lista tematów
[Czat] Świat się wali - Sandra odchodzi z fotki! strona 22 z 23
.. temat był żartem rzecz jasna, chyba nikt się nie nabrał.
Witam, witam, cześć, elo, joł.
tydzień mnie nie było, widzę się bardzo pozmieniało
Na topie już nie jest [color=violet]Adidasowa i słynna butelka, teraz na Tobie jest Zua i lody i Marylajn, która chce się przypodobać Leosiowi joł joł Dobrze rapuję Zua?
Generalnie pogoda jest w miarę, nie za zimno, nie za ciepło ;)
Piszę byście trzymali za mnie kciuki 2 lipca 2012 o godzinie 7:50 - ZDAJĘ EGZAMIN NA PRAWKO, tak ja, Sandra będę jeździła samochodem i zabijała ludzi na drodze. Okolice Częstochowy - uciekać, nie wychodzić na drogę, nie oddychać.
Co zamierzacie dać Tacie na Dzień Ojca? Większy prezent? Jakieś propozycje?
Planujecie pracę na wakacje? Czy raczej odpoczywacie i leżycie brzuchem do góry tak jak BEATA?
Z dniem jutrzejszym będę mieć mniej czasu na fotkę, wiem, ubolewacie nad tym tak jak ja I Kaśka (Szpila)
I nuta na dziś...
http://www7.zippyshare.com/v/8473967/file.html
zapraszam do posłuchania i ściągania!
Promujmy najlepszą raperką na świecie.
Z tego miejsca pozdrawiam według Zuej, mego przyjaciela Shaitana, Marylę, która dzięki "dissowi" jest sławna i ciągle chce się przypodobać Leo, BEATĘ, która nic nie robi, oraz siebie.
Dziękuję za uwagę.
Ps. czekam w jakim tempie będę "zjechana" za temat.
Zua liczę czas.
Witam, witam, cześć, elo, joł.
tydzień mnie nie było, widzę się bardzo pozmieniało
Na topie już nie jest [color=violet]Adidasowa i słynna butelka, teraz na Tobie jest Zua i lody i Marylajn, która chce się przypodobać Leosiowi joł joł Dobrze rapuję Zua?
Generalnie pogoda jest w miarę, nie za zimno, nie za ciepło ;)
Piszę byście trzymali za mnie kciuki 2 lipca 2012 o godzinie 7:50 - ZDAJĘ EGZAMIN NA PRAWKO, tak ja, Sandra będę jeździła samochodem i zabijała ludzi na drodze. Okolice Częstochowy - uciekać, nie wychodzić na drogę, nie oddychać.
Co zamierzacie dać Tacie na Dzień Ojca? Większy prezent? Jakieś propozycje?
Planujecie pracę na wakacje? Czy raczej odpoczywacie i leżycie brzuchem do góry tak jak BEATA?
Z dniem jutrzejszym będę mieć mniej czasu na fotkę, wiem, ubolewacie nad tym tak jak ja I Kaśka (Szpila)
I nuta na dziś...
http://www7.zippyshare.com/v/8473967/file.html
zapraszam do posłuchania i ściągania!
Promujmy najlepszą raperką na świecie.
Z tego miejsca pozdrawiam według Zuej, mego przyjaciela Shaitana, Marylę, która dzięki "dissowi" jest sławna i ciągle chce się przypodobać Leo, BEATĘ, która nic nie robi, oraz siebie.
Dziękuję za uwagę.
Ps. czekam w jakim tempie będę "zjechana" za temat.
Zua liczę czas.
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Szpila: też nie lubi Anji Rubik;x
z Ta Iryna nie ma szału małe cycki ma.
Dżołana Krupa ładna jest i ma cycki !
Irina*
Cycki w sumie to nie wszystko, ale ma ładną buzię i ciało też niczego sobie.
Brałabym ją bez zastanowienia.
Dżoana jest brzydka, nie w moim guście w ogóle.
I ten jej udawany akcent, ech :)
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Ale ma lepsze ciało.
Pierwsze myśli są zawsze te właściwe, zapamiętaj.
Niestety F. Gdyby było D, to jakoś bym to przeżyła, bo ten drugi po prostu ma mnie w dupie. :)
Zapamiętam.
Marylka: Niestety F. Gdyby było D, to jakoś bym to przeżyła, bo ten drugi po prostu ma mnie w dupie. :)
Tak też myślałam, chociaż może z D by się ułożyło, czy nie? nie wnikam, ale mam nadzieję, że o F zapomnisz, może nie tyle że zapomnisz, bo się nie da, sama wiem po sobie, ale że po prostu zaczniesz myśleć pozytywnie, wspominać te dobre chwile, a nie złe :) Związek się kończy, ale dobre chwile, które przeżyliście pozostają, na zawsze w pamięci.
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Sandra: Tak też myślałam, chociaż może z D by się ułożyło, czy nie? nie wnikam, ale mam nadzieję, że o F zapomnisz, może nie tyle że zapomnisz, bo się nie da, sama wiem po sobie, ale że po prostu zaczniesz myśleć pozytywnie, wspominać te dobre chwile, a nie złe :) Związek się kończy, ale dobre chwile, które przeżyliście pozostają, na zawsze w pamięci.
Kiedy ja właśnie pamiętam tylko te dobre, co mnie chyba bardziej niszczy, bo to właśnie za nimi tęsknię najbardziej. Chociaż jakby tak patrzeć z perspektywy czasu, to między nami nigdy nie było źle, prawie w ogóle się nie kłóciliśmy, bo nie było o co. Dużo rozmawialiśmy i właśnie w ten sposób rozwiązywaliśmy każdy napotkany problem. Nie umiem przestawić się na innego faceta, a jeżeli już, to na zbyt krótko, żeby mi to uczucie przeszło.
Marylka: Kiedy ja właśnie pamiętam tylko te dobre, co mnie chyba bardziej niszczy, bo to właśnie za nimi tęsknię najbardziej. Chociaż jakby tak patrzeć z perspektywy czasu, to między nami nigdy nie było źle, prawie w ogóle się nie kłóciliśmy, bo nie było o co. Dużo rozmawialiśmy i właśnie w ten sposób rozwiązywaliśmy każdy napotkany problem. Nie umiem przestawić się na innego faceta, a jeżeli już, to na zbyt krótko, żeby mi to uczucie przeszło.
Chciałabym chociaż w połowie mieć jak Ty kiedyś z R. Ja z G ciągle się kłócimy, nie ma dnia bez kłótni, oczywiście przez co? Oczywko przez Czat i zasranych ludzi stamtąd. Nie wyrabiam już. Generalnie nie wiem jak się z R rozstaliście, ale rozumiem że chciałabyś by było jak kiedyś, możesz do tego dążyć.
Sandra: Chciałabym chociaż w połowie mieć jak Ty kiedyś z R. Ja z G ciągle się kłócimy, nie ma dnia bez kłótni, oczywiście przez co? Oczywko przez Czat i zasranych ludzi stamtąd. Nie wyrabiam już. Generalnie nie wiem jak się z R rozstaliście, ale rozumiem że chciałabyś by było jak kiedyś, możesz do tego dążyć.
Właśnie dlatego ja usuwałam konto, chociaż my się o czat nie kłóciliśmy, było zaufanie, ale ludzie za dużo sobie wyobrażali, za dużo chcieli. Było fajnie, chyba z nikim nie będzie tak fajnie, jak było z Nim, niestety.
Czy mogę do tego dążyć? Już nie.