lista tematów
[Czat] Świat się wali - Sandra odchodzi z fotki! strona 20 z 23
.. temat był żartem rzecz jasna, chyba nikt się nie nabrał.
Witam, witam, cześć, elo, joł.
tydzień mnie nie było, widzę się bardzo pozmieniało
Na topie już nie jest [color=violet]Adidasowa i słynna butelka, teraz na Tobie jest Zua i lody i Marylajn, która chce się przypodobać Leosiowi joł joł Dobrze rapuję Zua?
Generalnie pogoda jest w miarę, nie za zimno, nie za ciepło ;)
Piszę byście trzymali za mnie kciuki 2 lipca 2012 o godzinie 7:50 - ZDAJĘ EGZAMIN NA PRAWKO, tak ja, Sandra będę jeździła samochodem i zabijała ludzi na drodze. Okolice Częstochowy - uciekać, nie wychodzić na drogę, nie oddychać.
Co zamierzacie dać Tacie na Dzień Ojca? Większy prezent? Jakieś propozycje?
Planujecie pracę na wakacje? Czy raczej odpoczywacie i leżycie brzuchem do góry tak jak BEATA?
Z dniem jutrzejszym będę mieć mniej czasu na fotkę, wiem, ubolewacie nad tym tak jak ja I Kaśka (Szpila)
I nuta na dziś...
http://www7.zippyshare.com/v/8473967/file.html
zapraszam do posłuchania i ściągania!
Promujmy najlepszą raperką na świecie.
Z tego miejsca pozdrawiam według Zuej, mego przyjaciela Shaitana, Marylę, która dzięki "dissowi" jest sławna i ciągle chce się przypodobać Leo, BEATĘ, która nic nie robi, oraz siebie.
Dziękuję za uwagę.
Ps. czekam w jakim tempie będę "zjechana" za temat.
Zua liczę czas.
Witam, witam, cześć, elo, joł.
tydzień mnie nie było, widzę się bardzo pozmieniało
Na topie już nie jest [color=violet]Adidasowa i słynna butelka, teraz na Tobie jest Zua i lody i Marylajn, która chce się przypodobać Leosiowi joł joł Dobrze rapuję Zua?
Generalnie pogoda jest w miarę, nie za zimno, nie za ciepło ;)
Piszę byście trzymali za mnie kciuki 2 lipca 2012 o godzinie 7:50 - ZDAJĘ EGZAMIN NA PRAWKO, tak ja, Sandra będę jeździła samochodem i zabijała ludzi na drodze. Okolice Częstochowy - uciekać, nie wychodzić na drogę, nie oddychać.
Co zamierzacie dać Tacie na Dzień Ojca? Większy prezent? Jakieś propozycje?
Planujecie pracę na wakacje? Czy raczej odpoczywacie i leżycie brzuchem do góry tak jak BEATA?
Z dniem jutrzejszym będę mieć mniej czasu na fotkę, wiem, ubolewacie nad tym tak jak ja I Kaśka (Szpila)
I nuta na dziś...
http://www7.zippyshare.com/v/8473967/file.html
zapraszam do posłuchania i ściągania!
Promujmy najlepszą raperką na świecie.
Z tego miejsca pozdrawiam według Zuej, mego przyjaciela Shaitana, Marylę, która dzięki "dissowi" jest sławna i ciągle chce się przypodobać Leo, BEATĘ, która nic nie robi, oraz siebie.
Dziękuję za uwagę.
Ps. czekam w jakim tempie będę "zjechana" za temat.
Zua liczę czas.
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Oglądałam mecz ze Szwabami, śmiechałam z Ronaldo. Niby najdroższy piłkarz świata, a bramki nie strzelił. Mam nadzieję, że jego cena spadnie, znacząco.
Chociaż ma spoko narzeczoną, On 'grał', a Ona na zakupach, polubiłam ich związek!
Zastanawiałam się dlaczego w pierwszej połowie, jako jedyny biega w długim rękawie. Z mamą doszłyśmy do wniosku, że pewnie ma zbyt delikatną skórę, żeby narazić ją na powietrze also nabalsamował się i musi poczekać aż wchłonie.
Jeżeli wierzyć tym wszystkim gazetom, to właśnie Ona, Irina.
Piękne dziewcze z reklamy intimissimi. :)
Marylka: Zastanawiałam się dlaczego w pierwszej połowie, jako jedyny biega w długim rękawie. Z mamą doszłyśmy do wniosku, że pewnie ma zbyt delikatną skórę, żeby narazić ją na powietrze also nabalsamował się i musi poczekać aż wchłonie.
Also boi się o swoją aksamitną skórę, a trawa może ją podrażnić
Ogólnie niby jest mądry, niby inteligentny, niby zrobił wiele, co może i jest prawdą.
Bo precyzji strzału mu nie brakuje. Tylko, że za bardzo gwiazdorzy i to go niszczy
Wczoraj nie wiem czy widziałaś moment w meczu, jak pięknie pod polem karnym 3 razy zwiódł obrońcę Niemiec i przebił się pod bramkę, niewiele to potrafi. Nie mówię, że nikt, bo o Messim wypowiadać się chyba nie trzeba.
Mały człowiek o wielkim sercu
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Sandra: Also boi się o swoją aksamitną skórę, a trawa może ją podrażnić
Ogólnie niby jest mądry, niby inteligentny, niby zrobił wiele, co może i jest prawdą.
Bo precyzji strzału mu nie brakuje. Tylko, że za bardzo gwiazdorzy i to go niszczy
Nie, Jego to nie niszczy, skoro tak robi, widocznie mu się to podoba, tylko doprowadza do tego, że większa pół świata zna go z reklam i z rozrzutności, niż z sukcesów na boisku, co w sumie jest przykre, bo gdybym była sportowcem, załamałabym się jakby mnie znali z czegokolwiek innego niż mój talent.
Sandra: Wczoraj nie wiem czy widziałaś moment w meczu, jak pięknie pod polem karnym 3 razy zwiódł obrońcę Niemiec i przebił się pod bramkę, niewiele to potrafi. Nie mówię, że nikt, bo o Messim wypowiadać się chyba nie trzeba.
Mały człowiek o wielkim sercu
Ciężko mi się wypowiadać o jego talencie, grze Mesjego i całej reszty. Nie interesuję się piłką i wątpię, że się to zmieni. Wczoraj oglądałam ze względu na moją mamę, która tak pięknie wszystko komentowała i darła się "no bierz tą piłkę, tak pięknie Ci dośrodkował!", "widzisz jaka ciota? miał czysty strzał, gdyby nie ten pie*** () szwab".
Marylka: Nie, Jego to nie niszczy, skoro tak robi, widocznie mu się to podoba, tylko doprowadza do tego, że większa pół świata zna go z reklam i z rozrzutności, niż z sukcesów na boisku, co w sumie jest przykre, bo gdybym była sportowcem, załamałabym się jakby mnie znali z czegokolwiek innego niż mój talent.
Jego znają z żelu do włosów i takie tam.
Marylka: Ciężko mi się wypowiadać o jego talencie, grze Mesjego i całej reszty. Nie interesuję się piłką i wątpię, że się to zmieni. Wczoraj oglądałam ze względu na moją mamę, która tak pięknie wszystko komentowała i darła się "no bierz tą piłkę, tak pięknie Ci dośrodkował!", "widzisz jaka ciota? miał czysty strzał, gdyby nie ten pie*** () szwab".
Chyba, że tak. Ja piłkę lubię, nie wiem czy stety, czy niestety, ale lubię I czekam na dzisiejszy meczyk.
A Irina, cóż. Niebo. My takie nigdy nie będziemy