lista tematów
[Czat] Świat się wali - Sandra odchodzi z fotki! strona 9 z 23
.. temat był żartem rzecz jasna, chyba nikt się nie nabrał.
Witam, witam, cześć, elo, joł.
tydzień mnie nie było, widzę się bardzo pozmieniało
Na topie już nie jest [color=violet]Adidasowa i słynna butelka, teraz na Tobie jest Zua i lody i Marylajn, która chce się przypodobać Leosiowi joł joł Dobrze rapuję Zua?
Generalnie pogoda jest w miarę, nie za zimno, nie za ciepło ;)
Piszę byście trzymali za mnie kciuki 2 lipca 2012 o godzinie 7:50 - ZDAJĘ EGZAMIN NA PRAWKO, tak ja, Sandra będę jeździła samochodem i zabijała ludzi na drodze. Okolice Częstochowy - uciekać, nie wychodzić na drogę, nie oddychać.
Co zamierzacie dać Tacie na Dzień Ojca? Większy prezent? Jakieś propozycje?
Planujecie pracę na wakacje? Czy raczej odpoczywacie i leżycie brzuchem do góry tak jak BEATA?
Z dniem jutrzejszym będę mieć mniej czasu na fotkę, wiem, ubolewacie nad tym tak jak ja I Kaśka (Szpila)
I nuta na dziś...
http://www7.zippyshare.com/v/8473967/file.html
zapraszam do posłuchania i ściągania!
Promujmy najlepszą raperką na świecie.
Z tego miejsca pozdrawiam według Zuej, mego przyjaciela Shaitana, Marylę, która dzięki "dissowi" jest sławna i ciągle chce się przypodobać Leo, BEATĘ, która nic nie robi, oraz siebie.
Dziękuję za uwagę.
Ps. czekam w jakim tempie będę "zjechana" za temat.
Zua liczę czas.
Witam, witam, cześć, elo, joł.
tydzień mnie nie było, widzę się bardzo pozmieniało
Na topie już nie jest [color=violet]Adidasowa i słynna butelka, teraz na Tobie jest Zua i lody i Marylajn, która chce się przypodobać Leosiowi joł joł Dobrze rapuję Zua?
Generalnie pogoda jest w miarę, nie za zimno, nie za ciepło ;)
Piszę byście trzymali za mnie kciuki 2 lipca 2012 o godzinie 7:50 - ZDAJĘ EGZAMIN NA PRAWKO, tak ja, Sandra będę jeździła samochodem i zabijała ludzi na drodze. Okolice Częstochowy - uciekać, nie wychodzić na drogę, nie oddychać.
Co zamierzacie dać Tacie na Dzień Ojca? Większy prezent? Jakieś propozycje?
Planujecie pracę na wakacje? Czy raczej odpoczywacie i leżycie brzuchem do góry tak jak BEATA?
Z dniem jutrzejszym będę mieć mniej czasu na fotkę, wiem, ubolewacie nad tym tak jak ja I Kaśka (Szpila)
I nuta na dziś...
http://www7.zippyshare.com/v/8473967/file.html
zapraszam do posłuchania i ściągania!
Promujmy najlepszą raperką na świecie.
Z tego miejsca pozdrawiam według Zuej, mego przyjaciela Shaitana, Marylę, która dzięki "dissowi" jest sławna i ciągle chce się przypodobać Leo, BEATĘ, która nic nie robi, oraz siebie.
Dziękuję za uwagę.
Ps. czekam w jakim tempie będę "zjechana" za temat.
Zua liczę czas.
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Shaitan: No jak bedziesz rozrabiac to tak xD Zreszta czekaj, nie moge przesiadywac na tym pokoju na ktorym ty jestes, bo mnie nie lubisz, tak bylo?
Co? Kiedy to było? Chyba coś przespałam :D
Chory jesteś
Tak
Okey
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Nie nabijać w mym temacie Na CL Was dam.
No jakos przed naszym zaprzyjaznieniem sie xD
To fakt, na glowe :D
:*
To moze i lepiej, nie zalezy mu na fejmie i rozpoznawalnosci xD
Coz, kazdy ma jakies upodobania ;P
http://www.youtube.com/watch?v=E5gNYVia2rg&feature=related
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
On ma swoj swiat i swoje kredki
Karola: Nie chce. Nie lubię swojego głosu przez skype/telefon, bo jest on całkowicie inny niż w rzeczywistości. :[
Ale bys miala dowod ;P Swoja droga ja tez nie lubie swojego glosu, ale pojaram fajki jeszcze 10 lat to bede mial gorszy, wiec moze juz przestane narzekac...
Chyba nie. :D
OJ tam, oj tam. Znajdźmy sobie ciekawszy temat.
Shaitan: Swoja droga ja tez nie lubie swojego glosu, ale pojaram fajki jeszcze 10 lat to bede mial gorszy, wiec moze juz przestane narzekac...
Czemu nie lubisz? Szczerze, to myślałam zawsze, że masz bardziej mocny głos, a tu patrz. :D Taki akurat. :D
ide sobie, nie mam o czym z wami nabijać.
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.