Bo poprzedni został zamknięty pozdrawiam niejaką
supaant moim najdłuższym [...]
Jak nastroje po dzisiejszych meczach grupy A
-Dobrze,że Wojtuś dostał lufę z boiska?
-skąd jest ten cały malboro bo pierwszy raz widze jego nazwisko a już gwiazdorzy a nie od dziś wiadomo,że od gwiazdorzenia w tym kraju są takie trolle jak ja
-we wtorek dostanie\my ostry wycisk? obstawiam 3:0 dla Rosji niestety.
-Straciliście nadzieję na to,że wyjdziemy z grupy?
Teoretycznie zakładając Jeśli przegramy z Rosją a Czechy wygrają z Grecją mamy jakieś nikłe szanse bowiem jeśli wygramy z Czechami a Rosja z Grecją to my przejdziemy z drugą drużyną do następnego etapu ke(?)
w przypadku remisu punktowego decydują bramki ? (słabo nas widzę)
Mam jednak cichą nadzieję,że Polacy spuszczą ostry wpitol Rosji (nawet te marne 1:0) będzie na wagę złota Czechy i Grecja mogłyby sobie zremisować i by był niezły chillout
Jako,że nie wszystkich interesuje temat "ojro" porozmawiajmy o seksie i o tym
-kto z czata ma najlepszy cyc
-kto ma najlepszy tyłeczek
-a kto jest najbardziej zajebiaszczy ze wszystkich
odpowiedzi oczywko udzielają wszyscy moje typy to oczywko Sandrusia,która zdradziła mnie z Mariuszem,ale jego też już zdradza z kimś innym także nie gniewam się i pozdrawiam motzno
pozdrawiam także właśnie swoich braci tj. zdradzony Mario i kibic Bogusław,który z piłką nożną jest od dziś na bakier
[Czat] Temab na 15 godzin
Przeziębienie?
Nic mi się nie wydaje bejbi
No tylko Ty je macasz przecież bejbi
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
nie wiesz chyba jak to jest wpaść w galop czy cwał, wiat we włosach, czujesz jak współgrasz z koniem, że masz dopasowane ruchy do niego. To lepsze niż seks czy sam oragazm a potem czujesz tylko zmeczenie swoje i zwierzecia.
Nie wiem i nigdy sie nie dowiem. Boję się i już.
Może, podziwiam - ja bym tak nie mogła.
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Może Jak wpadnę to zobaczę jak jeździsz, może się skusze.
Ej no do Piotrkowa daleko nie mam
Nauczysz mnie?
Rozumiem :)
To właśnie jest powód dla którego nigdy na konia nie wsiądę.
Ktoś mnie będzie uczył, puści mnie i koń pojedzie wio, a ja wyląduje albo w krzakach, w rzece czy w innych ekstremalnych miejscach