Siema!
Odpowiedzi, których udzielaliście w rundzie pierwszej były przeróżne. Najczęściej wspominaliście chyba o Sebuchu, margotce i Kapuście. Jak dla mnie zapomnieliście co najmniej o dwóch legendach na 100pro. Gdybym teraz napisała każdy by pomyślał "Ach, no faktycznie." :D Ale skoro nie wspomnieliście najwidoczniej nie byli niezapomniani xD Nieważne.
Idąc za pomysłem Praksydy, którą serdecznie pozdrawiam :*, mam kolejną serię pytań.
1. Największym prowokatorem/cwaniakiem na czacie jest/był...?
2. Kto jest według Was najgorszym moderatorem? Kogo powinni zdjąć z tego stanowiska?
3. Kto jest największym nolifem, tzn. 24/7 online? (Jak ktoś napisze, że ja ląduje na mojej CL :*)
4. Jakie jest Wasze zdanie na temat odwiecznej wojny Hyde vs Czat? Kto jest lepszy? Czy w ogóle jest ktoś lepszy? Co takiego ma Hyde, czego nie mam Czat i odwrotnie?
5. Kiedy wojna Hyde vs Czat będzie miała swój kres?
Pozdrawiam prawie Wszystkich tym razem z pod palmy na Ibizie.
lista tematów
[Czat] Runda II strona 42 z 73
LuznyGosc: Zawsze stwarzałem jakieś problemy; lubiłem rozrabiać, ale to jeszcze było za czasów szkolnych. W szkole zawsze byłem w centrum uwagi, teraz potrzebuję wyciszenia. :)
W życiu nawet bym tak nie pomyślała. Wyglądasz na bardzo spokojnego i wyciszanego :P Ja tam w szkole zawsze byłam spokojna (to bardziej opłacalne ), natomiast poza szkołą lepiej nie mówić, bop czasami przechodziłam samą siebie :x
Racja. Nawet jest na nim mój ulubiony kolor
gaillard: W życiu nawet bym tak nie pomyślała. Wyglądasz na bardzo spokojnego i wyciszanego :P Ja tam w szkole zawsze byłam spokojna (to bardziej opłacalne ), natomiast poza szkołą lepiej nie mówić, bop czasami przechodziłam samą siebie :x
Kiedyś wyglądałem na rozbójnika i nim byłem, teraz wyglądam na spokojnego i taki jestem. :) W szkole niby bardziej opłacalne, ale też nie zawsze. Czasem trzeba było zawalczyć o swoje. Poza szkołą pewnie wariatka. :)
Zielony?
LuznyGosc: Kiedyś wyglądałem na rozbójnika i nim byłem, teraz wyglądam na spokojnego i taki jestem. :) W szkole niby bardziej opłacalne, ale też nie zawsze. Czasem trzeba było zawalczyć o swoje. Poza szkołą pewnie wariatka. :)
Aż jestem ciekawa przeszłości Twojej Ano.. ale nie chcę o tym pisać, a na pewno nie tutaj :P
Nie
Mam Cię pogonić - zaloguj się na forum :>
gaillard: Aż jestem ciekawa przeszłości Twojej Ano.. ale nie chcę o tym pisać, a na pewno nie tutaj :P
Wiele by opowiadać, ale jak masz ochotę się kiedyś dowiedzieć po trochu, to chętnie opowiem. Rozumiem, że trzeba przenieść rozmowę na inny komunikator. ;)
Tylko nie mów, że czerwony.
Napisałem Misi, że teraz mi się nie chce. Jestem w trakcie pakowania się na mecz, a czas mnie goni. Wieczorem będę już na mieszkaniu, w ciszy i spokoju, to się zarejestruję. ;)