Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  6 czerwca 2012 (pierwszy post)
.. temat był żartem rzecz jasna, chyba nikt się nie nabrał.

Witam, witam, cześć, elo, joł.
tydzień mnie nie było, widzę się bardzo pozmieniało :szok:
Na topie już nie jest [color=violet]Adidasowa i słynna butelka, teraz na Tobie jest Zua i lody i Marylajn, która chce się przypodobać Leosiowi joł joł :nutki: Dobrze rapuję Zua?

Generalnie pogoda jest w miarę, nie za zimno, nie za ciepło ;)

Piszę byście trzymali za mnie kciuki 2 lipca 2012 o godzinie 7:50 - ZDAJĘ EGZAMIN NA PRAWKO, tak ja, Sandra będę jeździła samochodem i zabijała ludzi na drodze. Okolice Częstochowy - uciekać, nie wychodzić na drogę, nie oddychać.

Co zamierzacie dać Tacie na Dzień Ojca? Większy prezent? Jakieś propozycje?
Planujecie pracę na wakacje? Czy raczej odpoczywacie i leżycie brzuchem do góry tak jak BEATA?

Z dniem jutrzejszym będę mieć mniej czasu na fotkę, wiem, ubolewacie nad tym tak jak ja I Kaśka (Szpila) :ziober2:

I nuta na dziś...

http://www7.zippyshare.com/v/8473967/file.html

zapraszam do posłuchania i ściągania!

Promujmy najlepszą raperką na świecie.

Z tego miejsca pozdrawiam według Zuej, mego przyjaciela Shaitana, Marylę, która dzięki "dissowi" jest sławna i ciągle chce się przypodobać Leo, BEATĘ, która nic nie robi, oraz siebie.

Dziękuję za uwagę.

Ps. czekam w jakim tempie będę "zjechana" za temat.
Zua liczę czas. :ziober2:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Dekompresja
Reputacja: 73 | BluzgometrTM: 24
Dekompresja
  9 czerwca 2012
Sandra
Sandra: Remis cholera, a miało być tak pięknie

a Raszja wygrała ?

- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

Sandra
Sandra
  9 czerwca 2012
Szpila
Szpila: a Raszja wygrała ?

Tak :zabawa:
4:1
Rozwalili Czechy, Pogrom :zabawa:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Dekompresja
Dekompresja
  9 czerwca 2012
Sandra
Sandra: Tak 4:1 Rozwalili Czechy, Pogrom

No to wiadomo co bedzie z Polską :rotfl:

– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

Sandra
Sandra
  9 czerwca 2012
Szpila
Szpila: No to wiadomo co bedzie z Polską

10:0 :rotfl:

Teraz Niemcy Portugalia :zabawa:

Dekompresja
Dekompresja
  9 czerwca 2012
Sandra
Sandra: Teraz Niemcy Portugalia

wiem, ale nie ogladam :D

Sandra
Sandra
  10 czerwca 2012
Szpila
Szpila: wiem, ale nie ogladam :D

I dobrze :and:
Szwaby wygrały :and:
Załamałam się.

Dekompresja
Dekompresja
  10 czerwca 2012
Sandra
Sandra: Szwaby wygrały

wiem :ziober2:
dobrze że Polacy u nich graja :rotfl:

Sandra
Sandra
  10 czerwca 2012
Szpila
Szpila: wiem dobrze że Polacy u nich graja

Lukas, matko zamiast Łukasz, to Lukas, padam :rotfl:

Marylka
Marylka
  10 czerwca 2012

Oglądałam mecz ze Szwabami, śmiechałam z Ronaldo. Niby najdroższy piłkarz świata, a bramki nie strzelił. Mam nadzieję, że jego cena spadnie, znacząco. :mrgreen:
Chociaż ma spoko narzeczoną, On 'grał', a Ona na zakupach, polubiłam ich związek!

Sandra
Sandra
  10 czerwca 2012
Marylka
Marylka: śmiechałam z Ronaldo.

Widziałaś jak mu się fryzura popsuła?:and:
A jak ją poprawiał w czasie przerwy przed 2 połową :rotfl:

Marylka
Marylka: On 'grał', a Ona na zakupach, polubiłam ich związek!

