Jedno zasadnicze pytanie ?
Wbija Zbuchany na kamerkę i dostaje bana za nic... Domagam się odebrania tej osobie, która się na nim uwzięła moderatora i nie obchodzi mnie kim ona jest.
Bezpodstawne dawanie banów powinno być karane. Teraz sobie wielkie cwaniaki wbijają do kogoś na pokój biała M na niebieskim tle i nawet nie wiesz od kogo masz bana. Są poza prawem , że tak to nazwę i mogą robić co chcą... DOMAGAM SIĘ ODWOŁANIA TEGO MODERATORA ZE STANOWISKA !
[Kamerki] MODERATOR/ MODERATORZY (?)
o, zgadzam się, cóż ma znaczyć ''wielokrotne złamanie regulaminu''? jeżeli już dajesz bana, drogi moderatorze, to uzasadnij go, ot co. poza tym, czy nie powinno być najpierw jakieś upomnienie?
Kazde bany są w moim kierunku za nic , jestem osobą kontrowersyjna ale jezeli moje zachowanie jest wporządku i na poziomie to nie powinni odrazu mnie skreślac z tego powodu iż kiedyś ten regulamin łamałem .... Pozdrawiam.
Myślę Jakub, że Ty doskonale wiesz za co są bany - niejednokrotnie złamałeś regulamin i doskonale o tym wiesz. Takie protesty jak ten nic nie dadzą ,bo gdyby ktoś miał wątpliwości co do naszej moderacji to na pewno taki mod już dawno był by upomniany. Doskonale zdajesz sobie chyba sprawę z tego ,że człowiekiem kryształowym to Ty nie jesteś i nigdy nie jest tak, że dostajesz bana za kompletne nic - wspomnieć tylko, że na Twoich transmisjach bardzo często wyzywasz innych użytkowników, widziałam również że często malujesz penisy na ich twarzach na zdjęciach - o innych akcjach już nie wspomnę. Swoim zachowaniem doprowadziłeś do tego, że sytuacja wygląda jak wygląda i nie rozumiem jak możesz mieć pretensje. A jeśli już tak naprawdę mierzi was to, to może napiszcie wiadomość do kogoś z teamu ze skargą na modów a nie zakładacie takie tematy - bo jak widzę popleczników masz tu dużo. A co do Twojej domniemanej "kontrowersyjności" to chyba przesadzasz,albo nie znasz znaczenia tego słowa :) Pozdrawiam
Reżim fotkowy wręcz ! Ja za to , że napisałem , iż straci funkcję dostałem bana o takiej treści "FotkaTeam: Otrzymujesz blokadę na kamerki. groźby wobec moderatora Koniec blokady 2 maja 2013.". NO TO JEST ŚMIECH NA SALI !
Lilu to wytłumacz mi jedno , Dlaczego jak sobie siedze nic nie robie dostaje ciągle bany ? Nawet jezeli sie nie odezwe , tak masz racje Pani wykształcona nie znam znaczenia słowa "kontrowersyjny"
Dlaczego wprowadzasz ludzi w błąd mówiąc, że masz zbanowane konto? to jest bzdura :) Wszystkie konta które są ponoć zbanowane tak na prawdę są zablokowane. Nie rozumiem też o co masz pretensje do moderatorów skoro my jako modzi nie mamy możliwości tego by komuś konto zablokować - z tego co wiem ma tą funkcje FT.