.. temat był żartem rzecz jasna, chyba nikt się nie nabrał.
Witam, witam, cześć, elo, joł.
tydzień mnie nie było, widzę się bardzo pozmieniało
Na topie już nie jest [color=violet]Adidasowa i słynna butelka, teraz na Tobie jest Zua i lody i Marylajn, która chce się przypodobać Leosiowi joł joł Dobrze rapuję Zua?
Generalnie pogoda jest w miarę, nie za zimno, nie za ciepło ;)
Piszę byście trzymali za mnie kciuki 2 lipca 2012 o godzinie 7:50 - ZDAJĘ EGZAMIN NA PRAWKO, tak ja, Sandra będę jeździła samochodem i zabijała ludzi na drodze. Okolice Częstochowy - uciekać, nie wychodzić na drogę, nie oddychać.
Co zamierzacie dać Tacie na Dzień Ojca? Większy prezent? Jakieś propozycje?
Planujecie pracę na wakacje? Czy raczej odpoczywacie i leżycie brzuchem do góry tak jak BEATA?
Z dniem jutrzejszym będę mieć mniej czasu na fotkę, wiem, ubolewacie nad tym tak jak ja I Kaśka (Szpila)
I nuta na dziś...
http://www7.zippyshare.com/v/8473967/file.html
zapraszam do posłuchania i ściągania!
Promujmy najlepszą raperką na świecie.
Z tego miejsca pozdrawiam według Zuej, mego przyjaciela Shaitana, Marylę, która dzięki "dissowi" jest sławna i ciągle chce się przypodobać Leo, BEATĘ, która nic nie robi, oraz siebie.
Dziękuję za uwagę.
Ps. czekam w jakim tempie będę "zjechana" za temat.
Zua liczę czas.
lista tematów
[Czat] Świat się wali - Sandra odchodzi z fotki! strona 8 z 23
No jak bedziesz rozrabiac to tak xD Zreszta czekaj, nie moge przesiadywac na tym pokoju na ktorym ty jestes, bo mnie nie lubisz, tak bylo?
No dziwie sie, serio, bo mam zrabany glos xD
Odpalmy wspolnego znicza [*] xD
Bo to prawda, jak normalnie cos gadac to slychac jisddf uiydfu idfs a jak slowo na k czy ch krzykniesz to idzie idealnie
Szukam męża bo mi się zwęża !
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Chodz, zrobie ci z dupy jesien sredniowiecza
nie, na tym juz nie warto zniczy stawiac xD
ja prawde mowie.
Dobra dobra, juz mi tak nie slodz xD