Jaka, jaka :napalony:

Marylka
Marylka
  10 czerwca 2012
Sandra
Sandra: Widziałaś jak mu się fryzura popsuła? A jak ją poprawiał w czasie przerwy przed 2 połową

Zastanawiałam się dlaczego w pierwszej połowie, jako jedyny biega w długim rękawie. Z mamą doszłyśmy do wniosku, że pewnie ma zbyt delikatną skórę, żeby narazić ją na powietrze also nabalsamował się i musi poczekać aż wchłonie. :rotfl:

Sandra
Sandra: Jaka, jaka

Jeżeli wierzyć tym wszystkim gazetom, to właśnie Ona, Irina.

Piękne dziewcze z reklamy intimissimi. :)
Sandra
Sandra
  10 czerwca 2012
Marylka
Marylka: Zastanawiałam się dlaczego w pierwszej połowie, jako jedyny biega w długim rękawie. Z mamą doszłyśmy do wniosku, że pewnie ma zbyt delikatną skórę, żeby narazić ją na powietrze also nabalsamował się i musi poczekać aż wchłonie.

Also boi się o swoją aksamitną skórę, a trawa może ją podrażnić :rotfl:
Ogólnie niby jest mądry, niby inteligentny, niby zrobił wiele, co może i jest prawdą.
Bo precyzji strzału mu nie brakuje. Tylko, że za bardzo gwiazdorzy i to go niszczy :tak:
Wczoraj nie wiem czy widziałaś moment w meczu, jak pięknie pod polem karnym 3 razy zwiódł obrońcę Niemiec i przebił się pod bramkę, niewiele to potrafi. Nie mówię, że nikt, bo o Messim wypowiadać się chyba nie trzeba.
Mały człowiek o wielkim sercu :zakochany:

Marylka
Marylka
  10 czerwca 2012
Sandra
Sandra: Also boi się o swoją aksamitną skórę, a trawa może ją podrażnić Ogólnie niby jest mądry, niby inteligentny, niby zrobił wiele, co może i jest prawdą. Bo precyzji strzału mu nie brakuje. Tylko, że za bardzo gwiazdorzy i to go niszczy

Nie, Jego to nie niszczy, skoro tak robi, widocznie mu się to podoba, tylko doprowadza do tego, że większa pół świata zna go z reklam i z rozrzutności, niż z sukcesów na boisku, co w sumie jest przykre, bo gdybym była sportowcem, załamałabym się jakby mnie znali z czegokolwiek innego niż mój talent.

Sandra
Sandra: Wczoraj nie wiem czy widziałaś moment w meczu, jak pięknie pod polem karnym 3 razy zwiódł obrońcę Niemiec i przebił się pod bramkę, niewiele to potrafi. Nie mówię, że nikt, bo o Messim wypowiadać się chyba nie trzeba. Mały człowiek o wielkim sercu

Ciężko mi się wypowiadać o jego talencie, grze Mesjego i całej reszty. Nie interesuję się piłką i wątpię, że się to zmieni. Wczoraj oglądałam ze względu na moją mamę, która tak pięknie wszystko komentowała i darła się "no bierz tą piłkę, tak pięknie Ci dośrodkował!", "widzisz jaka ciota? miał czysty strzał, gdyby nie ten pie*** (:mrgreen:) szwab". :rotfl:
Marylka
Marylka
  10 czerwca 2012

PS. Nie powiedziałaś co myślisz o Irinie. :zakochany:

Sandra
Sandra
  10 czerwca 2012
Marylka
Marylka: Nie, Jego to nie niszczy, skoro tak robi, widocznie mu się to podoba, tylko doprowadza do tego, że większa pół świata zna go z reklam i z rozrzutności, niż z sukcesów na boisku, co w sumie jest przykre, bo gdybym była sportowcem, załamałabym się jakby mnie znali z czegokolwiek innego niż mój talent.

Jego znają z żelu do włosów i takie tam. :tak:

Marylka
Marylka: Ciężko mi się wypowiadać o jego talencie, grze Mesjego i całej reszty. Nie interesuję się piłką i wątpię, że się to zmieni. Wczoraj oglądałam ze względu na moją mamę, która tak pięknie wszystko komentowała i darła się "no bierz tą piłkę, tak pięknie Ci dośrodkował!", "widzisz jaka ciota? miał czysty strzał, gdyby nie ten pie*** () szwab".

Chyba, że tak. Ja piłkę lubię, nie wiem czy stety, czy niestety, ale lubię :tak: I czekam na dzisiejszy meczyk.

A Irina, cóż. Niebo. My takie nigdy nie będziemy :rotfl:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.