Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  6 czerwca 2012 (pierwszy post)
.. temat był żartem rzecz jasna, chyba nikt się nie nabrał.

Witam, witam, cześć, elo, joł.
tydzień mnie nie było, widzę się bardzo pozmieniało :szok:
Na topie już nie jest [color=violet]Adidasowa i słynna butelka, teraz na Tobie jest Zua i lody i Marylajn, która chce się przypodobać Leosiowi joł joł :nutki: Dobrze rapuję Zua?

Generalnie pogoda jest w miarę, nie za zimno, nie za ciepło ;)

Piszę byście trzymali za mnie kciuki 2 lipca 2012 o godzinie 7:50 - ZDAJĘ EGZAMIN NA PRAWKO, tak ja, Sandra będę jeździła samochodem i zabijała ludzi na drodze. Okolice Częstochowy - uciekać, nie wychodzić na drogę, nie oddychać.

Co zamierzacie dać Tacie na Dzień Ojca? Większy prezent? Jakieś propozycje?
Planujecie pracę na wakacje? Czy raczej odpoczywacie i leżycie brzuchem do góry tak jak BEATA?

Z dniem jutrzejszym będę mieć mniej czasu na fotkę, wiem, ubolewacie nad tym tak jak ja I Kaśka (Szpila) :ziober2:

I nuta na dziś...

http://www7.zippyshare.com/v/8473967/file.html

zapraszam do posłuchania i ściągania!

Promujmy najlepszą raperką na świecie.

Z tego miejsca pozdrawiam według Zuej, mego przyjaciela Shaitana, Marylę, która dzięki "dissowi" jest sławna i ciągle chce się przypodobać Leo, BEATĘ, która nic nie robi, oraz siebie.

Dziękuję za uwagę.

Ps. czekam w jakim tempie będę "zjechana" za temat.
Zua liczę czas. :ziober2:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Marylka
Marylka
  10 czerwca 2012
Sandra
Sandra: Wtedy będę Twoja przyjaciólką

Materialistka :fakju:

Sandra
Sandra: Nie zauważyłam, muszę się przyjrzeć.

Dobra jesteś, wszyscy o tym wiedzą, poza Tobą :rotfl: :D

Sandra
Sandra: W co patrzysz?

Niebo* miało być. Za często myślę o R. :tak:
Marylka
Marylka
  10 czerwca 2012
Szpila
Szpila: też nie lubi Anji Rubik;x z Ta Iryna nie ma szału małe cycki ma. Dżołana Krupa ładna jest i ma cycki !

Irina* :ziober2:
Cycki w sumie to nie wszystko, ale ma ładną buzię i ciało też niczego sobie.
Brałabym ją bez zastanowienia.
Dżoana jest brzydka, nie w moim guście w ogóle.
I ten jej udawany akcent, ech :)
Dekompresja
Reputacja: 73 | BluzgometrTM: 24
Dekompresja
  10 czerwca 2012
Marylka
Marylka: Irina

Iryna, Irina, Sirna czy jak jej tam mało mnie obchodzi :ziober2:
100 wole Dżoanke !

- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

Sandra
Sandra
  10 czerwca 2012
Szpila
Szpila:

Mówicie o tej z Top Model? Proszę Was, jak ona wygląda. Twarz ma może i ładną, ale nie resztę.

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Marylka
Marylka
  10 czerwca 2012
Szpila
Szpila: Iryna, Irina, Sirna czy jak jej tam mało mnie obchodzi 100 wole Dżoanke !

Brzydka jest, daj spokój. :) Już te wszystkie młode dziewczyny co przychodzą na castingi są lepsze od niej samej.
Dekompresja
Dekompresja
  10 czerwca 2012
Sandra
Sandra: Mówicie o tej z Top Model? Proszę Was, jak ona wygląda. Twarz ma może i ładną, ale nie resztę.

podbijam.
Jak to mi kiedyś sąsiad powiedział "kobita i kapusta powinna być tłusta" :rotfl:

– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

Dekompresja
Dekompresja
  10 czerwca 2012
Marylka
Marylka: Brzydka jest, daj spokój. :) Już te wszystkie młode dziewczyny co przychodzą na castingi są lepsze od niej samej.

ze Sriną tez nie ma szału.

Sandra
Sandra
  10 czerwca 2012
Marylka
Marylka: Materialistka

Malutka :rotfl:

Marylka
Marylka: Dobra jesteś, wszyscy o tym wiedzą, poza Tobą :D

Jednak jestem inna. A całe życie myślałam, że tak tylko mi się wydaje :rotfl:

Marylka
Marylka: Niebo* miało być. Za często myślę o R.

