.. temat był żartem rzecz jasna, chyba nikt się nie nabrał.
Witam, witam, cześć, elo, joł.
tydzień mnie nie było, widzę się bardzo pozmieniało
Na topie już nie jest [color=violet]Adidasowa i słynna butelka, teraz na Tobie jest Zua i lody i Marylajn, która chce się przypodobać Leosiowi joł joł Dobrze rapuję Zua?
Generalnie pogoda jest w miarę, nie za zimno, nie za ciepło ;)
Piszę byście trzymali za mnie kciuki 2 lipca 2012 o godzinie 7:50 - ZDAJĘ EGZAMIN NA PRAWKO, tak ja, Sandra będę jeździła samochodem i zabijała ludzi na drodze. Okolice Częstochowy - uciekać, nie wychodzić na drogę, nie oddychać.
Co zamierzacie dać Tacie na Dzień Ojca? Większy prezent? Jakieś propozycje?
Planujecie pracę na wakacje? Czy raczej odpoczywacie i leżycie brzuchem do góry tak jak BEATA?
Z dniem jutrzejszym będę mieć mniej czasu na fotkę, wiem, ubolewacie nad tym tak jak ja I Kaśka (Szpila)
I nuta na dziś...
http://www7.zippyshare.com/v/8473967/file.html
zapraszam do posłuchania i ściągania!
Promujmy najlepszą raperką na świecie.
Z tego miejsca pozdrawiam według Zuej, mego przyjaciela Shaitana, Marylę, która dzięki "dissowi" jest sławna i ciągle chce się przypodobać Leo, BEATĘ, która nic nie robi, oraz siebie.
Dziękuję za uwagę.
Ps. czekam w jakim tempie będę "zjechana" za temat.
Zua liczę czas.
lista tematów
[Czat] Świat się wali - Sandra odchodzi z fotki! strona 1 z 23
Na mnie? :((
Pierwszy raz słyszę. Aż tak jestem w tyle?
Powodzenia!
Jeśli będzie w domu, to się coś wymyśli - trochę czasu jeszcze jest. A jak nie, to pewnie zadzwonię z życzeniami. :)
U Eve w domu.
na topie miało być * :C
No aż tak
Nie dziękuję ;)
Karola: eśli będzie w domu, to się coś wymyśli - trochę czasu jeszcze jest. A jak nie, to pewnie zadzwonię z życzeniami. :)
3 tygodnie zostały, nawet nie :D
Nie chcę tego widzieć
w ogóle, czejść :*************
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Te seks oferty miały pozostać między nami, paplo jedna. Dostaniesz za to karnego fruwającego kapsla w oko, aj słer.
Nie zyczę Ci zdawania z babą.
Sandra: Na topie już nie jest Adidasowa i słynna butelka, teraz na Tobie jest Zua i lody i Marylajn, która chce się przypodobać Leosiowi joł joł Dobrze rapuję Zua?
Chyba bez kitu jestem w tyle. Niby tu jestem, a wszystko kręci się poza mną. Ech.
'Wszystkiego najlepszego Tato'.
No błagam Cię...
Przecież to 'coś' wywołało u mnie nagły atak... śmiechu.
W ogóle nie czytajcie Karoli i tego, co wie na mój temat! Pisze to z zemsty, bo pogardziłam jej wynagrodzeniem w naturze!
Ja sobie sama tego nie życzę, zdałaś?
Eve: No błagam Cię...
Przecież to 'coś' wywołało u mnie nagły atak... śmiechu.
W ogóle nie czytajcie Karoli i tego, co wie na mój temat! Pisze to z zemsty, bo pogardziłam jej wynagrodzeniem w naturze!
Ja to napisałam w cudzysłowiu bejbi ten "diss"
Karola opowiedz coś o Ewelinie?:D
To ciągniemy na tym samym wózku;)
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.