Adii91
Adii91
  25 kwietnia 2013 (pierwszy post)

Jedno zasadnicze pytanie ?
Wbija Zbuchany na kamerkę i dostaje bana za nic... Domagam się odebrania tej osobie, która się na nim uwzięła moderatora i nie obchodzi mnie kim ona jest.
Bezpodstawne dawanie banów powinno być karane. Teraz sobie wielkie cwaniaki wbijają do kogoś na pokój biała M na niebieskim tle i nawet nie wiesz od kogo masz bana. Są poza prawem , że tak to nazwę i mogą robić co chcą... DOMAGAM SIĘ ODWOŁANIA TEGO MODERATORA ZE STANOWISKA !

Lilu
Lilu
  26 kwietnia 2013

Widocznie coś jest na rzeczy skoro zostało zablokowane - nikt nie blokuje "za darmo".

KrulGimbusuw
KrulGimbusuw
  26 kwietnia 2013

JESTEM BOBREM, EMANUJE DOBREM :C OSTRY BÓL DUPY WYCZUWAM XD

FJOOT
FJOOT
  26 kwietnia 2013

BUL DUPY ZA 3.... 2.... 1.... XD

ZbuchanyHalloHallo
ZbuchanyHalloHallo
  26 kwietnia 2013

Uzyskam wkoncu jakąś odpowiedź ?

venvenvenven
venvenvenven
  26 kwietnia 2013

za co @FJOOT I @KRUL dostali bana? hahaha :D

Pcasso
Pcasso
  26 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Uzyskam wkoncu jakąś odpowiedź ?

odpowiedź wydaje się nie mniej banalna od pytania, widać trafiłeś na Czarną Listę użytkowników nagminnie łamiących powszechnie panujące zasady i obawiam się że jeśli nie zmienisz zachowania to nie wiele się zmieni w sposobie podejścia do Twojej osoby przez osoby moderujące TV
binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  26 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: co @FJOOT I @KRUL dostali bana? hahah

a co sensownego wniesli do tego watku nic ... poza tym adwokatow nie szukaja dostali powod bana ..
poza tym nie ma to jak pisac z przelogowan kont :zonk:.

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

ZbuchanyCam
ZbuchanyCam
  26 kwietnia 2013
Pcasso
Pcasso: ZbuchanyHalloHallo: Uzyskam wkoncu jakąś odpowiedź ?odpowiedź wydaje się nie mniej banalna od pytania, widać trafiłeś na Czarną Listę użytkowników nagminnie łamiących powszechnie panujące zasady i obawiam się że jeśli nie zmienisz zachowania to nie wiele się zmieni w sposobie podejścia do Twojej osoby przez osoby moderujące TV

Zmieniłem i dalej na kazde nowopowstale moje konta co chwile mam bana , wiec nie rozumiem terazniejszej całem moderacji ...
BoskiRomekRPK
BoskiRomekRPK
  26 kwietnia 2013

LoL w ogole co sie dzieje czemu Kuba za free dostaje bany?? :/ jak nic nie robi ://///

ZbuchanyZbanowanyy
ZbuchanyZbanowanyy
  26 kwietnia 2013

Następny ban
Ryniek
Ryniek
  26 kwietnia 2013

Wniosę coś ciekawego do tego tematu; d83cdd92STORY270c

Adii91
Adii91
  26 kwietnia 2013

Powód : " Bo beka jak świnia". Masakra. : D

venvenvenven
venvenvenven
  26 kwietnia 2013

Okej, zaczynamy zabawę, Pozdrawiam fotkowiczów!

Pcasso
Pcasso
  26 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Zmieniłem i dalej na kazde nowopowstale moje konta co chwile mam bana , wiec nie rozumiem terazniejszej całem moderacji ..

Widać taką pokutę Ci zadano :)
ZbuchanyZbanowanyy
ZbuchanyZbanowanyy
  26 kwietnia 2013
Pcasso
Pcasso: ZbuchanyCam: Zmieniłem i dalej na kazde nowopowstale moje konta co chwile mam bana , wiec nie rozumiem terazniejszej całem moderacji .. Widać taką pokutę Ci zadano :)

Obys Ty niebawem pokuty nie dostał ;P
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.