Jedno zasadnicze pytanie ?
Wbija Zbuchany na kamerkę i dostaje bana za nic... Domagam się odebrania tej osobie, która się na nim uwzięła moderatora i nie obchodzi mnie kim ona jest.
Bezpodstawne dawanie banów powinno być karane. Teraz sobie wielkie cwaniaki wbijają do kogoś na pokój biała M na niebieskim tle i nawet nie wiesz od kogo masz bana. Są poza prawem , że tak to nazwę i mogą robić co chcą... DOMAGAM SIĘ ODWOŁANIA TEGO MODERATORA ZE STANOWISKA !
lista tematów
[Kamerki] MODERATOR/ MODERATORZY (?)
odpowiedź wydaje się nie mniej banalna od pytania, widać trafiłeś na Czarną Listę użytkowników nagminnie łamiących powszechnie panujące zasady i obawiam się że jeśli nie zmienisz zachowania to nie wiele się zmieni w sposobie podejścia do Twojej osoby przez osoby moderujące TV
Pcasso: ZbuchanyHalloHallo: Uzyskam wkoncu jakąś odpowiedź ?odpowiedź wydaje się nie mniej banalna od pytania, widać trafiłeś na Czarną Listę użytkowników nagminnie łamiących powszechnie panujące zasady i obawiam się że jeśli nie zmienisz zachowania to nie wiele się zmieni w sposobie podejścia do Twojej osoby przez osoby moderujące TV
Zmieniłem i dalej na kazde nowopowstale moje konta co chwile mam bana , wiec nie rozumiem terazniejszej całem moderacji ...