Ale które R? Bo teraz siedzę i myślę :rotfl: 3 litera imienia proszę :ziober2:

Marylka
Marylka
  10 czerwca 2012
Szpila
Szpila: ze Sriną tez nie ma szału.

Ale ma lepsze ciało. :ziober2:

Sandra
Sandra: Jednak jestem inna. A całe życie myślałam, że tak tylko mi się wydaje

Pierwsze myśli są zawsze te właściwe, zapamiętaj.

Sandra
Sandra: Ale które R? Bo teraz siedzę i myślę 3 litera imienia proszę

Niestety F. Gdyby było D, to jakoś bym to przeżyła, bo ten drugi po prostu ma mnie w dupie. :)
Sandra
Sandra
  10 czerwca 2012
Marylka
Marylka: Pierwsze myśli są zawsze te właściwe, zapamiętaj.

Zapamiętam.

Marylka
Marylka: Niestety F. Gdyby było D, to jakoś bym to przeżyła, bo ten drugi po prostu ma mnie w dupie. :)

Tak też myślałam, chociaż może z D by się ułożyło, czy nie? nie wnikam, ale mam nadzieję, że o F zapomnisz, może nie tyle że zapomnisz, bo się nie da, sama wiem po sobie, ale że po prostu zaczniesz myśleć pozytywnie, wspominać te dobre chwile, a nie złe :) Związek się kończy, ale dobre chwile, które przeżyliście pozostają, na zawsze w pamięci.

Dekompresja
Dekompresja
  10 czerwca 2012
Marylka
Marylka: Ale ma lepsze ciało.

ma małe cycki.

Sandra
Sandra
  10 czerwca 2012
Szpila
Szpila: podbijam. Jak to mi kiedyś sąsiad powiedział "kobita i kapusta powinna być tłusta"

Nie jest ładna i tyle :nie:

Marylka
Marylka
  10 czerwca 2012
Sandra
Sandra: Tak też myślałam, chociaż może z D by się ułożyło, czy nie? nie wnikam, ale mam nadzieję, że o F zapomnisz, może nie tyle że zapomnisz, bo się nie da, sama wiem po sobie, ale że po prostu zaczniesz myśleć pozytywnie, wspominać te dobre chwile, a nie złe :) Związek się kończy, ale dobre chwile, które przeżyliście pozostają, na zawsze w pamięci.

Kiedy ja właśnie pamiętam tylko te dobre, co mnie chyba bardziej niszczy, bo to właśnie za nimi tęsknię najbardziej. Chociaż jakby tak patrzeć z perspektywy czasu, to między nami nigdy nie było źle, prawie w ogóle się nie kłóciliśmy, bo nie było o co. Dużo rozmawialiśmy i właśnie w ten sposób rozwiązywaliśmy każdy napotkany problem. Nie umiem przestawić się na innego faceta, a jeżeli już, to na zbyt krótko, żeby mi to uczucie przeszło.
Sandra
Sandra
  10 czerwca 2012
Marylka
Marylka: Kiedy ja właśnie pamiętam tylko te dobre, co mnie chyba bardziej niszczy, bo to właśnie za nimi tęsknię najbardziej. Chociaż jakby tak patrzeć z perspektywy czasu, to między nami nigdy nie było źle, prawie w ogóle się nie kłóciliśmy, bo nie było o co. Dużo rozmawialiśmy i właśnie w ten sposób rozwiązywaliśmy każdy napotkany problem. Nie umiem przestawić się na innego faceta, a jeżeli już, to na zbyt krótko, żeby mi to uczucie przeszło.

Chciałabym chociaż w połowie mieć jak Ty kiedyś z R. Ja z G ciągle się kłócimy, nie ma dnia bez kłótni, oczywiście przez co? Oczywko przez Czat i zasranych ludzi stamtąd. Nie wyrabiam już. Generalnie nie wiem jak się z R rozstaliście, ale rozumiem że chciałabyś by było jak kiedyś, możesz do tego dążyć.

Marylka
Marylka
  10 czerwca 2012
Sandra
Sandra: Chciałabym chociaż w połowie mieć jak Ty kiedyś z R. Ja z G ciągle się kłócimy, nie ma dnia bez kłótni, oczywiście przez co? Oczywko przez Czat i zasranych ludzi stamtąd. Nie wyrabiam już. Generalnie nie wiem jak się z R rozstaliście, ale rozumiem że chciałabyś by było jak kiedyś, możesz do tego dążyć.

Właśnie dlatego ja usuwałam konto, chociaż my się o czat nie kłóciliśmy, było zaufanie, ale ludzie za dużo sobie wyobrażali, za dużo chcieli. Było fajnie, chyba z nikim nie będzie tak fajnie, jak było z Nim, niestety.
Czy mogę do tego dążyć? Już nie.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.