie przypomnialo to nagranie z jakiegos tam zebrania... ech..