lista tematów
[Czat] Świat się wali - Sandra odchodzi z fotki! strona 23 z 23
.. temat był żartem rzecz jasna, chyba nikt się nie nabrał.
Witam, witam, cześć, elo, joł.
tydzień mnie nie było, widzę się bardzo pozmieniało
Na topie już nie jest [color=violet]Adidasowa i słynna butelka, teraz na Tobie jest Zua i lody i Marylajn, która chce się przypodobać Leosiowi joł joł Dobrze rapuję Zua?
Generalnie pogoda jest w miarę, nie za zimno, nie za ciepło ;)
Piszę byście trzymali za mnie kciuki 2 lipca 2012 o godzinie 7:50 - ZDAJĘ EGZAMIN NA PRAWKO, tak ja, Sandra będę jeździła samochodem i zabijała ludzi na drodze. Okolice Częstochowy - uciekać, nie wychodzić na drogę, nie oddychać.
Co zamierzacie dać Tacie na Dzień Ojca? Większy prezent? Jakieś propozycje?
Planujecie pracę na wakacje? Czy raczej odpoczywacie i leżycie brzuchem do góry tak jak BEATA?
Z dniem jutrzejszym będę mieć mniej czasu na fotkę, wiem, ubolewacie nad tym tak jak ja I Kaśka (Szpila)
I nuta na dziś...
http://www7.zippyshare.com/v/8473967/file.html
zapraszam do posłuchania i ściągania!
Promujmy najlepszą raperką na świecie.
Z tego miejsca pozdrawiam według Zuej, mego przyjaciela Shaitana, Marylę, która dzięki "dissowi" jest sławna i ciągle chce się przypodobać Leo, BEATĘ, która nic nie robi, oraz siebie.
Dziękuję za uwagę.
Ps. czekam w jakim tempie będę "zjechana" za temat.
Zua liczę czas.
Witam, witam, cześć, elo, joł.
tydzień mnie nie było, widzę się bardzo pozmieniało
Na topie już nie jest [color=violet]Adidasowa i słynna butelka, teraz na Tobie jest Zua i lody i Marylajn, która chce się przypodobać Leosiowi joł joł Dobrze rapuję Zua?
Generalnie pogoda jest w miarę, nie za zimno, nie za ciepło ;)
Piszę byście trzymali za mnie kciuki 2 lipca 2012 o godzinie 7:50 - ZDAJĘ EGZAMIN NA PRAWKO, tak ja, Sandra będę jeździła samochodem i zabijała ludzi na drodze. Okolice Częstochowy - uciekać, nie wychodzić na drogę, nie oddychać.
Co zamierzacie dać Tacie na Dzień Ojca? Większy prezent? Jakieś propozycje?
Planujecie pracę na wakacje? Czy raczej odpoczywacie i leżycie brzuchem do góry tak jak BEATA?
Z dniem jutrzejszym będę mieć mniej czasu na fotkę, wiem, ubolewacie nad tym tak jak ja I Kaśka (Szpila)
I nuta na dziś...
http://www7.zippyshare.com/v/8473967/file.html
zapraszam do posłuchania i ściągania!
Promujmy najlepszą raperką na świecie.
Z tego miejsca pozdrawiam według Zuej, mego przyjaciela Shaitana, Marylę, która dzięki "dissowi" jest sławna i ciągle chce się przypodobać Leo, BEATĘ, która nic nie robi, oraz siebie.
Dziękuję za uwagę.
Ps. czekam w jakim tempie będę "zjechana" za temat.
Zua liczę czas.
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Jakie powazne tematy
niestety to ja zawsze zostawialam nie na odwrót
wiec sobie z wami nie pogadam ;c
ale tez ostanio wspomniałam sobie miłe chwile z byłym.
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Marylka: Właśnie dlatego ja usuwałam konto, chociaż my się o czat nie kłóciliśmy, było zaufanie, ale ludzie za dużo sobie wyobrażali, za dużo chcieli. Było fajnie, chyba z nikim nie będzie tak fajnie, jak było z Nim, niestety.
Czy mogę do tego dążyć? Już nie.
To zazdroszczę, było ale się skończyło co?
Dobra idę będę po meczu
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.