Jedno zasadnicze pytanie ?
Wbija Zbuchany na kamerkę i dostaje bana za nic... Domagam się odebrania tej osobie, która się na nim uwzięła moderatora i nie obchodzi mnie kim ona jest.
Bezpodstawne dawanie banów powinno być karane. Teraz sobie wielkie cwaniaki wbijają do kogoś na pokój biała M na niebieskim tle i nawet nie wiesz od kogo masz bana. Są poza prawem , że tak to nazwę i mogą robić co chcą... DOMAGAM SIĘ ODWOŁANIA TEGO MODERATORA ZE STANOWISKA !
[Kamerki] MODERATOR/ MODERATORZY (?)
Tak zablokowane z tego względu iz posiadałem multi konta , ale kiedy nie siądę na kamerke , nawet sie nie bede odzywał a wejdzie Pan lub Pani z logiem TV na niebieskim tle i odrazu dostaje bana z powodem "Wielokrotnego łamania regulaminu"
A Ty immportantowac prosze Cie zamilcz.
logo TV ma każdy - moderator, Fotka Przyjaciel i Fotka Team :) A wczoraj podobno miałeś zablokowane konto nim dostałeś bana.
Cóż ja Wam mogę poradzić ^^ Przeczytajcie ZE ZROZUMIENIEM netykietę kamerek, będziecie widzieć, gdzie popełniacie błąd ^^ A jeśli macie zastrzeżenia co do naszej moderacji zapraszam na pw do http://fotka.pl/profil/siobchan ;]
No dla mnie jedna rzecz jest niesamowita, dostaję bana na kamerki za treść na forum , gdzie tu logika. Widzę, że komuś nie na rękę, że robimy zamieszanie na kamerkach. : D
Serio myślisz Adii91 że dostałeś go niesłusznie? To napisz gdzie trzeba i po problemie :) Czy robicie zamieszanie? Nie zauważyłam :)
Nie, że niesłusznie, ale miejsce nie jest proporcjonalne do formy bana... Powinienem dostać bana na forum jak już : >
ja Osobiscie uwazam ze jakbym kiedys spotkal w swiecie Realnym ( LiLu - lub - immpotentke ) to przywinalbym jej moja Teorie tak ze juz Po Dobranocce wisiala by na skakance pod Sufitem : f Pozdreki Moderki : >>
Nie znam języka elfickiego :) Jeśli już kierujesz swoje literki w moją stronę rób to na poziomie :]
Włóż kij w mrowisko...
Utarło się od dawna że bany zawsze są za nic...i ot cały problem ... a właściwie jego brak ... zaznaczyć trzeba jedną istotną rzecz...jednym ze sposobów resocjalizacji niereformowalnej jednostki jest pokazanie jej w odpowiedni sposób że nie jest bezkarna a nagminne łamanie regulaminu czy to na czacie czy na kamerkach czy też innym dziale było i będzie w odpowiedni sposób nagradzane.
A Ty kolego sympatyczny Adii91 stajesz się klasycznym przykładem "jeśli wejdziesz między wrony, musisz krakać jak i one" wołasz o pomste do nieba nie mając najmniejszych argumentów i elementarnej wiedzy o sposobach i wewnetrzych ustaleniach na utarcie nosa Tym ktorzy stają się dla Was idolami a sa pozbawieni taktu, smaku i co najważniejsze poczucia humoru. Bo jeśli nazwać to "śmiesznym" co ma miejsce to
aVe
To moze inaczej .... Jak wytłumaczycie mi tego bana ?
http://www.youtube.com/watch?v=cnnb2SSdZ60&feature=youtu.be
najlepsze jest to ze ja też dostaje :( A i jeszcze i na moim koncie tellmeveil nie złamałem regulaminu a też zablokowali mi konto, jak napisałem do ft to dostałem taką oto odpowiedz:
a co ma piernik do wiatraka ? na tellmeveil nie złamałem regulaminu wiec je odblokuj!!!!!
Hej ,
Zablokowane loginy, powiązane są z kontami, które notorycznie naruszają regulamin serwisu. Przykro mi, ale konta nie zostaną odblokowane.
W razie jakichkolwiek problemów bądź pytań, proszę o kontakt.
Pozdrawiam,
Marta
Fotka.Team
Wczoraj o 12:56
Masz możliwość zmiany konsultanta, który opiekuje się Twoim kontem.
Oceń odpowiedź
jeżeli nie odblokujecie mi ciągu godziny konta tellmeveil którego nikomu nie udostepniałem sprawa pójdzie wyżej, ponieważ na innych kontach mam bana i wiem za co i tego nie nyguje a tu zablokowaliście mi konto bezpodstawnie.
2 dni temu o 16:12
Chcę aby mój problem przejął ktoś inny.
2 dni temu o 13:53
udostepniłem konto zgubilemserce i tamto oczywiscie mogło zostac zablokowane, ale blokowanie konta tellmeveil uważam za bezpodstawne
2 dni temu o 13:09
swojego konta tellmeveil nikomu nie udostepniałem
2 dni temu o 13:08
Hej ,
Twoje konto zostało zablokowane za to, że udostępniłeś je osobie trzeciej.
W razie jakichkolwiek problemów bądź pytań, proszę o kontakt.
Pozdrawiam,
Marta
Fotka.Team
2 dni temu o 12:58
Masz możliwość zmiany konsultanta, który opiekuje się Twoim kontem.
Oceń odpowiedź
Witam. Mam pytanie... Posiadam konto pod nazwą tellmeveil i mógłbym prosić o wyjaśnienie jaki jest powód blokady konta ?
2 dni temu o 12:36